Sveiki,
Esmu viens no tiem, kas saskārās ar `pečkas` apsildes problēmu: siltais gaiss ir knapi silts, arī pēc tam, kad dzinēja temp jau pāri 80gr.
Protams, jau esmu mēģinājis šo to paveikt. Tātad, kas tika izdarīts:
1) Izņemti ārā pečkas vārsti kopā ar cilindriem
2) Pārliecinājos, ka tas cilindrs, kas dzenā dzesēšanas šķidrumu, strādā,- manā auto tas atrodas līdz ar vārstiem:

(Īstenībā jau pārliecinājos, ka tas vairs neizrāda dzīvības pazīmes pēc atslēgšanas no strāvas - tobiš vairs nevibrē).
3) Kad tas nenostrādāja - nolēmu atrādīt meistaram. Pečkas radiators tika izskalots ar kaut kādu šķidrumu (kam vajadzēja attīrīt to sistēmu), un `izpūsts`.
4) Meistars tāpat secināja, ka dzesēšanas šķidrums slikti tecēja cauri stikla tīrāmā šķidruma bāku (tur iet tāda spirāle): to tad nomainīju pret citu, paņemtu no donora (vai tas tiešām ir tas pats kontūrs?)
Nedaudz siltāk jau pēc tā kļuva, bet joprojām neapmierinoši.
5) Tā kā tie grozāmie ir elektroniskie (un auto ar kondicionieri), katram gadījumam ietestēju ar strādājošu kontroles bloku no donora, kuram 100% viss strādāja. Bet nu cik nu saprotu, tad tie temperatūras grozāmie regulē tikai tos vārstus, kurus jau esmu izvilcis, vai ne?
Uz doto brīdi man beidzās idejas... Vai nu kaut kur kāds aizsērējums, vai arī varbūt tas mazais sūknis nestrādā kā nākas. Ļoti gribētos dzirdēt vēl kādu diagnostikas padomu/idejas ko pārbaudīt,- radiatoram it kā nevajadzētu būt pie vainas (ja vien tas nav nenormāli aizsērējis, ka necik netur vairs). Nu ļoti negribētos to radiatoru mainīt.