Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
30. Aprīlis 2007, 10:12
Klīst baumas, ka tas pats Vanish ir labākā izvēle. Piedevām, man to ieteica tieši no Jūrmalas automazgātuves, kas nodarbojas ar salonu ķīmisko tīrīšanu -- gribēju no šiem pa draugam nopirkt kādu nopietnu "profesionālo" līdzekli, bet šie teica, ka nav ar tiem ko ākstīties, ka paši aktīvi lietojot Vanishu... Tas bija spēcīgs arguments.
30. Aprīlis 2007, 10:26
[user]379|Mizx|[/user]Klīst baumas, ka tas pats Vanish ir labākā izvēle. Piedevām, man to ieteica tieši no Jūrmalas automazgātuves, kas nodarbojas ar salonu ķīmisko tīrīšanu -- gribēju no šiem pa draugam nopirkt kādu nopietnu "profesionālo" līdzekli, bet šie teica, ka nav ar tiem ko ākstīties, ka paši aktīvi lietojot Vanishu... Tas bija spēcīgs arguments.
augstspiediena karcheram orginala kimija ko var nopirkt ir galigs s**ds un vel pie tam vina maksa ja pareizi atceros 10l pa 70ls vislabakais ir kirsusarkana krasa latvijas razojuma universalais skidrums pa 9ls 5litri taka nebutu nekads brinums ka salonam parasts vanish ir labaks par kadu kimiju ja nepieciesama auto kimija tad es parasti nemu turtle wax arii ar nezinamas izcelsmes un letajiem panelu tiramajiem neiesaku experimentet ir gadijies balts plekiss uz priekseja panela :whistle:
30. Aprīlis 2007, 10:26
[user]379|Mizx|[/user]Klīst baumas, ka tas pats Vanish ir labākā izvēle. Piedevām, man to ieteica tieši no Jūrmalas automazgātuves, kas nodarbojas ar salonu ķīmisko tīrīšanu -- gribēju no šiem pa draugam nopirkt kādu nopietnu "profesionālo" līdzekli, bet šie teica, ka nav ar tiem ko ākstīties, ka paši aktīvi lietojot Vanishu... Tas bija spēcīgs arguments.
Laikam TV reklāmas pārskatījušies
30. Aprīlis 2007, 10:49
Nevis TV, bet prakse vairāku gadu garumā... Ir 30-gadīgs auto ar gandrīz baltu auduma salonu, kur varu nodemonstrēt ar Vanish iegūto rezultātu!
30. Aprīlis 2007, 11:01
[user]379|Mizx|[/user]Nevis TV, bet prakse vairāku gadu garumā... Ir 30-gadīgs auto ar gandrīz baltu auduma salonu, kur varu nodemonstrēt ar Vanish iegūto rezultātu!
Tu tagad reklāmē VAnish?
30. Aprīlis 2007, 11:05
paldies par lielo atsauciibu!
.gif)
naksies vien to Vanish pameginat!
.gif)
bet tikai kuru? - to kas ir paklaju tirisanai vai ka? :?
30. Aprīlis 2007, 11:17
Ja reiz es reklamēju, tad to, kas paklājiem -- uz etiķetes rakstīts 1:10 ar ūdeni, uzputot, noklāt, izberzēt ar birsti (var atkārtot vairākas reizes, bet nesataisīt pa slapju -- tad paliek pleķi) un beigās izsūkt ar putekļu sūcēju. Jebkurā gadījumā tas neko daudz nemaksā -- ja pirmais benķis būs bez rezultātiem, tad būsi zaudējis pāris latus un 1/2h laika, varēsi turpināt ķīmiskajā tīrītavā.
02. Maijs 2007, 09:12
es vakar vekalaa paskatijos - tur ir divi Vanish prieks paklajiem -
1. vnk pudelite (~2.90Ls)
2. ar izsmidzinataju ka logu tiramajiem (~4.90Ls)
kuru labak? maybe ar izsmidzinataju? padalieties kurs kuru ir lietojis! plzz :?
02. Maijs 2007, 09:34
[user]247624|ps2maniaks|[/user]es vakar vekalaa paskatijos - tur ir divi Vanish prieks paklajiem -
1. vnk pudelite (~2.90Ls)
2. ar izsmidzinataju ka logu tiramajiem (~4.90Ls)
kuru labak? maybe ar izsmidzinataju? padalieties kurs kuru ir lietojis! plzz :?
Tēvam FORD tīriju (ar to smidzinātaju),vispār jau labi istīrija,palika šādi tādi pleķīši,bet smidzinot griestus tas VANISH tika iekšā spoguļī iekša ta arī palika notecejumi,takšto ja tīrīsi uzliec maisiņu virsū spoguļim
02. Maijs 2007, 09:45
Vislabākais ir Vanish Carper cleaner + putekļusūcējs, tīra ideāli, ir mēģināts!