08. Jūnijs 2011, 13:32
08. Jūnijs 2011, 13:36
08. Jūnijs 2011, 14:06
08 June 2011 14:32:46 Mizx rakstīja:
Tak sākumā teicu — ņem lietotu un miers! Nav tur ko čakarēties, kamēr lietoti nav nekāds deficīts. Pēc tam tad arī varēs lasīt no vairākiem un labot, ja vajadzēs.
08. Jūnijs 2011, 14:26
Lietotam brīvi jāgriežas un viss. Ne velti tos neremontē un oficiāli servisos nav paredzējuši remontēt (un neremontē arī), kaut vispār ir izdarāms — ekonomiski nepamatots pasākums! Jo neliksi jau iekšā jaunas lietas, pārlasīsi vecās. Bet vecās jau tāpēc nekalpos kā jaunas... Tāpat noķīlēs, tikai varbūt kādu gadu vēlāk. Labāk maza kolekcija ar lietotiem un tad var savā starpā jaukt cik vēlies.08 June 2011 15:06:54 Richy rakstīja:08 June 2011 14:32:46 Mizx rakstīja:
Tak sākumā teicu — ņem lietotu un miers! Nav tur ko čakarēties, kamēr lietoti nav nekāds deficīts. Pēc tam tad arī varēs lasīt no vairākiem un labot, ja vajadzēs.
Nu redz, mans jau arī strādāja, bet vienā dienā noķīlēja... Lietotam tieši tas pats var notikt, tādēļ gribēju atjaukt vaļā un pārliecināties, ka viss ir savās vietās un nost nekas nekritīs. Lietotu pārbaudīt nevarēs.
08. Jūnijs 2011, 17:19
08. Jūnijs 2011, 17:41
Tās kondicioniera sistēmas ir tikai 2 veidu neatkarīgi no motora vai tā laika modeļa, vienīgā būtiskā atšķirība ir skrūvju skaits, ar kādu stiprinās kompresors pie motora, pēc tā šrotos, lietotu detaļu katalogos piemeklē vajadzīgo. Principā uzlikt nepareizo sūkni nevar, jo tad ir motortelpā jātaisa kapitālais remonts un jāpārlasa visas sistēmas. Domāju, ka ja ir mainīts tikai sūknis, tad gan jau sūknis ir pielikts pareizais, bet tās pašas trubas serviss nepareizi saskrūvējis!!! Man arī tā gadījās — uzlika otrādi un arī skrūves vietām sajauca, tās ir ļoti būtiskas, jo dažādās vietās vajag dažāda garuma, jo dažāda slodze jātur. Es gandrīz droši varu teikt, ka jābrauc vien atpakaļ uz servisu, lai saskrūvē visu kā bija, nevis stāsta, ka kaut kādas trubas neder. MB tas nav iespējams.08 June 2011 18:19:03 martins FJ540 rakstīja:
Sveiki
Kādam varbūt ir liekas kondicioniera trubas, kas ir gatavs pārdot, lieta tāda ka man ir japiemeklē tapēc nevaru konkrēti pateikt no kāda motora man vajag, jo motors ir 2.2, bet kondicionieris ir uzlikta sūknis no cita motora, ja nemaldos lielāka.. bet kāda hvz, tāpēc kkas tur jāmurgo !
09. Jūnijs 2011, 15:50
08 June 2011 18:41:05 Mizx rakstīja:Tās kondicioniera sistēmas ir tikai 2 veidu neatkarīgi no motora vai tā laika modeļa, vienīgā būtiskā atšķirība ir skrūvju skaits, ar kādu stiprinās kompresors pie motora, pēc tā šrotos, lietotu detaļu katalogos piemeklē vajadzīgo. Principā uzlikt nepareizo sūkni nevar, jo tad ir motortelpā jātaisa kapitālais remonts un jāpārlasa visas sistēmas. Domāju, ka ja ir mainīts tikai sūknis, tad gan jau sūknis ir pielikts pareizais, bet tās pašas trubas serviss nepareizi saskrūvējis!!! Man arī tā gadījās — uzlika otrādi un arī skrūves vietām sajauca, tās ir ļoti būtiskas, jo dažādās vietās vajag dažāda garuma, jo dažāda slodze jātur. Es gandrīz droši varu teikt, ka jābrauc vien atpakaļ uz servisu, lai saskrūvē visu kā bija, nevis stāsta, ka kaut kādas trubas neder. MB tas nav iespējams.08 June 2011 18:19:03 martins FJ540 rakstīja:
Sveiki
Kādam varbūt ir liekas kondicioniera trubas, kas ir gatavs pārdot, lieta tāda ka man ir japiemeklē tapēc nevaru konkrēti pateikt no kāda motora man vajag, jo motors ir 2.2, bet kondicionieris ir uzlikta sūknis no cita motora, ja nemaldos lielāka.. bet kāda hvz, tāpēc kkas tur jāmurgo !
P.S. Protams, ja kompresoru kaut kā kaut kur "pietinuši" vai piemetinājuši, tad varbūt ir uzlikts otrs, bet principā neticu.
09. Jūnijs 2011, 19:32
08 June 2011 13:08:19 Richy rakstīja:
Mufta ir ok.
Kur tās blīves raut?
Eļļa ir ta pati zaļā?

09. Jūnijs 2011, 19:49
maslo dolži pri zapravki kondeja dobvļatj.08 June 2011 13:08:19 Richy rakstīja:
Eļļa ir ta pati zaļā?
10. Jūnijs 2011, 01:43
Убедили меня, что ресивер расходник и может быть причиной преждевременной кончины компрессора. Т.к. раньше слышал эту версию то повелся на эту ботву. 30Лс вложены ректально! Старый вскрыл. Если у него такое состояние за 12 лет так ему еще лет 30 до смерти!