Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 27 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Aadas saloni
AtbildeAtbilde saņemta: 26. Jūlijs 2004, 19:27 
Lietotāja avatārs
Kaads nezin par kaadaam naudinjaam un kur var paartaisiit parasto salonu par aadas. Esmu dzirdeejusi, ka kaut kur shujot... Kaads nezin kur?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Jūlijs 2004, 20:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

it kā varot www.cardesign.lv palūrēt! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2004, 08:07 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Šito lietu esmu ilgi un dikti pētījis. Ir vietas, kur to var izdarīt lētāk, diemžēl attiecīgi arī neprecīzāk un nekvalitatīvāk vai ar sliktiem materiāliem (šķībi stūri, salaiduma vietas, kaut kas nāk vaļā...), vai dārgāk, bet attiecīgi bez šādiem defektiem. Pagaidām esmu redzējis šķiet 3 kvalitatīvus kantorus. Vieni veda visu uz Ukrainu, kur arī darbi tiek veikti, nosaukumu neatceros, lētākais variants, bet nez kāpēc nebija pārliecības, ka, ja nu ir kas slikti uztaisīts, tad būs iespēja sakarīgā laikā un ātrumā pārtaisīt + tas šiem vēlreiz jāved uz Ukrainu, tātad pēc iespējas iebildīs un turēsies pretī. Labs ir jau minētais Cardesign, man savulaik cenu sauca no 1000EUR un uz augšu attiecīgi par konkrētajām vēlmēm un vajadzībām. Varētu būt ļoti sakarīgs variants, tik nez kāpēc man pēdējā laikā radušās aizdomas, ka viņi tomēr jūtas krutāki kā klienti, t.i. klientam ne vienmēr var būt taisnība. Neviens neko tādu man teicis nav, neesmu dzirdējis šādas sūdzības, bet parādījusies skepse. Un tad ir vieni, šķiet, Virgilija vai kā tā (kaut kur vizītkarte), kas visu taisa ļoti labi, bet cena par salonu ir no 1000 Ls uz augšu... Esot kaut kāds TD sports laikam, kur daudzi iet šūt sev salonus un vēl nez ko, esot lētāk u.t.t., bet, kā esmu sapratis, tur tomēr varēs atrast, kam piekasīties... Pašam būs daudz un dārgi darbi veicami ar auto salonu, tāpēc šo esmu izpētījis. Un tāpēc arī teiksim AutoEksotikā izložņāju un izdraudzējos ar visādu pārvilktu salonu saimniekiem. Novērojums -- viņi pēc laiciņa atzina un parādīja visus defektus izstādītajiem auto, pat tādus, kur vienkārši pasūtīts bija viens raksts, bet uzšūts otrādi... Nu, rokas nolaižas izgrūst tādu naudu, ja pēc tam rezultāts... tāpēc gatavojos, ka tas būs ļoti dārgi, bet pēc tam vismaz varēšu kaut 5 reizes pieprasīt pārtaisīt. Būtu jau labi, ja tie būtu devuši mājienus uz "slikatjiem" šuvējiem, vienīgais, šie teica, ka esot arī atrasti kvalitatīvi meistari, bet... izstāde paliek bizness un, kamēr neesmu viņu klients, šī informācija paliek konfidenciāla... Pagaidām tādi ir mani pētījumi par ādas salonu šuvējiem Latvijā -- nekas iepriecinošs, ja gribas perfektu, ne tikai pa gabalu izskatīgu... Bet arī es būšu pateicīgs par jebkuriem ieteikumiem! Tikai sajūta, ka visu te jau esmu redzējis...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2004, 08:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

vai ir jēga likt ādas salonu? Tad jau vai nu nopērk ādas beņķus, viens te kaut kad pārdeva, vai nu nopirkt citu MB, kam jau āda ir standartā....vai es runāju fufeli? :cry:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2004, 08:32 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
1) Vari ielikt kādu vien patīk, ne tikai, piem., melnu tradicionālo,
2) Vari apvilkt vienotā stilā visu -- krēslus, stūri, paneli, durvis, pārējo apšuvumu, piedevām, tā labi un kvalitatīvi nomaskēt tikko iebūvēto jauno stereosistēmu.
3) Vecākam auto nedabūt labu lietotu ādas salonu...
4) Jauns paliek jauns, cita sajūta, ja kvalitatīvs... un pakaļu nesviedrē...
5) Ādas saloni esot labāki kvalitatīvam audio skanējumam, jo tas ir gluds un neslāpē skaņu.
6) Labs stils tomēr prasa, lai krāsojums un salons būtu vienos toņos, pats gan šo principu reiz pārkāpu, bet... Nu, tā iespējams šo kļūdu labot, ja nav vēlmes pārkrāsot auto.

Gan jau varētu minēt vēl ko, bet slinkums domāt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2004, 12:48 
Lietotāja avatārs
Kaadu briidi atpakalj shkiet pa LTV7 raadiija vienu chali, kuram hobijs - paarvilk aadu salonaa. tas jau nekas, bet shis bija pirmais LV dabuujis meistara diplomu. Laikam ar vieniigais. Vareetu meeginaat mekleet amatnieciibas kameraa.
Pats to taisos dariit, bet vispirms jaanodroshinaas ar to, ka auto kaadu briidi kustees. Tad jau varees arii salonaa iekraameet ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2004, 12:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

tas čalis arī iekš iauto.lv tusējās ar niku MeistarsZM, kontakti man ar viņu arī ir....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2004, 12:52 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Tas kekss arii ieksh iAuto reklameejaas, teica ka pa Zebru raadiishot. Vakar centos to vinja topiku atkal samekleet, bet neizdevaas. Liekas, ka vinsh straadaa tajaa pasha firmaa, ko te Mizx vai SuperZigs nosauca.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2004, 12:53 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Khm, naakamreiz laikam aatraak jaaiemaacaas rakstiit...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2004, 12:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

;)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 27 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012