Switch to full style
Publicēt atbildi

Bremžu Suportu atjaunošana

05. Maijs 2015, 17:15

Sveiki...isti nesapratu kur likt tāda veida jautājumu tāpēc izdomāju to iemest seit un miers...

Tātad situacija sekojoša.... Mersitim ar laiku jau nesmuki palikuši bremžu korpus vai kā viņu sauc (angliski callipers) nu respektīvi redzamā daļa... tatad doma man ir vai nu pašam pa brivdienam piekerties vai pirkt jaunus... Velos dzirdet jusu ieteikumus

Ja nav nekas sarezgīts un bez ipasam iericem un paris desmitu euro ieguldijumu to var izdarit esmu ar mieru ...tik kas butu japerk lai to rusu dabutu nost?

Ja tomer labak pirkt jaunu tad vik tas varetu maksat?

Paldies ceru ka manu ideju sapratat.

Re: Bremzu atjaunošana

06. Maijs 2015, 09:14

Tu domā rūsu uz suportiem?

Veikalos ir krāsas, kas spec paredzētas tiem. Ja suportam nav tehnisku vainu, nokrāso un miers :D

06. Maijs 2015, 19:48

C180 rakstīja:Tu domā rūsu uz suportiem?

Veikalos ir krāsas, kas spec paredzētas tiem. Ja suportam nav tehnisku vainu, nokrāso un miers :D

Tieši tā. Jauni labi maksās pārāk daudz, bet netīri tie būs atkal pāris mēnešu laikā, ja ar auto brauc ikdienā. Sākumā nopērc līdzekli bremžu putekļu notīrīšanai un tad jau kā C.180 saka.

07. Maijs 2015, 13:41

ja runa ir par klasisku (vecu) MB, tad labāk izjaukt supportus un iztīrīt pašam kādā saulainā dienā, talka ņemot birstes un citus palīglīdzekļus. Ikdienas bremzēšana, tas ir, bremžu kluču paliekas un nosēdumi pielīp un pat piedeg klāt supportiem, nemaz nerunājot par rūsu un to ārprātu, kas tiek ziemā kaisīts.

Nesen MB Sprinter tādu eposu izveicām, kāds mazs spainītis sanāca ar visādiem nesmukumiem.

Attēls

Re: Bremžu Suportu atjaunošana

19. Maijs 2015, 09:08

Ir varbūt Latvijā pieejams kaut kāds rūsas noņēmējs, kurā varētu izmērcēt suportus?

Es domāju šada tipa rūsas noņēmējs: https://www.youtube.com/watch?v=BTm3DSldxr8

19. Maijs 2015, 09:33

Viss labāk ar smilšu strūklu http://www.vazi.lv/forums/viewtopic.php ... 9&start=10

19. Maijs 2015, 10:23

nezināju, ka fleksis un drāšu birste ir atcelta?!
Publicēt atbildi