Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:26

[user]379|Mizx|[/user]Nu, tas jau pa smalko. Bet tik un tā man nebūtu motivācijas 10 kārtām, lai lakas biezums kā rūpnīcā.

var jau mazāk laku atšķaidīt un ar lielāku dīzi pūst! Impregnātu, protams, arī klājam pirms lakas.

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:28

var arī to pašu auto laku pūst.. piem ar metāliku 8D

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:29

[user]379|Mizx|[/user]Nu, tas jau pa smalko. Bet tik un tā man nebūtu motivācijas 10 kārtām, lai lakas biezums kā rūpnīcā.

Bet lakas tacu ir ari baloninos.Nem tadu un pus virsuu.....

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:30

[user]307477|gaidzin|[/user]

Bet lakas tacu ir ari baloninos.Nem tadu un pus virsuu.....

TIKAI RŪPĪGI SAKRATĪT PIRMS LIETOŠANAS!

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:35

Baloniņos nav tas — nevienmērīgas piles, tāpēc teicu, ka pa smalko. Jebkurā gadījumā neredzu motivāciju to laiku dabūt rūpnīcas biezumā. Neviens vēl nav izskaidrojis, kāpēc tā ir tik bieza. Lai būtu ko pulēt? Nezinu. Otrs — ir koka elementi, kas integrēti plastmasa vai alumīnija ietvaros. Plēst ārā... nekas labs tur nesanāks. Bet jālako tā, lai nenolakotu visu riņķī apkārt, lai laka nesavācas gropēs. Tā kā vajadzēs vien mierīgi un ar galvu.

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:46

[user]637773|Bpa4|[/user]

var jau mazāk laku atšķaidīt un ar lielāku dīzi pūst! Impregnātu, protams, arī klājam pirms lakas.

kas tad tas?!

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:47

[user]238909|aldigs|[/user]
[user]620486|daudiss|[/user]OK, saīsinu: kāda laka ir oriģinālā MB? pusmatēta vai glancēta?

Vai tad pats neredzi?

iedomājie, nē, neredzu!!! :x neesmu redzējis abus blakus, lai zinātu, kāds ir vizuālās atšķirības...

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:48

[user]379|Mizx|[/user]Baloniņos nav tas — nevienmērīgas piles, tāpēc teicu, ka pa smalko. Jebkurā gadījumā neredzu motivāciju to laiku dabūt rūpnīcas biezumā. Neviens vēl nav izskaidrojis, kāpēc tā ir tik bieza. Lai būtu ko pulēt? Nezinu. Otrs — ir koka elementi, kas integrēti plastmasa vai alumīnija ietvaros. Plēst ārā... nekas labs tur nesanāks. Bet jālako tā, lai nenolakotu visu riņķī apkārt, lai laka nesavācas gropēs. Tā kā vajadzēs vien mierīgi un ar galvu.

ir arī dārgie baloniņi ar kvalitatīvu nipeli. Tirgo auto veikalos. Priekš maziem laukumiem - balons ir ok. lielākiem gan vajdzēs pistoli!

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:50

[user]620486|daudiss|[/user]

kas tad tas?!

ja par mpregnātu, tad ar to kokam piedod toni!

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:52

[user]620486|daudiss|[/user]
[user]637773|Bpa4|[/user][quote][user]379|Mizx|[/user]Nu, tas jau pa smalko. Bet tik un tā man nebūtu motivācijas 10 kārtām, lai lakas biezums kā rūpnīcā.

kas tad tas?!

ja par mpregnātu, tad ar to kokam piedod toni![/quote]

vai tad tas jau nav pietiekami tonēts? kā to uzklāj, kur tas ziemo?
:whistle:

krāsas noņēmējs ir iegādāts, laka gandrīz...
to impregnantu arī jāņem?

tagad domāju par smilšpapīru - ar kādu apstrādāt laku starp slāņiem - cik rupju?
Tēma slēgta