Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

Kondicionieris

08. Jūnijs 2011, 13:32

Tak sākumā teicu — ņem lietotu un miers! Nav tur ko čakarēties, kamēr lietoti nav nekāds deficīts. Pēc tam tad arī varēs lasīt no vairākiem un labot, ja vajadzēs.

Kondicionieris

08. Jūnijs 2011, 13:36

Un kondicionieru servisiem visiem ir pirksti gaisā, kad jāstellē jaunas detaļas veco vietā. Kad jau jāiedziļinās agregātos, tad neko nejēdz. Gvidi auto izstādē uzkāru ar vajadzību uzstādīt neoriģinālu kondicionieru sistēmu, it kā varot un protot. kad saruna tālāk, tad izrādās, ka īsti nezina, nesaprot un beigu cena 2x cena tam pašam uz tās pašas mašīnas Vācijā... Bet nu sarunas vēl turpinās, tad redzēs. Tā kā vajag puisi, kas prot uzpildīt un diagnosticēt, pārējās lietas tad labāk skrūvē pats! Vismaz pareizās skrūves ieliksi pareizajā vietā un blīves neaizmirsīsi!

Kondicionieris

08. Jūnijs 2011, 14:06

08 June 2011 14:32:46 Mizx rakstīja:
Tak sākumā teicu — ņem lietotu un miers! Nav tur ko čakarēties, kamēr lietoti nav nekāds deficīts. Pēc tam tad arī varēs lasīt no vairākiem un labot, ja vajadzēs.

Nu redz, mans jau arī strādāja, bet vienā dienā noķīlēja... Lietotam tieši tas pats var notikt, tādēļ gribēju atjaukt vaļā un pārliecināties, ka viss ir savās vietās un nost nekas nekritīs. Lietotu pārbaudīt nevarēs.

Kondicionieris

08. Jūnijs 2011, 14:26

08 June 2011 15:06:54 Richy rakstīja:
08 June 2011 14:32:46 Mizx rakstīja:

Nu redz, mans jau arī strādāja, bet vienā dienā noķīlēja... Lietotam tieši tas pats var notikt, tādēļ gribēju atjaukt vaļā un pārliecināties, ka viss ir savās vietās un nost nekas nekritīs. Lietotu pārbaudīt nevarēs.
Lietotam brīvi jāgriežas un viss. Ne velti tos neremontē un oficiāli servisos nav paredzējuši remontēt (un neremontē arī), kaut vispār ir izdarāms — ekonomiski nepamatots pasākums! Jo neliksi jau iekšā jaunas lietas, pārlasīsi vecās. Bet vecās jau tāpēc nekalpos kā jaunas... Tāpat noķīlēs, tikai varbūt kādu gadu vēlāk. Labāk maza kolekcija ar lietotiem un tad var savā starpā jaukt cik vēlies.

Kondicionieris

08. Jūnijs 2011, 17:19

Sveiki

Kādam varbūt ir liekas kondicioniera trubas, kas ir gatavs pārdot, lieta tāda ka man ir japiemeklē tapēc nevaru konkrēti pateikt no kāda motora man vajag, jo motors ir 2.2, bet kondicionieris ir uzlikta sūknis no cita motora, ja nemaldos lielāka.. bet kāda hvz, tāpēc kkas tur jāmurgo !

Kondicionieris

08. Jūnijs 2011, 17:41

08 June 2011 18:19:03 martins FJ540 rakstīja:
Sveiki

Kādam varbūt ir liekas kondicioniera trubas, kas ir gatavs pārdot, lieta tāda ka man ir japiemeklē tapēc nevaru konkrēti pateikt no kāda motora man vajag, jo motors ir 2.2, bet kondicionieris ir uzlikta sūknis no cita motora, ja nemaldos lielāka.. bet kāda hvz, tāpēc kkas tur jāmurgo !
Tās kondicioniera sistēmas ir tikai 2 veidu neatkarīgi no motora vai tā laika modeļa, vienīgā būtiskā atšķirība ir skrūvju skaits, ar kādu stiprinās kompresors pie motora, pēc tā šrotos, lietotu detaļu katalogos piemeklē vajadzīgo. Principā uzlikt nepareizo sūkni nevar, jo tad ir motortelpā jātaisa kapitālais remonts un jāpārlasa visas sistēmas. Domāju, ka ja ir mainīts tikai sūknis, tad gan jau sūknis ir pielikts pareizais, bet tās pašas trubas serviss nepareizi saskrūvējis!!! Man arī tā gadījās — uzlika otrādi un arī skrūves vietām sajauca, tās ir ļoti būtiskas, jo dažādās vietās vajag dažāda garuma, jo dažāda slodze jātur. Es gandrīz droši varu teikt, ka jābrauc vien atpakaļ uz servisu, lai saskrūvē visu kā bija, nevis stāsta, ka kaut kādas trubas neder. MB tas nav iespējams.

