Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 10:14

[user]238909|aldigs|[/user]
[user]1447|MBex300|[/user]Vakar vienu vecu koka detaļu nopētīju. Vietām laka ir atlekusi līdz pašam kokam. Bet man neticās, ka viņu no jauna nolakojot, tā izskatīsies tāpat kā pērējās. Tas plikais koka slānis tāds neizteksmīgs...

Protams, ka bez lakas neizteiksmīgs. Noņem visu veco nost un pārlako pa jaunu, tad redzēsi cik izteiksmīgs būs 8D

starp citu, kādu laku vajag - pusmatētu?

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 12:53

[user]1447|MBex300|[/user]Tādā gadījumā, kapēc pulēt? Jāatrod veids, kā viņu intensīvāk satraumēt, lai pati nolec nost :D

*&%^$%£ Te jau jāsāk lamāties! Cik varu rakstīt par vienu un to pašu!!! Ieej būvmateriālu veikalā, nopērc lakas noņēmēju (tāda želejveida viela, kā bieza, caurspīdīga krāsa, ko uzklāj pa virsu tam, ko gribi dabūt nost) un laka būs nost 10 min laikā, notīri atlikumus ar smilšpapīru un lako pa virsu!!! Laku nevajag ņemt nost ne ar ko abrazīvu, jo pats finierējums dažviet ir ļoti plāns — varbūt 1 mm. Ja laku berzīsi ar smilšpapīru, tad vienā mirklī būs cauri arī finierējumam!

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 12:54

Un pēc tam dari ko gribi. vari to koku beicēt, vari matētu laku, var spīdīgu. Kaut vai krāsot — jebko un jebkā, ko var iesākt ar koku. Bet ja dara, tad visiem koka elementiem reizē, jo vienu diez vai uztaisīsi tādu pašu, kā pārējās.

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 12:56

es jautāju par to laku, jo plānoju lakot tikai daļu no koka, tikai to, kuras plaisas lakā. kāda laka ir oriģinālā MB? pusmatēta vai glancēta? vai arī ir vērts lakot visu? :?

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 12:57

OK, saīsinu: kāda laka ir oriģinālā MB? pusmatēta vai glancēta?

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 13:37

ja white poliroval derevo, horoshij effekt poluchilsja hotj ono i staroje

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 13:39

[user]620486|daudiss|[/user]OK, saīsinu: kāda laka ir oriģinālā MB? pusmatēta vai glancēta?

Vai tad pats neredzi?

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:16

[user]620486|daudiss|[/user]es jautāju par to laku, jo plānoju lakot tikai daļu no koka, tikai to, kuras plaisas lakā. kāda laka ir oriģinālā MB? pusmatēta vai glancēta? vai arī ir vērts lakot visu? :?

Lai kā pūlēsies, nenolakosi kā rūpnīcā, tāpēc tas ir mazsvarīgi. Domāju, ka vajag būt redzamam, ka laka spīd un ir caurspīdīga. Tā ir daudz biezākā slānī kā finierējums, laka ir vismaz 1 mm slānis — vai tiešām iedomājies, ka pats nolakosi tādā pašā kārtā un kvalitātē? Es varbūt uzņemtos taisīt vienu detaļu tikai tad, ja pats būtu profesionāls galdnieks. Kā amatieris es mēģinātu vai nu visu, vai neko.

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:22

[user]379|Mizx|[/user]
[user]620486|daudiss|[/user]es jautāju par to laku, jo plānoju lakot tikai daļu no koka, tikai to, kuras plaisas lakā. kāda laka ir oriģinālā MB? pusmatēta vai glancēta? vai arī ir vērts lakot visu? :?

Lai kā pūlēsies, nenolakosi kā rūpnīcā, tāpēc tas ir mazsvarīgi. Domāju, ka vajag būt redzamam, ka laka spīd un ir caurspīdīga. Tā ir daudz biezākā slānī kā finierējums, laka ir vismaz 1 mm slānis — vai tiešām iedomājies, ka pats nolakosi tādā pašā kārtā un kvalitātē? Es varbūt uzņemtos taisīt vienu detaļu tikai tad, ja pats būtu profesionāls galdnieks. Kā amatieris es mēģinātu vai nu visu, vai neko.

ar krāsošans pistoli sterīlā vidē uzklājot vairākas lakas kārtas, sanāk ideāli!

POLIROVKA DEREVA!

11. Februāris 2009, 14:24

Nu, tas jau pa smalko. Bet tik un tā man nebūtu motivācijas 10 kārtām, lai lakas biezums kā rūpnīcā.
Tēma slēgta