Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Kautkur kādam nav saglabājies izjaukts mersis ar dokumentiem un bez parādiem ?
AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 15:33 
Lietotāja avatārs
Vajag pārsist nummurus :whistle: : W123 230E 1983 gada zilā krāsā ieprieksējais īpašnieks "aizmirsis" :sleep: samaksāt sodus un taga TA ejot :cry: man paprasa 213.86Ls vo ka 20ls soda kvīts var izaugt! :sick: Tāpēc maitas gabals izvairījās no pārrakstīšanas! :x :pillepalle:

Uz augšu

Tēma: Kautkur kādam nav saglabājies izjaukts mersis ar dokumentiem un bez parādiem ?
AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 15:35 
Lietotāja avatārs
:banghead: :banghead: ko darīt!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 15:39 
Lietotāja avatārs
8D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 15:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

un alternatīvu nav ????

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 16:06 
Lietotāja avatārs
Richy i neņirdz paņemšu tavu zaļo un apzā`ģēšu nummurus! :steering:

Alternatīva mersis ir ļooti labā stāvoklī priekš tā gada ...so tādu var dabūt ar skati pa kādiem 400ls un uz augšu ...nan vairs naudas nav tik daudz... :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 16:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Tāpēc pirms pirkšanas jāpārliecinās par šādiem zemūdens akmeņiem un nepārrakstīt auto nav prāta darbs. Ir gadījies būt par liecinieku šādu "bezīpašnieku" auto kratīšanā, jo ar to kāds pagātnē sašmucējies. Bet numuru pārsišana... neiesaku... ja uzraujas, tad tur sods laikam bija ne pa jokam, es iesākumā pacenstos tos simtus izkratīt no iepriekšējā saimnieka. Bet gan jau šis zināja, kā "paslēpsies"...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 16:17 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Oktobris 2004, 22:17
Atbildes: 846
Citēt:
[user]164014|Richi|Kautkur kādam nav saglabājies izjaukts mersis ar dokumentiem un bez parādiem ?[/user]Vajag pārsist nummurus :whistle: : W123 230E 1983 gada zilā krāsā ieprieksējais īpašnieks "aizmirsis" :sleep: samaksāt sodus un taga TA ejot :cry: man paprasa 213.86Ls vo ka 20ls soda kvīts var izaugt! :sick: Tāpēc maitas gabals izvairījās no pārrakstīšanas! :x :pillepalle:

Iesaku vēl iesniegt sludinājumu TV un avīzēs, ka mekle donoru VIN pārsišanai, ja reiz jau forumā runa par to... ;) Moš kāds pavilksies... Policija piemēram :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 16:43 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]16948|Arturinho|[/user]
Citēt:
[user]164014|Richi|Kautkur kādam nav saglabājies izjaukts mersis ar dokumentiem un bez parādiem ?[/user]Vajag pārsist nummurus :whistle: : W123 230E 1983 gada zilā krāsā ieprieksējais īpašnieks "aizmirsis" :sleep: samaksāt sodus un taga TA ejot :cry: man paprasa 213.86Ls vo ka 20ls soda kvīts var izaugt! :sick: Tāpēc maitas gabals izvairījās no pārrakstīšanas! :x :pillepalle:

Iesaku vēl iesniegt sludinājumu TV un avīzēs, ka mekle donoru VIN pārsišanai, ja reiz jau forumā runa par to... ;) Moš kāds pavilksies... Policija piemēram :D

A par tādu fīču kā virsbūves maiņa neesi nekad dzirdējis? :P

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 16:45 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Oktobris 2004, 22:17
Atbildes: 846
Es esmu dzirdējis, bet visu pārkrāmēt nebūs dārgāk par 230 Ls? Vai es kautko pareizi nesapratu...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 16:46 
Lietotāja avatārs
viss jau ir ļoti skaisti. Varat diskutēt cik gribar,bet tiklīdz kaut kur parādīsies tehniskā apse no šī merša,tā pieprasīs samaksāt sodu.
CSDD neko neļaus darīt ar to auto.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012