Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

klimat kontrole

13. Jūnijs 2009, 11:54

Ielikt jau var,tikai paliksi bez biksēm!

klimat kontrole

13. Jūnijs 2009, 12:32

Vienīgais veids ir no citas tādas pašas klases mašīnas pārlikt kurā tas ir iekšā darbojošs.VIENAM CILVĒKAM DARBS UZ NEDĒĻU DIEN DIENĀ.Kaut ko līdzīgu es darīju, bet otreiz vairs negribētu.

klimat kontrole

13. Jūnijs 2009, 16:32

Pie reizes, lai netaisītu papildus tēmu: Vai ir iespējams parasto (ar grozāmajām svirām) kondicionieri nomainīt pret digitālo ar klimata kontroles funkciju, jeb darba ir vairāk nekā vnk nomainīt aparātus? :D
Vnk pašam nav ne mazākās skaidrības par viņu darbību... :)

klimat kontrole

13. Jūnijs 2009, 17:27

bik vairak tur darba būs,jo tas ar paneli jau ir Klimata kontrole nevis tikai kondicionieris, kas ir tie grozāmie.

klimat kontrole

13. Jūnijs 2009, 17:35

13 June 2009 18:27:37 SZ rakstīja:
bik vairak tur darba būs,jo tas ar paneli jau ir Klimata kontrole nevis tikai kondicionieris, kas ir tie grozāmie.

Bet ja ir man tas aparāts, panelis atbilstošs, tad pēc būtības visu jau var darīt, jeb arī kkādi termodačiki kkur jāliek un papildus savienojumi/vadi jāvelk?

klimat kontrole

13. Jūnijs 2009, 17:36

13 June 2009 18:27:37 SZ rakstīja:

Bet ja ir man tas aparāts, panelis atbilstošs, tad pēc būtības visu jau var darīt, jeb arī kkādi termodačiki kkur jāliek un papildus savienojumi/vadi jāvelk?

klimat kontrole

13. Jūnijs 2009, 17:44

Man liekas, ka nevarēs gan, jo pievadi pie pašas pečkas būs savādāki!

klimat kontrole

22. Jūnijs 2009, 09:12

Tur jau vien ir starpība-kondiška un klimatkontrole.Fišku un dačiku vairāk un pats proces savādāks!:hvz:
Tēma slēgta