Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

Veco kupeju salona izjaukšana

12. Janvāris 2005, 15:19

Cik maksā, tik pārvelk... Var visu t.sk. griestus, paneli, visas statnes, "logus", visu apšuvumu pie kājām t.sk. to, kur ražotājam pieticis ar parastu plastmasas plāksni...

12. Janvāris 2005, 15:21

un tada pilna parvilkshana...cik pikjo? apmeram?

12. Janvāris 2005, 15:37

Manis izvēlētajā kantorī ~2000Ls ar PVN, īpašas prasības pasākumu sadārdzina. Citi bija lētāki / demonstrēja šķības šuves (bet man tomēr gribas, lai viss kā no rūpnīcas...), nu, nezinu, vai ar Cardesign vēl gribēšu runāt, jo šis negrib ķēpāties ar mašīnām, kuras nav pēc 2000. gada izlaiduma, apmēram tā sarunā lika noprast. Bet, loģiski domājot, tādas ir vai nu uzreiz jānopērk ar normālu salonu, vai jāizmet kā nobrauktas -- kas tur var būt bojāts un tāpēc pāršujams??? OK, gadās visādi trakie / krutie, kam vajag zeltītus iniciāļus uz paneļa izšūt, tad saprotu... bet nezināju, ka pie mums tādu ir tik daudz, lai Cardesign varētu orientēties tikai uz automašīnām, kam rūpnīcas garantija vēl nav beigusies...

12. Janvāris 2005, 15:57

pfffffffffff! par 2 k lati, es labak uz pleves seezhu!!! protams, ja tas nav exlusivas auto ka Tev......

nu.......zin vai......

12. Janvāris 2005, 16:15

Tas jau tāpat, kā veikt NOPIETNU pilnu auto pārkrāsošanu -- ja tas nav īpašs auto, tad jāzina, ka vai nu pats par to tuvākos 5 gadus priecāsies, vai arī esi pārliecināts, ka nākamais saimnieks to tiešām novērtēs arī $ ziņā, citādi pietiek ar piekrāsošanu un tā. Tā jau ir, W123 pamanījos sataisīt pārkrāsošanu, bet vēl labu laiku domāt par tā salona uzlabojumiem 100% nav vērts. Te noteikti atmaksājas tādi varianti, kā reiz redzēju sludinājumos -- par nieka naudu (tūkstošus gan maksāja, bet stipri mazāk...) kaut kāds 2000+ gada kabriolets, kam viens salonā bija uzpīpējis un to "nopīpējis"... Viss OK, vienīgā bēda salons. Tad tie 2000 + citi izdevumi salonam ir nieks.

P.S. Var jau nelikt ādu... īstajai drēbei cena vienalga stipri zemāka... Bet, ja reiz ko tādu dara, tad varbūt nav vērts ekonomēt, šujot audumu...

12. Janvāris 2005, 16:20

Mizx tu tachu esi fanaats :) un man tikai prieks par to. es principaa ar esmu nosliecies nevis uz w 124 bet 123 un tad jau redzees kaa buus. tagad tikai liidz vasarai kaads skaistulis jaatrod! sanjemies, paarshuj to salonu un vareesi mums atraadiit! :whistle:

12. Janvāris 2005, 16:34

eu,nu beidziet kārdināt.Es ar gribētu,lai mans mersis ir tāds,ka var tautai atrādīt :(

12. Janvāris 2005, 16:39

[user]540|RICHY|[/user]eu,nu beidziet kārdināt.Es ar gribētu,lai mans mersis ir tāds,ka var tautai atrādīt :(

var jau taapat!
p.s. man taada aizdoma ka tu Juglaa dziivo, correct?

12. Janvāris 2005, 16:40

[user]540|RICHY|[/user]eu,nu beidziet kārdināt.Es ar gribētu,lai mans mersis ir tāds,ka var tautai atrādīt :(

Nav jau Tavs slikts, ja to salonu varēja uzlielīt pirms tīrīšanas, tad tagad droši vien jāpārģērbjas, jo ielas drēbēs bail nosmērēt...

12. Janvāris 2005, 16:58

[user]15154|Duffs|[/user]

var jau taapat!
p.s. man taada aizdoma ka tu Juglaa dziivo, correct?

nē,es mitinos tā saucamajā klusajā centrā
Tēma slēgta