Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
23. Februāris 2008, 10:33
man bija tas pats, uztaisiiju dublikaatu un viss bumbaas...pati atsleega bij nodilusi...
23. Februāris 2008, 11:03
sac ar to ka uztaisi dublikatu!!!
23. Februāris 2008, 14:16
[user]414458|W124_300E|[/user]sac ar to ka uztaisi dublikatu!!!
Man ir jaunā tipa atslēgas ( ar iebūvēto pulti centrālajai atslēgai) no kurām vienu esmu jau nolauzis, un kad aiznesu to uz atslēgu servisu ( T/C ALFA ), lai šamie uztaisa slēdzamo (roboto) daļu un ievieto to vecajā nolauztās atslēgas korpusā vai arī uztaisa parasto atslēgu, šie mani laipni pasūtīja, un teica: ka to varu izdarīt Domeniksā, pasūtot pilnīgi jaunu atslēgu pa attiecīgām naudām, jo viņi negribot un tipa nevarot to izdarīt.
Biju interesēties tikai vienā vietā, bet pieļauju, ka var uztaisīt jaunu parasto atslēgu ar kuru varu mēģināt auto pielaist, jo nekādu iebūvēto pulti man nevajag, par cik man ir cita -signalizācijas
Kāds var nosaukt sakarīgu specializētu servisu, kur es varu to izdarīt ?
:whistle:
23. Februāris 2008, 15:07
Pirms VEFa tilta, ja brauc no centra, labā pusē, aiz Senču ielas, pie veikala ``Santabarbara`` vai kaut kā tā.... Apstāšanās uz trotuāra, 20m uz priekšu ar kājiņām ir atslēgu darbnīca.... Es visādas taisu tur, bet vai tieši Tavai būs sagatave, protams, nezinu...
23. Februāris 2008, 17:29
Mersim izjaukt atsegu var tikai vinju pagriezot !!! :whistle:
Tapec tev atliek vainu 1 saukt meistaru 2 iebazt atsegu un ar savelkamajam
plakjenem ar lauzshanu meegjinat vinju pagriezt (man izdevas )
3 njem fleksi un griez kopaa
23. Februāris 2008, 20:17
[user]238181|MAX_BND|[/user]Mersim izjaukt atsegu var tikai vinju pagriezot !!! :whistle:
Tapec tev atliek vainu 1 saukt meistaru 2 iebazt atsegu un ar savelkamajam
plakjenem ar lauzshanu meegjinat vinju pagriezt (man izdevas )
3 njem fleksi un griez kopaa

Tipa ar plaķenēm pagriezi un pēc tam brauci bēdu nezinādams.............. :whistle:
1. ko pamēģināšu, būs jauna dublikāta izgatavošana. Tad jau manīs: ja serdene jāmaina, tad jāmaina vien būs.
23. Februāris 2008, 20:41
Matrix
problemas man bija 190 .. iekjeras atslega - megjinaju kka izjaukt
bet ka velak izradijas vinju izjaukt var tikai pagriezot atslegu ..
Valja atlauzu ar tadam vecam vacu plakjenem kuras var ar skruuvi pievilkt.. vnk njeemu un ar lielu speeku griezu un izgriezu .. pec tam sledzas bez aizkjershanas .. nakamaja diena am pardevu
23. Februāris 2008, 22:01
varu ietrikt vienu pats labaak neko nelauz :whistle: man bija tas pats rezultaataa nolauzu atsleegu izaardiiju pus ma$iinu , u.t.t un beigaas peec divu dienu 4akaree$anaas taa pat naacaas mainiit serdeni

ja nebuutu sasleegusies sture buutu vieglaak a taa labaak uztici to profesionaala rokaam un buus mazaak probleemu
24. Februāris 2008, 01:50
man w201 ari ta bija, labika seta! ari izardiju puss paneli, sa vai ta nacas atvadities no stures bloka un nopirkt jaunu atslegu - 45ls
21. Jūnijs 2008, 20:36
Kāds var pateikt kas par lietu, ja nevar atvērt bagāžnieku - atslēga negriežas. Tiešām jālauž būs vaļā?