Switch to full style
Tēma slēgta

Help! Help! Help!

19. Aprīlis 2006, 08:34

Problema s pe4koj na MB 220 coupe, 95 g, daze navernoe s klimotom. V4era stojal v probke, nabljudal za strelkoj temperaturi. Obi4no letom podnimaetsj do 90 gradusov i vrubaetsja ventiljator, sej4as ze do 100 i tolko potom. Es4e, kak tolko na4al dvizenie, temp. za sekundi opuskaetsja do normalnoj otmetki. No samoe strannoe, 4to iz pe4ki, kogda vse stoit na gorja4em, idet holodnij vozduh. Stavlju na 22 gradusa- ele teplij, vozvrashaju na gorja4ij ( do shel4ka ), opjatj holodnij.
Help! 4to eto za fignja takaja? :(

Help! Help! Help!

19. Aprīlis 2006, 08:37

Aizdomas, ka problēmas ar kondicionieri -- tas neatslēdzas, attiecīgi silst kondicioniera radiators, kas ir pirmais no visiem un tā silda pārējos radiatorus, kam papildus slodze dzesēšanā un tāpēc kāpj līdz tiem 100 grādiem. Tāds mans minējums.

Help! Help! Help!

19. Aprīlis 2006, 08:47

Es savukārt ieteiktu pārbaudīt arī tosola līmeni, tas varētu būt iemesls temperatūras celšanai korķī. Ar klimatu saskarsme nav bijusi, nemāku teikt.

Help! Help! Help!

19. Aprīlis 2006, 08:56

Bet datchikam nav jaiedegas, ja limenis ir zems? Jeb ja tur ir izveidojis korkis, tad vins turesies attiecigaja limeni?
Var but kads var ieteikt kadu labu servisu, kur var aizdzit ar tadu problemu?

Help! Help! Help!

19. Aprīlis 2006, 08:59

Protams, var būt pie vainas arī tosola līmenis vai varbūt ventilators nedzesē pietiekami, tāpēc temperatūra kāpj, arī tā gadās. Mani vairāk mulsina tas, ka krāsns pūš tikai aukstu gaisu, kā sapratu...

Help! Help! Help!

19. Aprīlis 2006, 08:59

[user]379|Mizx|[/user]Aizdomas, ka problēmas ar kondicionieri -- tas neatslēdzas, attiecīgi silst kondicioniera radiators, kas ir pirmais no visiem un tā silda pārējos radiatorus, kam papildus slodze dzesēšanā un tāpēc kāpj līdz tiem 100 grādiem. Tāds mans minējums.

Kas par iemeslu varetu but ta kondicioniera neatslegsanai?

Help! Help! Help!

19. Aprīlis 2006, 09:01

Ja, krasns pus tikai auksto gaisu, bet pabidot uz zemaku temperaturu- piem 22 gradiem, tad gaiss paliek nedaudz siltak, atgriezot atpakal uz max karsto- pus auksts.

Help! Help! Help!

19. Aprīlis 2006, 09:20

parbaudiji tosola limeni?

Help! Help! Help!

19. Aprīlis 2006, 09:22

1. vai nu mexaniskais bojajums, salauzsta kaut-kada daliņa.
2. vai vaina ir parslēgšanās elektrikā, jaskatas visus kontakstus.
izeja -=- vajag skatites, tad jau redzēs

Help! Help! Help!

19. Aprīlis 2006, 09:24

Kontakti... kas saķēries un iesprūdis...
Tēma slēgta