Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

bernu sedeklitis

22. Maijs 2007, 11:16

[user]173655|vabo|[/user]Ar ,,CHICCO,, sedekļiem esu apmierināts,pirmais bija pārnesajams BMW/MB,otrs jau lielāks MB/VOLVO.Dereja un der visur (tika likts FORD,AUDI)bez problēmām,gan preikšā gan aizmugurē.Kvalitāte ari laba atbilst cenai.Par SRS atslēgšanu bija domāts pasažieru pusē,bīdīt pavisam prom no SRS ?Nu nezinu ne biju bīdiis,manas doma ka nevajadzētu,tomēr lieks drošības līdzekļis(3.punktu auto jostas+5.punktu sedekļīša jostas+SRS)Un ko lai dara man ja jau sānu,,štorkas,, un krēslu AIRBAK? :ninja: Tad sanāk ka bebis bagažniekā jāvadā :P

es ta neiespringtu, ja man nebutu kaut kads aizspriedums pret airbag un berna galvas savstarpeju nesaderibu.. mosh japamekle video interneta ar crash testiem.. kaa tas izskataas :)
Uzzinaju, ka sieva jau pasutijusi kaut kadu sedekli.. taka rikosos pec tava piemera ;)

bernu sedeklitis

19. Marts 2008, 12:49

btw..
Pasaziera airbags atsledzas automatiski, ja pasaziera drosibas josta ir piespradzeta un sedeklii nav svars lielaaks par kaut kadu (hvz kaadu) iestatiito.. nejausi atklaaju vedot vieglu koka konstrukciju, ko piespraadzeeju.. piespradzejot berna autobenki, pagaidam airbags ari atsleedzaas.. redzees pie cik liela beerna svara tas vairs neatsleegsies :)
Tēma slēgta