Switch to full style
Tēma slēgta

BRIESMU LIETAS!!!

12. Aprīlis 2006, 14:01

UZMANIET C Klases SPOGUĻUS!!! Tos zog!!! It kā diennaktī kādas 3-4 C klases bez spoguļiem paliekot. Policisti teica, ka nevar atkauties no zagļiem.
Šonakt Zolitudē manam arī nozaga!!! Jauni 240ls. gb., lietoti uz pus cenu pāris. Aizdzinu uz servisu a tur jau viens tāds priekšā, it kā sievietei jau otro reizi nozagti spoguļi.

Kādreiz bij topā 90audi zagt pavarotņikus, a tagad C klasei spoguļus. Vajadzēs ielikt raidītāju iekšā un noķert tos mērkaķus.

BRIESMU LIETAS!!!

12. Aprīlis 2006, 14:15

ZINU mums vienam klientam ar pagājušo nedēļ pazuda spoguļi no c klases.....Merša.... bet kur tu tos 240 LS dabūji...lēti gan priekš elektriskajiem oriģinālajiem ......

BRIESMU LIETAS!!!

12. Aprīlis 2006, 14:17

Shitas nav nekas jauns un jau tika ieprieksh apspriests cita topikā. Zog W124 moldingus, W210 spoguljus utt un taa joprojām. Neko tu tur nepadarīsi - ja pasūtījums ir, tad kāds bez tiem spoguljiem arii paliks..

BRIESMU LIETAS!!!

12. Aprīlis 2006, 14:20

man pagalmaa stav 4 C-klases un 3 nakts laikaa visaam pazuda spogulji, un ne tie sliktakie modelji te staav forshi taadi, un centra arii ljoti esmu ieverojis ka brauc bez spoguljiem :(

BRIESMU LIETAS!!!

12. Aprīlis 2006, 14:23

nu,tad ņemam dažas Ceškas,liekam kādā neapsargājamā stāvlaukumā pie mājām un sēžam netālu busiņā.Blenžam uz Ceškām un spēlējam kārtis.Ticiet man-tas brīdis būs klāt,kad zaglēni tiks pārvērsti par karbonādi bultrjeriem ;)

BRIESMU LIETAS!!!

12. Aprīlis 2006, 14:33

Pag te wel viena C-klase staav pie majaam, smuka unversals laikam jau kaut kads AMG tunnings nu kruts tieshaam, un pajauns nez kada 2003gada varet buut, tam veel spogulji ir

BRIESMU LIETAS!!!

12. Aprīlis 2006, 14:40

Пффф тоже мне чудо блин... у меня месяц назад у самого сперли :) Но я уже их нашел. Ничево дивительного нету, щаз по Риге идет бум на зеркала, как и каждый год в это время... Сезонная работа :) При чем снимают зеркала не только с С класса но и с Е и с S т.к. снять их пара минут работы :!

BRIESMU LIETAS!!!

12. Aprīlis 2006, 17:08

Vienam dzhekam ari nonema abus, un vinjw tajaa pawaa diena pec tam arii avarijaa iegajaa
Tēma slēgta