09. Janvāris 2013, 20:14
Laimīgu visiem Jauno gadu !
Mana problēma ir tāda, ka bāka šofera pusē tiek izrauta pilnīgi tukša (sausa), kaut gan tajā pašā brīdī otrajā bākā ir nedaudz pāri pusei. Degvielas starpība - milzīga. Degvielas dačiks bākas limeni rāda pareizi. Novēroju, ka uz motoru pienākošā degviela ( tas ir pirms smalkā filtra un pretvārstu) nāk kopā ar gaisu un man ir aizdomas, ka gaiss tiek rauts no tukšās bākas. Līdz ar to man ir grūtības piedarbināt... ilgi jāgriež. Bija pat tā, (tas bija pusdienlaikā, kad no rīta jau biju braucis) autiņš pieleca un uzreiz noslāpa ... tad 3 reizes dabūju pazāģēt lidz atkal dabūju vaļā un varēju braukt. Un kā jau grenins izteicās: ļoti interesē kā tā degvielas sistēma tur bākās strādā, varbūt kādam jau ir bijusi darīšana un varētu pastāstīt vai arī kādu linku atsūtīt. Zinu to ka manam dīzelim degvielas sensoram blakussēdētāja pusē nav ietaisīts atsevišķš degvielas pumpis... ir tikai parasta burka pilna ar degvielu, kurā šķiet ieplūst tikai atplūde. Atradu vienu linku par šo degvielas sistēmu, tikai tas atšķiras ar to, ka tur IR degvielas pumpis:
http://mbworld.org/forums/attachments/c-class-w203/207991d1303220002-2007-c280-4matic-fuel-filter-change-attempt-remove_install-fuel-level-sensor.pdfMan personīgi nav skaidrs kā degviela tiek paņemta no bākas blakussēdētāja pusē, jo tur tas degvielas sensors ar burku ir pilnīgi noslēgts un sasaistīts tikai ar 2 trubām ar šofera pusē esošo sensoru. Pat pacēlu to burku gaisā cik nu varēju... ārā nekas tur netecēja un varēja redzēt ka pilna ar degvielu.
Ceru uz Jūsu palīdzību !