Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

W124 sedana gaisha ADA

26. Marts 2009, 15:31

Mizx, nevajag taisnoties! :lol:

W124 sedana gaisha ADA

26. Marts 2009, 15:36

[user]379|Mizx|[/user]
[user]620486|daudiss|[/user]Ak, jūs, miljonāri...

Kāpēc kurpes veikalā nemaksā Ls 10 par pāri, kaut arī reāli tās varētu par šādu cenu tirgot un vēl uzvārīties? Tāpēc, ka ja uzliksi tādu cenu, domās, ka tas ir pēdējais sūds... Kaut arī tās par Ls 50 ir no tās pašas rūpnicas!

:lol:

Valkātas kurpes, šoreiz runa par valkātām.

Un ja par jaunām, tad vienas rūpnīcas lētās un dārgās ļoti atšķiras, iesaku kādreiz nepaskopoties un nopirkt dārgās (nevis lētās dārgo kastītē)! Pēc tam uz lētām pat skatīties negribēsies.

iesaku kādreiz painteresēties par patiesām izmaksām visām tām "dargām kurpem" un ta talāk
Adidas firmas veikals vecrīga`- ziemas jaka pāri 100 ls - patiesās izmaksas ar visu piegadi ap 30 $
es taču teicu ka Latvieši ir Tirgotājtauta, kur nejūt 3 karšu uzviju nemaz nesāk tirgot.

W124 sedana gaisha ADA

26. Marts 2009, 16:06

Adidas arī ir lēta, triecama produkcija. Es domāju par kurpēm, biksēm, žaketēm, nevis ķīniešu plastmasu.

Re, pie kā noved lieka muldēšana par un ap sludinājumu...

W124 sedana gaisha ADA

26. Marts 2009, 16:08

[user]379|Mizx|[/user]Re, pie kā noved lieka muldēšana par un ap sludinājumu...

Tu par sevi? :whistle:

W124 sedana gaisha ADA

26. Marts 2009, 16:10

sviests ar jums :D

Abibas ir labākā kvalitāte un atpazīstamākais simbols :D tāpat kā Urlo un citi :D

W124 sedana gaisha ADA

26. Marts 2009, 16:10

Pirms manis jau bija 12 ieraksti šādā stilā. Es tikai turpināju.

W124 sedana gaisha ADA

26. Marts 2009, 18:43

[user]620486|daudiss|[/user]SZ, iespējams, ka visiem nav tik daudz naudas, kā tev, līdz ar to katrs grozās kā prot. Uzskatu, ka tā nav slikta īpašība.

ta nav sakara ar to, cik kuram ir skanošā, bet par attieksmi. Es piemeram nekad neekonomesu uz bremzem, elļu motoram u.c lietām. Toties uz alko un cigaretem noteikti.

nedaudz smaids rodas te parsvara, kad praktiski katra sludinajuma atrodas keksi, kas nekad nebus spejigi nopirkt kko normalu, bet pamatos cenas nepareizibu ar makroekonomisko argumentu palidzibu, pie tam ar tadu patosu it ka caur torokam butu jau 100 tadi saloni izgajushi. :lol:

Shads salons ir retums, vel retaks ir AMG versiju salons, un ja stavoklis ir tads ka apraksta Tochev, cena ir adekvata.

W124 sedana gaisha ADA

26. Marts 2009, 18:46

aizbrauciet uz to pashu Faterlandi, kur biezhi aadas saloni tiek piedavati un pasakat, ka Lietuva redz, esot pa 150 Ls un ideals salons-

tad nav jabrinas, kad izdzirdot jedzienu-austrumeiropietis- paniski saraustas ikviens vacu cilveks.

nthng personal

W124 sedana gaisha ADA

26. Marts 2009, 18:48

[user]2|SZ|[/user]
tad nav jabrinas, kad izdzirdot jedzienu-austrumeiropietis- paniski saraustas ikviens vacu cilveks.

:D

W124 sedana gaisha ADA

26. Marts 2009, 18:49

adas salons kas krievam zelts - Vacietim naave . :D
Tēma slēgta