Switch to full style
Publicēt atbildi

Paziņojumi automašīnas bortkompjūterā

30. Augusts 2018, 19:14

Labvakar!

Nopirku Mercedes Benz C200, 2003. gads 2,2 dzinējs CDI. Pirms tam nav bijusi pieredze ar šīs markas auto.
Visu nākas iepazīt no jauna. Šajā sakarā gribu noskaidrot pāris jautājumus:

1. Kompī paziņojumi ir vācu valodā, vai var pārlikt LV vai vismaz krievu un kur to izdarīt? Piemēram , ko nozīmē - "Motorolstand nicht bei motorlauf"? Eļļas par maz?

2. Ja aukstam dzinējam esot pēc iedarbināšanas uz kādu minūti iedegas kvēlsveces brīdinājuma oranžā zīme un pēc tam nodziest, vai tas nozīmē, ka jāskatās kvēlsveces? Lec pagaidām ļoti labi. No pusapgrieziena.

Iepriekš pateicos par atbildēm.

Re: Paziņojumi automašīnas bortkompjūterā

30. Augusts 2018, 23:08

1. auto saka, ka eļļas līmeni pie ieslēgta motora nevar nomērīt
2. ne vienmēr tas norāda uz kvēlsveci. Jāskatās. Lekšanu testēsi pie 0 grādiem, ne tagad :shura:

31. Augusts 2018, 07:32

Noprecizēšu.

1. Tātad šis paziņojums par eļlu ir ok? Un jāmēra ir ieslēdzot aizdedzi , skatoties kompi pie neieslēgta motora?

2. Jā, es saprotu ka patreiz nav vēl nekāda zemā gaisa temperatūra. :)

Paldies.

31. Augusts 2018, 09:11

Jā, ja nepietiktu eļļas, tad būtu viss sarkanā krāsā un būtu rakstīts - Ölstand zu niedrig.

31. Augusts 2018, 09:12

Te pamācība kā mainīt valodas panelī

31. Augusts 2018, 10:45

Nedziestoša kvēlsveču lampiņa var nozīmēt ļoti daudz ko — jāslēdzas pie datora! Sākot ar minēto un beidzot ar problēmām izplūdes sistēmas darbībā, ja sprauslas bojātas.

31. Augusts 2018, 15:32

Jā, bet viņa man nodziest 30 sek - 1 min laikā pēc iedarbināšanas. Nav nedziestoša visu laiku. Bet darbības virziens skaidrs. Jāslēdzas pie datora. Paldies.

Tad vēl Youtube skatījos vienu filmiņu par ātrumkārbu. Man ir automāts. Divi režīmi - C un S. Tur tajā video saka ka ar automātu ir jābrauc sporta režīmā, kas skaitās tas pats normālais režīms. C jeb Comfort režīms vairāk noderīgs ziemā, lai mīkstāk kustētos.

31. Augusts 2018, 22:18

Mizx rakstīja:Nedziestoša kvēlsveču lampiņa var nozīmēt ļoti daudz ko — jāslēdzas pie datora! Sākot ar minēto un beidzot ar problēmām izplūdes sistēmas darbībā, ja sprauslas bojātas.

tas nav wv kam kvelsvscu lampa ir ka cek engine.

01. Septembris 2018, 06:18

Jā, man radiniekam ir VW Sharans, tur tā arī ir. Šī zīme aizstāj Chek engine. Bet nu skaidrs. Viens ceļš - jāslēdzas pie datora. Pie reizes jānotestē ķēde. Savādāk sapriecājos, ka nav jāmaina. Bet paskatījos netā, ir jāčeko un vēl kā. Viņa var pārlekt un tad sūdi būs lieli....

01. Septembris 2018, 19:42

Ir VW, kam ir gan kvēlsveču lampiņa, gan Check Engine lampiņas.
Publicēt atbildi