06. Februāris 2006, 09:14
un paliek arvien neatlaidīgāks. Sākumā tikai brīžiem uznāca čīkstēšana, tagad jau gandrīz visu laiku mazliet šņirkst. kā sienāzis.
Jautājums: vai kāds ir risinājis šādu problēmu savādāk kā nomainot visu ventilatoru?
Manā gadījumā nomaiņa maksās kādus 80Ls.
06. Februāris 2006, 09:29
itkā derot no B2 passāta, bet iespējams arī sataisīt esošo, jājauc ārā un jāskatās, vai izdilusi bukse, vai ieķīlējusi un griežas ar visu buksi - tad var iztīrīt un iesmērēt. Izjaukt gan nav viegli...
06. Februāris 2006, 09:52
Nē, no citiem modeļiem nelikšu. Man pieņemami varianti ir pirkt citu vai labot pašam.
Negribējās ticēt, ka vienīgais variants ir mainīt.
Un pieredze ir dažāda - dažas lietas varēju pats sataisīt, citas ne. Nezinu, kā ir ar šādu.
Man likās, kav tur var kaut ko saeļļot un būs labi...
Man ir klima, tāpēc teica, ka esot tas aparāts tik dārgs. Runa iet par lietotu, protams.
06. Februāris 2006, 10:00
http://www.mbclub.ru/mb/faq/parts/?idpart=30&id=322šeit ir w201 ventilatora remonts, bet tas būtību nemaina - paši motori domāju ka ir vienādi...
Un runājot par pasāta motoriņu - ne jau ar visiem stiprinājumiem un pašu ventilatoru, bet tikai motors...viņi esot pilnīgi vienādi, Bosch galu galā abiem. tāpat kā startri un ģeneratori ir vienādi dažādām mašīnām...
06. Februāris 2006, 10:29
Tagad arī mana problēma. Bet dīvaini, ka čīkstēšana sākas tikai kārtīgi uzsilstot autiņam un tikai ziemā, kad tiek pūsts karstais gaiss. Salīdzinoši īsos pārbraucienos ventilators ir OK (vismaz tas nečīkst).
06. Februāris 2006, 10:39
Manam W202 to čīkstēšanu novērsa pat motorīti nenoņemot- no salona piekļuva klāt pašam motorītim un iepūta tur to WD40 un tā čīkstoņa pārgāja...... tikai neprasiet, kur tieši pūta, nezinu.....
06. Februāris 2006, 10:48
[user]377|skeram|[/user]Manam W202 to čīkstēšanu novērsa pat motorīti nenoņemot- no salona piekļuva klāt pašam motorītim un iepūta tur to WD40 un tā čīkstoņa pārgāja...... tikai neprasiet, kur tieši pūta, nezinu.....
Paldies, uz kaut ko tādu jau es arī cerēju...
Man pat WD40 ir...
06. Februāris 2006, 11:03
Reiz esot MB Busā redzēju vienu, kas bija ieradies ar izjauktu to motoriņu, lai nopirktu pāris tā detaļas nomaiņai. Motoriņš ar ventilatoru esot divu veidu, to, kāds ir konkrētajā mašīnā, neizjaucot nevar zināt, pati sadalīšana sastāvdaļās neesot ļoti vienkārša, bet morāle tāda, ka ne vienmēr tur jāmaina viss. Bet šis ir tikai noklausīts stāvot blakus, sīkāk neko paskaidrot nevarēšu...
06. Februāris 2006, 11:36
No lielas skrūvēšanas es nebaidos. Baidos, ka būs tā, kā ar loga tīrītāju - tā arī nevarēju dabūt to kurpusu vaļā. Visas skrūves atskrūvēju, tomēr vaļā tas nevērās. Mazliet pat salauzu korpusu.
Ja nu ventilators ir tāds pats cūka?
06. Februāris 2006, 11:56
Man arī tagad ventilātors čīkst! Vecajam W201 tētis vienkārši izjauca ārā to visu... izņema ventilatoru, izjauca to, dabūja ārā buksi, aizbrauca uz parasto remontu, kur taisa visādus čajņikus utt.
.gif)
Pasūtīja tādu buksi, no kaut kāda materiāla, kurš gandrīz nedīlst un salika visu atpakaļ!
.gif)
Tagad tā pati problēma sākusies šim Mersim, drīz vairs nebūs! 8)