Switch to full style
Tēma slēgta

Achtung!!!! Neko nesaprotu

22. Maijs 2006, 07:33

Tiko liekas ka visas problemas daudz maz apstrādātas, mans C180 tiek nodots krāsošanai, bet te nu tev bija... :(
Vakar pilotejot senča E320 4matic instrumentu panelī neno ša ne no tā sāk degt lapiņas "ABS" "ESP" un "BAS" :unsure: Nu labi ko nozīme "ABS" to es zinu, bet parējajam nozīmi nespeju sparast, bet vaciski instrukciju ar nevaru izlasīt :?
Ko nozīmē "ESP" "BAS" ? Un kādi var būt iemesli tam ka šis lampas sākušas degt??? :ermm:
Jau iepriekš paldies par padomiem ;)

22. Maijs 2006, 07:50

P.S Kur i-netā var atrast MB instrukciju??? :whistle:

22. Maijs 2006, 10:02

Man liekas ka par sho teemu topiks jau ir, taa kaa labaak pameklee forumis...

22. Maijs 2006, 10:07

ESP - Electronic Stability Program; pretizsliideeshanas kontrole taa ir.
BAS - Brake Assist System; sisteema, kas paliidz efektiivaak sadaliit bremzeeshanas speeku, lidz ar to samazina bremzeshanas celju ekstremaalos apstaakljos...

visi vinji reizee Tev atliecaas taapeec, ka kontroles dachiki ir savienoti (taa vismaz ir parasti un ne tikai MB, lidz ar to gan jau ka shajaa gadijumaa ir tas pats, bet nu galvot par 100% jau nevar). dachiks ir atljucis nost vai arii paarrauts vai hvz kas veel - liidz ar to kompis atsaka visu sho 3 funkciju darbiibu. ved uz servi, lai celj augshaa un skataas kas ar dachikiem.

22. Maijs 2006, 10:08

Nevermind, btw... shaadu info ljoti viegli ir saguugleet:

uzraksti "BAS Mercedes" un "ESP Mercedes" - lec aaraa dafiga linku, kuros viss ir smuki uzrakstiits... :)

kad vienreiz cilveeki iemaaciisies lietot google... :D

22. Maijs 2006, 11:31

:blush: Nu pectam jau man ar pieleca un goglee paskatījos. Paldies par ppularo skaidrojumu ;) Tūliņ vajadzēs uz bedres uzdzīt paskatīties vai kas nav aprauts.
Vai nevaretu būt ka kautkas tāds notiek ja piemēram nolietojušies bremžu kluči??? :unsure: (soory pa pastulbu jautajumu)

elSprogo - es jau labprat pameklētu, bet forumā meklēšana nedarbojas :pinch: bet pārlasit katru lapiņu :? pārāk ilgi...

22. Maijs 2006, 11:37

Ok, sorre, tikai tagad pats paarbaudiju, ka kaukas ar Meklēšanu vairs nedarbojas. Agraak itkā viss bij ok...

22. Maijs 2006, 13:50

nebuus tas no nolietotiem bremzhu kluchiem.

22. Maijs 2006, 14:07

Vienreiz savējam biju aimirsis pievienot ABS vadības bloku, tad arī dega visas lampiņas kas saistītas ar bremzēm...

24. Maijs 2006, 07:12

:ermm: Servisa man pateica ka viss strādā, bet tas ka rada kļūdas tipa nestrādā ABS BAS un ESP tas ir kompja kļūdas. Un šo prikolu es nesaprotu :unsure: Ko viņi grib teikt senča MB "windows pakāries" :whistle: ??
Tēma slēgta