07. Septembris 2015, 22:16
Sveiki! Pirms kāda laika iegādājāmies C250 W204 2011.gada AMG paka utt. Viss ir OK super mašīna, bet ļoti cieta amortizācijas gājiena praktiski vispār nav, pa labu asfaltu vai pa vāciju ok kaifs braukt, bet pa mūsu ielāpainajiem asfaltiem ir kā ir. Doma nomainīt atsperes uz kaut ko mīkstāju un augstāku.Kādas meklēt? Kur meklēt?
08. Septembris 2015, 07:28
Visticamāk, ka būs jāmaina arī amortizatori. Tie būs ar lielāku gājienu un augstāku miera stāvokļa pozīciju.
Ispējams, ka Mīlulītis vai kāds cits viedais par detaļu variaācijām un to pieejamību varēs pastāstīt tuvāk.
08. Septembris 2015, 08:12
Nepateicīga situācija. Galvenā morāle — nepirkt auto ar AMG paku, ja nav gatavs izjust bedres.
Situācija nepateicīga tāpēc, ka pēc VIN koda būs pieejams vienīgi AMG pakas aprīkojums. Bet tā kā MB ir daudz atsperu piedāvājumi vienam modelim, piemeklēt kaut ko citu var tikai mazliet lozējot, lai auto nenosēžas vai nestāv gaisā kā džips. Neoriģināli risinājumi — pat nezinu. Parasti visi sēdina, tā ka citas cietas atsperes var būt nopērkamas, bet vai ir nopērkamas parastas pat nezinu. Galu galā tās sāk piedāvāt kad rodas pieprasījums t.i. kad modelis ir stabili lietotu auto tirgū, nevis vēl pie jauniem skaitāms. Tā ka visticamāk jāmeklē tāda paša modeļa (250) ar pēc iespējas tādu pašu aprīkojumu, kura sarakstā vienīgā atšķirība ir AMG pakas neesamība, VIN kods.
Un benzman taisnība — rēķinies arī ar amortizatoru maiņu. Nezinu, kas par amortizatoriem virsū, bet izmaksas visticamāk var sanākt 4 zīmēm rakstāmas. Tāpēc vēlreiz — neņemiet AMG paku, ja negribat pa bedrēm kratīties.
08. Septembris 2015, 08:20
Ja pie klīrensa regulācijas nav iejaukta kāda hidraulika, pneimatika vai citi elektriski brīnumi, tad nevajadzētu tam būt tik sarežģīti. Atliek atrast auto ar līdzīgu komplektāciju un standarta balstiekārtas izpildījumu. Dēļ tā, ka auto ir diezgan pajauns, iespējams, ka vajadzēs aizbraukt arī uz Domeniksu. Te Mīlulītis būs viedāks!
08. Septembris 2015, 08:57
benzman rakstīja:Ja pie klīrensa regulācijas nav iejaukta kāda hidraulika, pneimatika vai citi elektriski brīnumi, tad nevajadzētu tam būt tik sarežģīti. Atliek atrast auto ar līdzīgu komplektāciju un standarta balstiekārtas izpildījumu. Dēļ tā, ka auto ir diezgan pajauns, iespējams, ka vajadzēs aizbraukt arī uz Domeniksu. Te Mīlulītis būs viedāks! :D
Man aizdomas, ka klasisku gāzes amortizatoru jaunajiem MB nemaz vairs nav. Jo īpaši AMG pakai. Uz ātro pagūglējot, visiem ir adaptīvā, AMG pakai varētu būt pat elektroniskā amortizatoru vadība — tas pats, kas S-klasēm jau kādu laiku.
08. Septembris 2015, 09:09
Nauris77 rakstīja:Sveiki! Pirms kāda laika iegādājāmies C250 W204 2011.gada AMG paka utt. Viss ir OK super mašīna, bet ļoti cieta amortizācijas gājiena praktiski vispār nav, pa labu asfaltu vai pa vāciju ok kaifs braukt, bet pa mūsu ielāpainajiem asfaltiem ir kā ir. Doma nomainīt atsperes uz kaut ko mīkstāju un augstāku.Kādas meklēt? Kur meklēt?
Kaut kas nav ar piekari, man ar bija C250 CGI uz W204 ar AMG paku, bet nu nekādu diskomfortu nemanīju, tikai un vienīgi pozitīvas emocijas, jo gan vadāmība gan komforts bija netipiski labs. AMG pakots W204 bija komfortablāks par C124 ar R 17 AMG Styling 2 diskiem.
Pārbaudi, vai tev nav tur ieinstalēti kkādi aftermarket neoriģīnalie amīši un citi brīnumi.
08. Septembris 2015, 09:12
Misters X rakstīja:Kaut kas nav, man ar bija 2 gadus C250 CGI uz W204 ar AMG paku, bet nu nekādu diskomfortu nemanīju, tikai un vienīgi pozitīvas emocija, jo gan vadāmība gan komforts bija netipiski labs.
Pārbaudi, vai tev nav tur ieinstalēti kkādi aftermarket amīši un citi brīnumi.
Nezinu kas Tev tur bija, bet man W204 ar AMG paku ir ļoti ciets. Aktīvai kartingošanai ok, bet komforta mīļiem neder.
08. Septembris 2015, 09:15
Tu tak pats toreiz no Tallinas brauci pie stūres ar manējo. Nu nezinu. Tad Jums visiem laikam patīk ūdensgultas efekts iekš auto, bet nu vienalga, salīdzinot ar trases dzelžiem Porsche vai M3, W204 ar AMG paku ir ļoti ļoti mīksts.
08. Septembris 2015, 09:16
Artūrs rakstīja:Misters X rakstīja:Kaut kas nav, man ar bija 2 gadus C250 CGI uz W204 ar AMG paku, bet nu nekādu diskomfortu nemanīju, tikai un vienīgi pozitīvas emocija, jo gan vadāmība gan komforts bija netipiski labs.
Pārbaudi, vai tev nav tur ieinstalēti kkādi aftermarket amīši un citi brīnumi.
Nezinu kas Tev tur bija, bet man W204 ar AMG paku ir ļoti ciets. Aktīvai kartingošanai ok, bet komforta mīļiem neder. :baigais:
Jā, varbūt viņam pašam nebija vairs dzimtie amortizatori un atsperes... Par cietību varu tikai piekrist, tās dēļ cilvēki izvēlas Elegance versiju, jo atšķirība ir liela.
08. Septembris 2015, 09:22
A riepas kādas? Izmērs?