19. Decembris 2004, 23:47
Cik tas ir reāli?CSN pieļauj tādu rīcību?
Vienkārši nav jauno CSN un pats neatceros. Ir doma,ja uz cieto sakabi ņem,tad piebāz aizmugurē trijstūri un uz prikšu.
Piekabi nav reāli ņemt.Nu,caur Rīgu vēl kaut kā izvilktos,lai mentus apbrauktu,bet līdz Dpilij grūtāk.Cik ments varētu paprasīt naudas,ja nav teh pases un numuru.Ir veca apdrošināšanas polise.
20. Decembris 2004, 00:02
:steering: domaju vecit tev vajadzetu aiziet uz tuvako cssd un iznemt kautkadu sprafku vini tur kautko izraksta par naudu un iedod kautkadu atlauju,ritigi pats nezinu ka tur ir,bet mans pazina kautko mineja par tadu lietu,labak noskaidro ka tur ir citadi vel ja mentozauri tevi aptures var gadities kad uzliks baigo sodu kas sakara ar musu tizlo sistemu ir visai barga!
20. Decembris 2004, 00:12
Ja varētu tādu spravku izņemt,tad būtu super!
Paldies par padomu.
20. Decembris 2004, 00:17
bet ludzu,ta isti jau nezinu,bet ja tas cilveks man ta teica tad jau laikam tas ir iespejams painteresejies
20. Decembris 2004, 08:51
Principā nevar. Citādi jau spertu mašīnu uzliek uz treilera un ved bez papīriem un numuriem... Nez numura / papīriem var sanākt nepatikšanas...
20. Decembris 2004, 09:41
richy!
Raadi rock`n`roll! velc taa pat., a vel labaak brauc pats!
20. Decembris 2004, 10:39
Tu puis no mēness nokritis :? Ieej csdd.lv un uzzini visu ko tu gribi uzzināt. :!
20. Decembris 2004, 11:38
ta spravka, ko var iznjemt csdd par naudu ir braukshanai bez TA un i to liidz tuvaakajai TA stacijai
.gif)
Bez dokjiem, liekas ta mashiina uz celja vispaar paraadiities nedriikst... :scratchchin:
21. Decembris 2004, 04:29
iekrauj gazikaa un ved kaa metaalluuzni (un uzkrauj veel pa virsu kaadu zhigulja kuzovu ar visiem pribambasiem)
21. Decembris 2004, 10:24
es vilku saveejo pagaajusho otrdien, benziins beidzaas, stuures pastiprinaataajs neiet, bremzes nestraadaa. zashibisj sajuutas. no juglas liidz baloziem., nosalu! bez TA, bez apdroshinaashanas. ap 18:00 - neviena menta!
RICHYYYYYY..... !!!!!!!! velc! rock ir dziivs!