07. Augusts 2022, 18:58
Sveicināti! Varbūt kāds zin vai ir gadijusies šī problēma. Kad pielaižu aukstu mašīnu, man viņai iesledzas tas avārijas stavoklis kad vairāk par 1500 apgiezieniem neatļauj. Bet kad pagaidu un mašīna uzsilts līdz 40-50 grādiem viss iet labi. Kad ir Avārijas režīms man nerāda nekādu check engine un kad aizbraucu pieslēdzu pie datora nekādu error arī neparādija. Man ir Mercedes c350 2011 gada dīzelis automāts.
07. Augusts 2022, 20:12
Ja slēdz pie kāda universāla datora, tad vari neredzēt konkrēto kļūdu, kas rada problēmas. Meklē datoru, kas lasa MB kļūdas. Jo nav vēl redzēts, ka būtu kļūda, kas ieslēdz avārijas režīmu, bet ko nevar nolasīt ar Staru. Savukārt avārijas režīmu var noķert no dažādām lietām, ko MB uzskata par bīstamām un arī veciem MB — man W202 īssavienojums spoguļa apsildē (pašā stikliņā) tādu izsauca. Loģiski, ka, piemēram, spoguļus universālie datori neredz, bet MB uzskata, ka šāds īsavienojums ir bīstams dalībai satiksmē (aizdegšanās risks) un jābrauc uz servisu.
07. Augusts 2022, 20:14
Otrs — ir jāredz arī vēsturiskās kļūdas, kas kaut kad ir bijušas, bet konkrētā brīdī nav aktīvas. Tātad, pie pareizā datora nolasīs kļūdu arī ja auto tajā brīdī šķietami viss ir OK.
08. Augusts 2022, 11:03
Ir kādas speciālas programmas kas man jāmeklē, ir servisos pieejamas tādas?
08. Augusts 2022, 13:52
Marsietis rakstīja:Ir kādas speciālas programmas kas man jāmeklē, ir servisos pieejamas tādas?
Jau komentārā ierakstīju, ka Star. Ar to ieraudzīsi visu, kas ar automašīnu noticis pēc iepriekšējās līdzīga limeņa pieslēgšanās un tā labi darbojas jau no 90-to gadu vidus automašīnām.
Un nekautrējies vajadzības gadījumā uz diagnostiku braukt uz Domeniksu, ja citi spējīgi nodiagnosticēt neatrodas. Nav pie viņiem jāremontē, ja negribas, bet paņem izdruku un brauc pie kuriem citiem tavuprāt kompetentiem vēlies.