Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
03. Novembris 2008, 11:40
Vēl jau vadi kupejām zem beņķiem ir atzveltnes fiksēšanai.
03. Novembris 2008, 11:42
Tas lai nofiksētos ķebļi? jo man nefiksējas, kā vajag.
03. Novembris 2008, 11:47
Tāpat vien kupejas beņķiem nevajadžetu fiksēties. Bet iedarbinot motoru, tiem būtu jāfiksējas un lai ar iedarbinātu motoru tos pieliektu, vajadzētu spiest to pogu sānos. Ja tie ļurkājas arī braucot, tad jāskatās kas tur par problēmu.
03. Novembris 2008, 11:55
nu i fiškas, pārbaudīšu mož ka tiešām strādā ar iedarbinātu, vienkārši mans pirmais MB, tāpēc kādam var likties smieklīgi mani jautājumi.
03. Novembris 2008, 12:02
Vienkāršākais ir lēni ripināt un mēģināt tā pieliekt blakussēdētāja beņķi. Ja nekas prātīgs nesanāk, tad vismaz ar to viss ir kārtībā.
03. Novembris 2008, 13:59
[user]2|SZ|[/user]ja nav ieslēgts EC, klima darbojas visu laiku, resp. patēriņš tad lielāks.
vadi ? cik, kādi, resni, tievi ?
Nu moins....Visu laiku braukāju ar neieslēgtu EC ......Tad jau tūlīt sākšu ekonomēt...
03. Novembris 2008, 14:02
Ja godīgi tās savas pogas joprojām neesmu līdz galam izpratis....Man gan viņas savādākas, bet apzīmējumi tādi paši...Vai nospiežot EC pogu, gaisa plūsmas stiprums nemazinās...? Sanāk, ka ziemā visulaiku jābrauc ar nospiestu EC pogu....? Vai logi nesāks svīst ciet...?
03. Novembris 2008, 14:36
[user]214801|Karluha|[/user]
Tad jau tūlīt sākšu ekonomēt...
1 Litru
03. Novembris 2008, 14:41
[user]2|SZ|[/user]
[user]214801|Karluha|[/user]
Tad jau tūlīt sākšu ekonomēt...
1 Litru

tad nav jega saspringt....man tapat videjais paterins 10 l.....
03. Novembris 2008, 14:41
Ar ieslēgtu EC režīmu (economy) gaisa plūsmas ātrums nemainās. Šiem uz ripām gaisa plūsma tiek regulēta megāniski, ātrumi ventilatoram ir tādi, kā ir. Pilnajai automātikai tur šis tas var pamainīties, jo smadzenes pārrēķina veidu, kā panākt noregulēto temperatūru. Nekam tur īpaši ciest svīst nevajadzētu, ja pārāk tās pogas nesaspaida, tad visiem ar kondicionieri var ātri dabūt ciet logus.
Par EC režīmu kopumā — nemaz neesot tik labi kondicionieri atstāt ilgstoši izslēgtu, vajagot to sistēmu padzenāt arī ziemā. No otras puses — ja ārā ir auksts, tad tiek padots aukstais gaiss un kondicionieris tik un tā nestrādā. Tā kā būtībā tās pogas varētu neaiztikt visu gadu un auto salonā būtu jābūt nemainīgai temperatūrai.
Viens brīdinājums gan: esot kaitīgi kondicionieri slēgt iekšā / ārā ātri braucot t.i. pie lieliem motora apgriezieniem. Vislabāk to ieslēgt / izslēgt stāvot vai lēni ripinoties. Kāpēc? Tāpēc ka motors dzen to kompresoru un tur ir tāds sava veida sajūgs. Ja motors griežas ar lieliem apgriezieniem un pēkšņi kompresoram jāpieslēdzas tam ātrumam, tad sistēmai ir pamatīga slodze un to var ātrāk nokaut. Tas pats par izslēgšanu.