Switch to full style
Tēma slēgta

Izlaiduma gads???

19. Decembris 2006, 12:07

Varbūt kāds zin, kā un kur var noteikt automašīnas izlaiduma precīzu datumu?
Respektīvi, kurā mēnesī viņa ir uzražota, jo pērkot autodaļu tas ir nepieciešams, bet tehniskajā pasē tas nav norādīts, vai varbūit es kļūdos? :cry:

Izlaiduma gads???

19. Decembris 2006, 12:23

es savam uzzinaju, apskatot toreiz vel vacu
fahrzeugbrief

Izlaiduma gads???

19. Decembris 2006, 12:29

ieej MBCLUB.ru mājas lapā un tur ievadot VIN nummuru redzēsi visu kas tavai mašīnai ir, pat kāds papildaprīkojums instalēts...

Izlaiduma gads???

19. Decembris 2006, 12:33

tur manam piemeram rada, ka aptuvei esot 94.gads.....:D:D:D

Izlaiduma gads???

19. Decembris 2006, 12:37

[user]195004|Kidmaster|Izlaiduma gads???[/user]Varbūt kāds zin, kā un kur var noteikt automašīnas izlaiduma precīzu datumu?
Respektīvi, kurā mēnesī viņa ir uzražota, jo pērkot autodaļu tas ir nepieciešams, bet tehniskajā pasē tas nav norādīts, vai varbūit es kļūdos? :cry:

ja nav slinkums, noņem konsoles apakšējo dēli. to, kurā ir logu pacēlāju pogas un spoguļa puļķis. tur varētu būt rakstīts mēnesis un gads. manam bija.

Izlaiduma gads???

19. Decembris 2006, 12:42

Es kaut ko pajauktu vaļā un paskatītos uz datumiem, tas ir visdrošākais. Virsbūves detaļas sistām mašīnām būs mainītas un nav uztveramas nopietni, bet ir vērts parakāties pa salonu – katrai lielākai detaļai vajadzētu būt datumam, iespējams -- līdz pat dienai.

Izlaiduma gads???

19. Decembris 2006, 12:42

Pieskaiti kādu mēnesi klāt un tas būs īstais!

Izlaiduma gads???

20. Decembris 2006, 17:41

MBCLUB.ru mājas lapā redz tikai vecos. Meginaju 2005 gada modeliem nesanaca :(

Izlaiduma gads???

20. Decembris 2006, 21:52

Es nesen mēģināju 2001 .gada G vāģim ,arī neraksta izlaiduma gadu + vēl rakstās ,ka baigi daudz nezināmu kodu...

Izlaiduma gads???

20. Decembris 2006, 21:52

nezināmu -neatpazītu precīzāk..
Tēma slēgta