Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Salons
|
Lapa 1 no 1
|
[ 8 ieraksti ] |
|
| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
Tēma: Podziņas pakaļas kontrolei 230TE Atbilde saņemta: 07. Septembris 2005, 22:07 |
|
|
|
|
Nu man neviena nedeg, kad gaismas ieslēgtas :cry: Tā tak tam nav jabūt ?! Elektriķis pārbaudīja un verdiktēja, ka līdz turienei elektrība nonāk.Kas varētu būt par iemeslu ? Visas lampiņas nosvilušas ? Cik saprotu, lai nomainītu, ir jāpērk jaunas podziņas vai pašam jālodē svaigas lampiņas - am i right ?
Vēl ir probza ar salona ventilatoru, nestrādā 1. un 2. gaņģis. Kur viņam īsti atrodas motoriņš ?
|
|
 |
|
|
Mizx
|
Tēma: Podziņas pakaļas kontrolei 230TE Atbilde saņemta: 08. Septembris 2005, 09:44 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 22073 Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
|
|
Nesapratu ne kas par modeli, ne kas par problēmām ar tām (kurām?) lampiņām... Kādas podziņas un kas jālodē...
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Podziņas pakaļas kontrolei 230TE Atbilde saņemta: 08. Septembris 2005, 09:47 |
|
|
|
|
par tam lampiņām - nu nekā es nesaprotu... a ventilators atrodas zem stikla tiritaja mehanisma.. klat tiksana caur motora nodalijumu
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Podziņas pakaļas kontrolei 230TE Atbilde saņemta: 08. Septembris 2005, 09:52 |
|
|
|
|
es tur galiigi neko nesapratu,,,cik zinu nekas nekur nav jaalodee
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Podziņas pakaļas kontrolei 230TE Atbilde saņemta: 08. Septembris 2005, 10:10 |
|
|
|
|
Mana mašīna, universāls, 230TE, W123. Podziņas tās, ar kurām ieslēdz pakaļējo logu tīrītāju, aizm. loga apsildi, salona apgaismojumu. Tās pie ieslēgtām gaismām nedeg, neviena. Un jautājums faktiski ir, kā var apmainīt viņām spuldzītes vai diodes (lai kas tur arī būtu). Man te viens frukts teica, ka viņas ir pielodētas pie katras podziņas 8D Nu centos :? ceru, ka tapa skaidrāk =)
|
|
 |
|
|
pinguin
|
Tēma: Podziņas pakaļas kontrolei 230TE Atbilde saņemta: 08. Septembris 2005, 10:18 |
|
Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17 Atbildes: 1738 Atrašanās vietas: Iecava
|
|
jā, jājauc slēdzis ārā un tur ir lampiņa pielodēta.
_________________ Normal aspirated engine is like never ending turbo lag. AUDI TURBO QUATTRO
|
|
 |
|
|
Mizx
|
Tēma: Podziņas pakaļas kontrolei 230TE Atbilde saņemta: 08. Septembris 2005, 10:22 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 22073 Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
|
|
Pa, pa, man neviena spuldzīte lampiņā nebija pielodēta!!! Visas bija smukās mazās ligzdiņās, viegli izvelkamas no pogas un nomaināmas. Vai otrā gadījumā katrai pienāca arī izvelkams optiskās šķiedras vads no vienas kopējās spuldzītes, kas izgaismo uzreiz pogu bloku!
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Podziņas pakaļas kontrolei 230TE Atbilde saņemta: 08. Septembris 2005, 10:34 |
|
|
|
|
Panelim, visamz manam mersim visas lampinas no sledziem var akurati izvilkt un nomainit... pag, ja tas ir sledzitim - aizmugureja loga apsildei, tad tur laikam nevares ta nomainit
|
|
 |
|
|
Lapa 1 no 1
|
[ 8 ieraksti ] |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Salons
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis