06. Novembris 2006, 16:22
Šodien braucot ta pēkšni sāka nedarboties maota tada, vajadzes izjaukt, bet vai kads zin kadu smervielu konkreti likt ieksa lai ellojas tie zobrati
06. Novembris 2006, 16:23
Ko smērēt nezinu, bet parasti vaina iztīrīšanā -- tie sāk "bremzēt"...
06. Novembris 2006, 16:25
to es zinu kaja iztira un obligati obligati jasmere tikai nezinu ar kadu sminki, jo ar vienu kadreiz sen sensenos laikos sasmereju bet tas maita izteceja ar ....vajag tadu kas ziema nesaciete pie zemam temp , jo tad ar tas mehanisms viegli neies ... un karts alai netek ara un nekilejas
06. Novembris 2006, 16:27
[user]136786|intars|[/user]to es zinu kaja iztira un obligati obligati jasmere tikai nezinu ar kadu sminki, jo ar vienu kadreiz sen sensenos laikos sasmereju bet tas maita izteceja ar ....vajag tadu kas ziema nesaciete pie zemam temp , jo tad ar tas mehanisms viegli neies ... un karts alai netek ara un nekilejas
Es sasmērēju ar veco labo litolu un pagaidām nav nekādas vainas, strādā kā prieks.
06. Novembris 2006, 16:28
es toreiz biju kaut kadu ar grafita piedevui smerejis, bet nepalidzeja... sava laika par so mehanismu srotos prasija 50ls un apmaina pret veco normala varka comiem bija iztiri sasmere un 50ls kabata
06. Novembris 2006, 16:30
Tieši tā, es izmazgāju, samērēju un viss čikeniekā.
06. Novembris 2006, 23:54
Visumā mersim šis mezgls (ar vienu birsti) gaužām gļukains. Daudz nervus reizēm bendē...
07. Novembris 2006, 16:59
vairs negrauz iet ka traks, izradijas bija motoritim tinumi paris vala nu tagtad viss kartibaa
07. Novembris 2006, 17:39
[user]75137|Bpa4|[/user]Visumā mersim šis mezgls (ar vienu birsti) gaužām gļukains. Daudz nervus reizēm bendē...
Neesmu ievērojis... Man reiz sāka bremzēt, noņēmu, pat nemācēju atvērt, saeļļoju štoku ar to, kas pa rokai gadījās. nu jau gadus 2 rullē ka prieks. Nekādu problēmu.