Switch to full style
Tēma slēgta

Kautkur kādam nav saglabājies izjaukts mersis ar dokumentiem un bez parādiem ?

05. Jūlijs 2006, 15:33

Vajag pārsist nummurus :whistle: : W123 230E 1983 gada zilā krāsā ieprieksējais īpašnieks "aizmirsis" :sleep: samaksāt sodus un taga TA ejot :cry: man paprasa 213.86Ls vo ka 20ls soda kvīts var izaugt! :sick: Tāpēc maitas gabals izvairījās no pārrakstīšanas! :x :pillepalle:

05. Jūlijs 2006, 15:35

:banghead: :banghead: ko darīt!

05. Jūlijs 2006, 15:39

8D

05. Jūlijs 2006, 15:42

un alternatīvu nav ????

05. Jūlijs 2006, 16:06

Richy i neņirdz paņemšu tavu zaļo un apzā`ģēšu nummurus! :steering:

Alternatīva mersis ir ļooti labā stāvoklī priekš tā gada ...so tādu var dabūt ar skati pa kādiem 400ls un uz augšu ...nan vairs naudas nav tik daudz... :whistle:

05. Jūlijs 2006, 16:12

Tāpēc pirms pirkšanas jāpārliecinās par šādiem zemūdens akmeņiem un nepārrakstīt auto nav prāta darbs. Ir gadījies būt par liecinieku šādu "bezīpašnieku" auto kratīšanā, jo ar to kāds pagātnē sašmucējies. Bet numuru pārsišana... neiesaku... ja uzraujas, tad tur sods laikam bija ne pa jokam, es iesākumā pacenstos tos simtus izkratīt no iepriekšējā saimnieka. Bet gan jau šis zināja, kā "paslēpsies"...

05. Jūlijs 2006, 16:17

[user]164014|Richi|Kautkur kādam nav saglabājies izjaukts mersis ar dokumentiem un bez parādiem ?[/user]Vajag pārsist nummurus :whistle: : W123 230E 1983 gada zilā krāsā ieprieksējais īpašnieks "aizmirsis" :sleep: samaksāt sodus un taga TA ejot :cry: man paprasa 213.86Ls vo ka 20ls soda kvīts var izaugt! :sick: Tāpēc maitas gabals izvairījās no pārrakstīšanas! :x :pillepalle:

Iesaku vēl iesniegt sludinājumu TV un avīzēs, ka mekle donoru VIN pārsišanai, ja reiz jau forumā runa par to... ;) Moš kāds pavilksies... Policija piemēram :D

05. Jūlijs 2006, 16:43

[user]16948|Arturinho|[/user]
[user]164014|Richi|Kautkur kādam nav saglabājies izjaukts mersis ar dokumentiem un bez parādiem ?[/user]Vajag pārsist nummurus :whistle: : W123 230E 1983 gada zilā krāsā ieprieksējais īpašnieks "aizmirsis" :sleep: samaksāt sodus un taga TA ejot :cry: man paprasa 213.86Ls vo ka 20ls soda kvīts var izaugt! :sick: Tāpēc maitas gabals izvairījās no pārrakstīšanas! :x :pillepalle:

Iesaku vēl iesniegt sludinājumu TV un avīzēs, ka mekle donoru VIN pārsišanai, ja reiz jau forumā runa par to... ;) Moš kāds pavilksies... Policija piemēram :D

A par tādu fīču kā virsbūves maiņa neesi nekad dzirdējis? :P

05. Jūlijs 2006, 16:45

Es esmu dzirdējis, bet visu pārkrāmēt nebūs dārgāk par 230 Ls? Vai es kautko pareizi nesapratu...

05. Jūlijs 2006, 16:46

viss jau ir ļoti skaisti. Varat diskutēt cik gribar,bet tiklīdz kaut kur parādīsies tehniskā apse no šī merša,tā pieprasīs samaksāt sodu.
CSDD neko neļaus darīt ar to auto.
Tēma slēgta