Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

Salon

14. Februāris 2008, 15:51

yap..esmu pat paarliecinaats par to!! ;)

Salon

14. Februāris 2008, 15:56

[user]6695|RIPS|[/user]yap..esmu pat paarliecinaats par to!! ;)

:iagree:

Salon

14. Februāris 2008, 16:02

[user]6695|RIPS|[/user]:D :D ...nu volgai varbuut arii der shaads ``maakslasdarbs ``par 250+250LS...vienu varu teikt viennoziimiigi ...ja gribi tieshaam kvalitaati buus jaashkiras no praavas summas un arii pat tad taa kvalitaate buus shaubiiga!!!...diemzheel bet taa ir taisniiba -Lv nav labu meistaru...vai arii viniem negribas buut labiem :P ;)

Man jau patik si attieksme salonu muza volgas neesmu redzejis, bet zinu ka suds....

Uztaisi ar kantiti lai ada nestaiga man to volgas salonu un tad parunasim :)

Runajat jus visi daudz un dikti tikai saprasanas nu ta pamaz...

Aizbrauc uz Junciemu un paskaties ku tur slikti suj ...nemot vera ka 1936 gada BMW kupejas adas salons ir tik primitivs ka divus pirkstus apcurat!
Vai Ford T, vai kadam amerikanim....

Salon

14. Februāris 2008, 16:08

[user]540|RICHY|[/user]Ja tas ir tas, kuru man rādiji, tad labāk viņš to naudu būtu atdevis nabagajiem, lai apēd vai nodzer. Darba kvalitāte pilnīgi neadekvāta summai.

Serviss neadekvāts summai. Biju iekšā, visu izčamdīju un man parādīja visu, ko šie ielikuši papildus, jo MB "izgudrotāji" uz to visu bija nožmiegušies. Tādā ziņā tas salons bija to naudu vērts. Tiešām. Tur ļoti daudz salikts iekšā!

Salon

14. Februāris 2008, 16:09

nu malači :D Būtu vēl apšuvuši normāli, būtu pavisam vareni :D

Salon

14. Februāris 2008, 16:11

я лично от себя могу сказать, заниался поиском мастером, даже пожертовал 2 подлакотника для точности и проверки качества и мастерства, в первом случае даже денег не взяли так как мастер не смог сохранит форму оригинального переднего водлакотника, во втором случае было чуть лудше, хотя плата была взята только за использованый материал, видел много перешитых салонов, и выбирал по работам мастеров, но одно дело перешить как сказать круглый салон или салон той же БМВ, чем сделать точную копию салона от 124, я уже даже не говору про купе

Salon

14. Februāris 2008, 16:16

www.ergana.lv

Hocu rulj v hozhu obtjanutj, estj gde-to deshevle chem tam ? :sleep:

Salon

14. Februāris 2008, 16:18

[user]60748|Ruffneck|[/user]www.ergana.lv

Hocu rulj v hozhu obtjanutj, estj gde-to deshevle chem tam ? :sleep:

могу свой кожаный перешитый продать за 50

Salon

14. Februāris 2008, 16:24

[user]209392|plashs|[/user]
[user]6695|RIPS|[/user]:D :D ...nu volgai varbuut arii der shaads ``maakslasdarbs ``par 250+250LS...vienu varu teikt viennoziimiigi ...ja gribi tieshaam kvalitaati buus jaashkiras no praavas summas un arii pat tad taa kvalitaate buus shaubiiga!!!...diemzheel bet taa ir taisniiba -Lv nav labu meistaru...vai arii viniem negribas buut labiem :P ;)

Man jau patik si attieksme salonu muza volgas neesmu redzejis, bet zinu ka suds....

Uztaisi ar kantiti lai ada nestaiga man to volgas salonu un tad parunasim :)

Runajat jus visi daudz un dikti tikai saprasanas nu ta pamaz...

Aizbrauc uz Junciemu un paskaties ku tur slikti suj ...nemot vera ka 1936 gada BMW kupejas adas salons ir tik primitivs ka divus pirkstus apcurat!
Vai Ford T, vai kadam amerikanim....

....nu bet protams kur ta mums lohiem!! :lol: :D ....nu ja jau tu saki ka par 250+250ls var dabuut ahuunu kvalitaati tad luudzu telefona nummuru,adresi..ja var bildes studijaa!!!...es domaaju ka kaadi 10 cilveeki uzreiz buus gatavi griezties pie taada meistara kursh shuj mega krutas kvalitaates salonu par tikkai 500ls!!!

Salon

14. Februāris 2008, 16:33

[user]211075|Innokentijs|[/user]
[user]209392|plashs|[/user]
Un nemaksa tas ari 1000E ... 250Ls ada 250ls darbs ...Rezultats- parsuts volgas salons ar prieksejiem sedekliem no W123!

Tu pat par neizrūsējušu W123 neesi gatavs maksāt 500 Latus, ko Tu vēl te par tādām smalkām lietām kā Mercedes ādas salons spried ?

Pašām neliekas, ka esi pie Tev nepareizās automarkās faniem atnācis ? ;)

Tiesi ta neesmu, jo zinu ko nozime neizrusejusi masina un zinu ko nozime mersis kam vel nekas nav redzams :)
Neredzu jegas maksat par to, kas ir sapuvis :whistle:
Nu loti smalka lieta ir tie adas sedeklji mersim ... vajadzes sev pielikt pie daikta 1cm un par to ka gaisa krasa vel 2cm : 8D

Ka saka krievi "kazdij po svojemu suma shodit"

Vienkarsi riebjas ka pieaugusi cilveki ar putam uz lupam megina iestastit ka pasaule ir plakana, ja cilveks ir redzejis vienu skroderi un 3 salonus tas nenozime ka Latvija nav meistaru. tas nozime ka cilveks ir lohs kurs nevar aiziet uz to pasu motormuzeju un paprasit kurs var izdarit labi darbu!

Cenas kuuuudiiiisssss atskirsies no Rigas tjuuuneeruuuu SIA piedavatajam :)

Aaa...Bija te viens kam vajadzeja drebes salonu ka man.
ja vel interese gaisi dzeltenais salons - drebi var pasutit ari jebkura izpildijuma :)

Zini klubs man ir dzili uzjautrinoss , problema ta ka uz 20 pirkstu diditajiem te kads 1 ar kautko jedzigu pasaka :)... citadi varetu lasit ka sex.lv forumu -pumpaini tinji salasas un nu spriez ka to darit labak ... :lol:
Tēma slēgta