Switch to full style
Tēma slēgta

Benzins cur cur cur ...

14. Maijs 2007, 14:43

Sestdienas vakara uz Birinju sosejas vareja noverot cirku ...
Divi dzeki staveja pie masinas ar avarijas trijsturi uz cela un ``draza`` masinu... meitene blakus staveja ar ugunsdzesamo rokas un izbrinitam acim :ninja:

Viens noviniem biju es. :(

Lieta tada ka nobraucot pa lauku celiem 280km masina saka smirdet pec benzas un apstadinot to sapratakm kapec - Mersim ta vajadzeja atliet ka vairs nevareja izturet lidz Rigai. Benza gazas ara strautinja.
Nu ko darit nav jau sovjetnieks kam karbuzi pa taisno var ieliet ....

Iztecinajam bisku padzinam uz prieksu lai nedo dievs neuzspragtu gaisa ...ta pec kadam 20 min piebrauc passats ar dzekiem, sie ver logu valja un kuri uz vella parausanu 20cm no pelkes ...mes sakam blaut un meklet kur laisties kad viss ies gaisa ... noveicas es saku nelabi lamaties un sie aizlasijas ...
:x

Izvertas tas viss par tusu `izlej visu benzinu` a tur bija litri 35 ka minimums.

Pastum izveidojas, pelke pastum atkal ...u.t.t.

Taga ne no ironiskas puses kas pa vainu var but ? izskatijas ka tek no tas vietas kur gumijas trubinja ieiet baka. vissa caurule ir nomainita pret vara a tas gabals ne.
Cik tads maksa un kur meklet?

Benzins cur cur cur ...

14. Maijs 2007, 15:17

nu gan rakstīšanas stils :D
A merša modelis jāuzmin?

Benzins cur cur cur ...

14. Maijs 2007, 15:27

Valdi, tev nav "draiva", tad tu arī saprastu!

Benzins cur cur cur ...

14. Maijs 2007, 15:39

Draiva man nav, tiesa, džipam mehāniskā kārba :D :D

Benzins cur cur cur ...

14. Maijs 2007, 15:53

[user]375|Valdis|[/user]nu gan rakstīšanas stils :D
A merša modelis jāuzmin?

W123 ...pec ta benzas saustisanas pasakuma man ir tads ``draivs` ... ka sodien pat norvewgi jauta - tu izskaties ka dzivs bet vai esi?

jastrada taks ar ir a kadas pohas ....uuuuuuu

Benzins cur cur cur ...

14. Maijs 2007, 18:22

:D :D

Benzins cur cur cur ...

14. Maijs 2007, 20:15

mja....

Benzins cur cur cur ...

14. Maijs 2007, 21:54

Es gan nesapratu ,kas par problēmu ,bet man mētājas bāka no w123 ,ar visām trubiņām ,trešdien braukšu uz siguldu varētu atvest ,ja vaina bākā.....Maksa.... :scratchchin: ...dārgi nebūs ...

Benzins cur cur cur ...

15. Maijs 2007, 09:40

[user]8980|Bismarks|[/user]Es gan nesapratu ,kas par problēmu ,bet man mētājas bāka no w123 ,ar visām trubiņām ,trešdien braukšu uz siguldu varētu atvest ,ja vaina bākā.....Maksa.... :scratchchin: ...dārgi nebūs ...

Cik EIRO- buskiniekos ? man exchange rate japaskatas 8D

Baka ta nav to es toc zinu jo vinja ir ieksa bagaznika a bagazniks man nav i sacis ruset :)
Bet domaju ka varetu ari noderet.

Pec atminjas baka ir caurums burkas kakla platuma. Taja savu kart montejas kautkas lidzigs skivim ar gumijas trubku gala ...izskatas ka ta ari ir pie vainas ...
Atcohnijos ka kads man vel ari domkratu originalo nopi..
Kads to ar nevar iemainit? :whistle:
Tēma slēgta