Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
02. Maijs 2007, 09:45
Un vēl nevisus vecus traipus var iztīrīt ar ķimisko tirīšanu,bija gadijumi ka pat ar ,,KARCHER,, vajadzēja ,,sist,, ārā.Par mazgatuvēm ir dzirdēts ka ,,RINGS,, darot tīrīšanas brīnumus bet par labu piķi.
02. Maijs 2007, 09:48
[user]83747|pinguin|[/user]Vislabākais ir Vanish Carper cleaner + putekļusūcējs, tīra ideāli, ir mēģināts!
Dikti šaubos ka no 1989g. var dabūt ārā it īpaši no beņkiem tik ,,svaigu,, pleķi
02. Maijs 2007, 10:02
1) To, kas pudelē, nevis smidzināmo. Jo šādas virsmas tīra ar putām, kas netīrumus izceļ uz virskārtas, lai tos pēc tam izsūktu.
2) Rings nedara brīnumus. Rings haltūrē, īpaši ar vecākām automašīnām -- pabakstīsies un pēc tam apgalvos, ka traipi nebija iztīrāmi. Tur muld acīs skatoties. Sen, ļoti sen biju sajūsmā par Autonamā iztīrīto. bet tas bija ļoti sen, pat nezinu, vai šie tagad vēl ko tādu dara.
3) Ar pleķu vecumu ir kā nu kurā reizē. Dažreiz labāk tam ļaut mazliet sakalst un neierīvēt, neizsmērēt pa visu, bet izkaltušu pēc tam vieglāk iztīrīt. Tā kā to nekad nevar zināt -- viens vecs pleķis pazūd kā nebijis, bet vakar iesmērētā "šokolāde" paliek uz visiem laikiem.
02. Maijs 2007, 12:41
Man reiz bija pavecs Fordelis, kuram bija griidas paklaajs nosmulets ar elljaam. Es paņēmu to Vanish un ar birsti izberzu araa traipus. Iztiirijas kaa nemetas
16. Maijs 2007, 15:21
un ar ko labi buutu uzprisinaat melnu aadas salonu? Luudzu nepiedaavaat melno kurpju smeeru
16. Maijs 2007, 19:59
ar to Vanish var tiirit w123 salonu gaisho kuram durviis ir iestraadaats arii audums? un no taas aadas tas vanish ar netiirumus iznjem?
17. Maijs 2007, 06:31
[user]214137|RTXs|[/user]ar to Vanish var tiirit w123 salonu gaisho kuram durviis ir iestraadaats arii audums? un no taas aadas tas vanish ar netiirumus iznjem?
Nu Es ar to Vanish ādu neriskietu tīrīt,Zneks ieteica ādu tīrīt ar šnapsu samitrinot salveti,pats neesmu vēl meiģināis.
17. Maijs 2007, 07:45
Ar ādu ir sarežģītāk – tomēr „dzīva” lieta. Iesākumā ļoti lielus nerītumus var vienkārši ar ziepēm (Vanish varētu būt par kodīgu), bet tūlīt pēc tam obligāti ar ādas kopšanas līdzekļiem. Principā uzreiz vajadzētu sākt ar tiem un neko citu. Bet tur vēl jāpapēta paši līdzekļi, jo slikti ādu bojā, tā sāk sprēgāt, nobružāties un virskārta sāk sadalīties. Ne visām ādām ir piemēroti visi līdzekļi. Labā autosalonu tīrītavā pēc benķu izskata uzreiz pateiks, ar ko tie ir tīrīti / nav tīrīti nemaz. Ādai konkrētu līdzekli neieteikšu – tikai vienu salonu esmu tīrījis un līdzekļa nosaukumu īsti neatceros. Bija kaut kas tieši ādu kopšanai. Un ādas kopšanai nekādā gadījumā nedrīkst ekonomēt līdzekļus.
17. Maijs 2007, 11:47
Ja par ādu - jāuzmanās ar ūdeni. Ja tā āda ir īpaši impregnēta varbūt nekas, bet vispār, ja āda dabon piesūkties ar ūdeni un pēc tam izžūst tā var sasprēgāt.
17. Maijs 2007, 11:52
Mērcēt ne, bet mazliet ūdens nekaitē. Protams, pēc tā visa jāseko ādas kopšanas līdzekļiem. Tāpat kā kurpes laiku pa laikam prasa ādas kopšanu, kā ādas jakas. Lietū pastaigāt var, no cukura jau nav.