Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

Salon

14. Februāris 2008, 16:36

...tev pasham smiekli nenaak!!??...beidz diskuteet un pieraadi ka nav taisniiba!!...kaa jau teicu ...dod telefonu,adresi tam krutajam shuveejam un riit buus vinam darbs uz gadu!!...iisi un korekti...ko veel gribi??

Salon

14. Februāris 2008, 16:38

Es vienmēr ar interesi lasu šā tipāža komentus :D
Īpaši man patika ss.lv reklāma, kad šis tirgoja savu Volgu. Sludinājuma tekstā iekļāva solījumu sadot pa muti tiem,kas pārāk dārgi prasa par 24 Volgu :D

Salon

14. Februāris 2008, 16:40

:D :D :lol:

Salon

14. Februāris 2008, 16:43

laikam diskusija aizgāja bišku citā virzienā :ninja:

bet to meistara telefona numuru gan varētu uzrakstīt, lai cilvēki zin cik un kur kas maksā, pie tam, ja kvalitāte patiešām ir laba...

Salon

14. Februāris 2008, 16:44

Jauna anekdote?

Salon

14. Februāris 2008, 16:53

[user]6695|RIPS|[/user]
[user]209392|plashs|[/user]
[user]6695|RIPS|[/user]:D :D ...nu volgai varbuut arii der shaads ``maakslasdarbs ``par 250+250LS...vienu varu teikt viennoziimiigi ...ja gribi tieshaam kvalitaati buus jaashkiras no praavas summas un arii pat tad taa kvalitaate buus shaubiiga!!!...diemzheel bet taa ir taisniiba -Lv nav labu meistaru...vai arii viniem negribas buut labiem :P ;)

Man jau patik si attieksme salonu muza volgas neesmu redzejis, bet zinu ka suds....

Uztaisi ar kantiti lai ada nestaiga man to volgas salonu un tad parunasim :)

Runajat jus visi daudz un dikti tikai saprasanas nu ta pamaz...

Aizbrauc uz Junciemu un paskaties ku tur slikti suj ...nemot vera ka 1936 gada BMW kupejas adas salons ir tik primitivs ka divus pirkstus apcurat!
Vai Ford T, vai kadam amerikanim....

....nu bet protams kur ta mums lohiem!! :lol: :D ....nu ja jau tu saki ka par 250+250ls var dabuut ahuunu kvalitaati tad luudzu telefona nummuru,adresi..ja var bildes studijaa!!!...es domaaju ka kaadi 10 cilveeki uzreiz buus gatavi griezties pie taada meistara kursh shuj mega krutas kvalitaates salonu par tikkai 500ls!!!

Jaunciems, eglisu mantinju rupnica bijusi (tas sanak maucam garam kugju remonta rupnicai paraleli jurai nenogriezoties uz vecmilgravi, tad ~1/2km un bus autobusa pietura pec tam pa labi cels un rupnica) iebrauksi teritorija un ieraudzisi daudz retu auto ... esi atbraucis! Strada tevs un dels tevs suj loti labi (tiesi prieks uuuubbbberrr krutttaaa mersa ) dels suj vienkarsi labi un pec klienta velmem. tik dazreiz japabaksta.
Ja ir velme visu tapsejumu no jauna izveidot tiesam kvalitativi jabrauc uz Aizkraukli, bet tur neesmu bijis.
Linku uz bildem varu sovakar ielikt ...

Salon

14. Februāris 2008, 16:59

[user]540|RICHY|[/user]Es vienmēr ar interesi lasu šā tipāža komentus :D
Īpaši man patika ss.lv reklāma, kad šis tirgoja savu Volgu. Sludinājuma tekstā iekļāva solījumu sadot pa muti tiem,kas pārāk dārgi prasa par 24 Volgu :D

Nu par taviem domugraudiem jau mes vispar nerunasim ...labak paklusejis butu :D

Pie reizes vari ievertet ss.lv ir jauns sludinajums ... paskatisimies vai pec nedeljas kads laukjis atkal neieliek savu miskasti pa kadiem nu jau 7-10kLs :)

Salon

14. Februāris 2008, 18:18

[user]209392|plashs|[/user](tiesi prieks uuuubbbberrr krutttaaa mersa ) ...

Kā sakās Tev ir kruta mašīna, bet man ir Mercedes...LOL...

Salon

14. Februāris 2008, 20:32

Uzprasi Bpa4 vins tak salonu tirgoja... :!

Ja masinai ir parlikts salons :ninja: taadas kaa aizdomas rada, personigi es kad skatos auto skatos lai tam buutu origalas dalas=sakristu pec vin code. A to varbuut sista? taxi? etc.. :P Nu nez ieliec Zloj bildes lai var spriest pa cik var pardot.... :) taa uz saru nevar pateikt

Salon

14. Februāris 2008, 22:13

Attēls
Tēma slēgta