15. Februāris 2021, 11:59
Un ko variet par w211 pateikt. Interesē 3.2cdi kas ar tām kārbām viņiem? labas ? Zinu ka tur ir 5gtronic 7gtronic. Uz ko labāk skatīties manā budžetā vai neieberzties. Vrbt pat jau nav jēdzīgi w211 pirkt? Man visi merši patīk izskatu variantus jebkurus . No c un e klases. Atvainojos, ka par citas klases rakstu neatbilstojošā sadaļā.
15. Februāris 2021, 12:47
Sumadins rakstīja:Un ko variet par w211 pateikt. Interesē 3.2cdi kas ar tām kārbām viņiem? labas ? Zinu ka tur ir 5gtronic 7gtronic. Uz ko labāk skatīties manā budžetā vai neieberzties. Vrbt pat jau nav jēdzīgi w211 pirkt? Man visi merši patīk izskatu variantus jebkurus . No c un e klases. Atvainojos, ka par citas klases rakstu neatbilstojošā sadaļā.
7-pakāpju kārbas vienīgā vājā vieta ir dzesēšana. Saplaisājot plastmasai sāk jaukties tosols ar eļļu un viss beidzas ar kārbas neeļļošanu. Bet ja to novērtē un periodiski pieskata vai nav iestājies vecums un elementi ir kārtībā, tad nav nekādu problēmu. Ja brauc kamēr kārba apstājas, tad ir izmaksas. Ar šo jārēķinās, jo turpmāk ar visām kārbām ir līdzīgas problēmas.
15. Februāris 2021, 12:53
Tad labāk metīšu aci uz 5gtronic
15. Februāris 2021, 13:07
3.2cdi ir tikai 5G kārba.
E320 kas ir faceliftā, tas jau vairs nav 3.2, bet gan 3.0 V6 un tam ir 7G.
Varbūt pa vidu ap 2006.to ir kāds pārejas modelis, kur sakrīt 3.2CDI un 7G, bet par to neesmu informēts.
Pats personīgi braucu ar w211 un iesaku šo kuzavu - rūsa nav izteikta problēma, un ja auto nav konkrēti nobraukts, tad izteiktu problēmu nebūs. Pašam 40k km laikā ar elektroniku bija tikai viena problēma - maģim bluetooth bloks noviebās, kā rezultātā viss maģis kārās augšā(reta problēma). Pārējās ir bijušas mehāniskas vainas, kas var piemeklēt jebkuru auto. Kā iepriekš minēja - SBC var sagādāt galvas sāpes, bet šajā forumā pats esmu uzrakstījis rakstu kā ar ~500eur(varbūt pat ar 350eur) var zolīdi tikt galā ar šo problēmu. Protams, pēc w203 būs dārgāk, bet uzskatu, ka ir tā vērts. Man personīgi šajā auto nav sāpīgi guldīt naudu, jo tas sniedz pretī patīkamas emocijas.
15. Februāris 2021, 14:06
Paldies! Par sniegto info. Devāt man zināt, ka tas ir tas autiņš, ko es gribu.
Mersis one love!
15. Februāris 2021, 16:09
Čomam ar E270cdi 2004 gada unīts, nobraukums kkas ap 350k, bija vnk bēdu ieleja, tur varēja vnk uz mašīnu strādāt 5k km gadā un 2500e. It kā domeniksā pirms tam apkalpojies, pus gadu viņš pabrauca, tad sākās, man liekas ka visur kkas bija saplīsis, rūsa ar līda visur kur varēja, durvju apakšas, arkās jau bija caurumi, bet likās ka kkas pirms tam tur darīts, un priekšā arkās ar bij rūsa, laba. Beigās jau piekusa, jo apnika likt, un atdeva prom. Sievai paņēmu FL w211 sedanu, bik pacīnījos, un ir ok, sākumā ar kādu 1k ieliku, bet pagaidām bez problēmām, abs gredzens nesen pieteicās. Ko gan ievēroju ka sedans daudz labāk uzvedās uz ceļa par unīti, nepatika man tā pneima, Viano ar pneimu ar kkā nedabīgi.
15. Februāris 2021, 16:29
Pa cik ņēmi sedanu?
15. Februāris 2021, 16:34
Man palicis iespaids, ka tie ABS gredzeni pa Latviju kalpo apmēram 10 gadus — Kad 2007. gada W204 tāds vecums iestājās, tad pa vienam tos visus bija jāsamaina.
15. Februāris 2021, 16:56
Sumadins rakstīja:Pa cik ņēmi sedanu?
Pa 4000e
15. Februāris 2021, 17:51
BenZ rakstīja:Sumadins rakstīja:Pa cik ņēmi sedanu?
Pa 4000e
Ko tieši nācās gūldīt par to 1k?