Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

White panel

24. Februāris 2007, 19:28

man atkal tads jautajums! Ka izdabuut pashu spidometru no panelja araa? Nenak un viss.Tada pati problema ir ar pečkas krutilkām!

White panel

24. Februāris 2007, 20:31

[user]219649|lincis|[/user]man atkal tads jautajums! Ka izdabuut pashu spidometru no panelja araa? Nenak un viss.Tada pati problema ir ar pečkas krutilkām!

ja domā visu merinstrumentu paneli, tad to var izspiest ar rokaam no otras puses (manupraat vieglakais variants) vai arii uztaisot stieples ar nelieliem akjiem galos no stingra materiaala un iebazt tos starp merinstrumentu paneli un lielo paneli abaas saanu malaas, aizaakjeet aiz merinstr. panelja galiem un izvilkt aaraa.
un peckas "krutilkas", ja domā tos pashu regulatorus apaljos, tad vnk jaarauj nost, diezgan stingri tas uzliktas.

White panel

24. Februāris 2007, 22:04

Doma pareiza ;) Par peneli viss skaidrs! Ja es noraušu to puļķi ar kuru regulē pečkai ātrumus es tur tikšu pie tās lampiņas,kas viņu apgaismo kopā ar kreisās puses kastuma/aukstuma regulatoru? Zinu,ka mazliet stulbi jautājumi....tas tapēc ka negribu brutāli izvarot paneli ar skruvgriezni

White panel

24. Februāris 2007, 22:32

[user]219649|lincis|[/user]Doma pareiza ;) Par peneli viss skaidrs! Ja es noraušu to puļķi ar kuru regulē pečkai ātrumus es tur tikšu pie tās lampiņas,kas viņu apgaismo kopā ar kreisās puses kastuma/aukstuma regulatoru? Zinu,ka mazliet stulbi jautājumi....tas tapēc ka negribu brutāli izvarot paneli ar skruvgriezni

nu nevienam jau negribas sabojat auto, labaak uzprasit kadam :)
lai tiktu klāt temepratūras regulētāja lampiņai, jānoņem abi reguleshanas pulkji (gan ventilatora, gan vent. pushanas virziena), tad tur ir uzgrieznji, kuri jaatskruve, tad vel divas skruves koka viduskonsoles apaksaa virs radio jaatskruvee. pec tam to koka viduskonsoli pacelj uz augsu un tiek klat visaam lampinjam :)

White panel

24. Februāris 2007, 23:11

PALDIES! :rock:

White panel

06. Marts 2007, 14:44

Vopros...
ja postavil priborku vse strelo4ki...vsjo normalno pokazivaet krome econo-metra on vashe ne pokazivaet, mozhet emu zemljja ot tahometra nuzhna ? T.k ja ustanavlival bez tahometra...
I ehsjo vopros...v kakom polozhenii on pri viklu4enom vide dolzhen bitj ? Na krasnom ostavatsja ? ili strelka vlevo ?
zaranee thnx

White panel

06. Marts 2007, 15:25

Vopros...
ja postavil priborku vse strelo4ki...vsjo normalno pokazivaet krome econo-metra on vashe ne pokazivaet, mozhet emu zemljja ot tahometra nuzhna? T.k ja ustanavlival bez tahometra...
I ehsjo vopros...v kakom polozhenii on pri viklu4enom vide dolzhen bitj? Na krasnom ostavatsja? ili strelka vlevo?
zaranee thnx

1) Izslēgtam motoram ekonometrs stāv sarkanajā zonā;
2) Kaut kur kaut kas nav savienots. Vecie MB biežāk ir bez tahometra, bet ekonometrs tāpat ir un strādā.

White panel

06. Marts 2007, 16:35

Spasibo poprobuju 8)

White panel

05. Jūnijs 2007, 22:15

Attēls

Attēls

Kto znajet, pochemu otsustvujet otverstije dlja kilometrazha ??? :!
Ili v etom sluchaje prijdetsja samomu virezatj? :O

White panel

06. Jūnijs 2007, 06:10

A tur ``iegriezsti`` caurumi nav?
Tēma slēgta