P.S. Protams, ja kompresoru kaut kā kaut kur "pietinuši" vai piemetinājuši, tad varbūt ir uzlikts otrs, bet principā neticu.

Kondicionieris

09. Jūnijs 2011, 15:50

08 June 2011 18:41:05 Mizx rakstīja:
08 June 2011 18:19:03 martins FJ540 rakstīja:
Sveiki

Tās kondicioniera sistēmas ir tikai 2 veidu neatkarīgi no motora vai tā laika modeļa, vienīgā būtiskā atšķirība ir skrūvju skaits, ar kādu stiprinās kompresors pie motora, pēc tā šrotos, lietotu detaļu katalogos piemeklē vajadzīgo. Principā uzlikt nepareizo sūkni nevar, jo tad ir motortelpā jātaisa kapitālais remonts un jāpārlasa visas sistēmas. Domāju, ka ja ir mainīts tikai sūknis, tad gan jau sūknis ir pielikts pareizais, bet tās pašas trubas serviss nepareizi saskrūvējis!!! Man arī tā gadījās — uzlika otrādi un arī skrūves vietām sajauca, tās ir ļoti būtiskas, jo dažādās vietās vajag dažāda garuma, jo dažāda slodze jātur. Es gandrīz droši varu teikt, ka jābrauc vien atpakaļ uz servisu, lai saskrūvē visu kā bija, nevis stāsta, ka kaut kādas trubas neder. MB tas nav iespējams.

P.S. Protams, ja kompresoru kaut kā kaut kur "pietinuši" vai piemetinājuši, tad varbūt ir uzlikts otrs, bet principā neticu.

sūknis ir no cita motora pat varbūt no cita MB modeļa, liku klāt es pats..derēja divas skrūves tikai trēsajai uztaisiju tadu pāreju un pieskrūveju (grūti paskaidrot kā tieši tas izdarīts, bet principa nav būtiski, turās stingri un siksna ar labi griz, nemet neko utt.)Trubas kā tādas man nav vispār tik zino to ka uz originala sūkņa esošā truba man nedereja, tapec vajag piemeklēt citu ! bet nu lab sanjemshos un nonjemshu sukni un pabraukshu pa šrotiem ganjau atradīšhu ko atbilstošu, galus sliktaka gadījuma uzvalcēshu citus, ir kantori kas dara to tadiem spiedieniem.. !

Kondicionieris

09. Jūnijs 2011, 19:32

08 June 2011 13:08:19 Richy rakstīja:
Mufta ir ok.
Kur tās blīves raut?
Eļļa ir ta pati zaļā?

:doh:

Tevi aiz rokas uz veikalu aizvest? :shura:

Kondicionieris

09. Jūnijs 2011, 19:49

08 June 2011 13:08:19 Richy rakstīja:

Eļļa ir ta pati zaļā?
maslo dolži pri zapravki kondeja dobvļatj.

Kondicionieris

10. Jūnijs 2011, 01:43

08 June 2011 14:08:43 Richy rakstīja:
Nē, šitais
http://valeks-prim.lv/

Два старых профессиональных разводчика,ну и Мастера. Дай 300Лс и будет тебе счастье.:D Убедили меня, что ресивер расходник и может быть причиной преждевременной кончины компрессора. Т.к. раньше слышал эту версию то повелся на эту ботву. 30Лс вложены ректально! Старый вскрыл. Если у него такое состояние за 12 лет так ему еще лет 30 до смерти!
Attēls
Tēma slēgta