Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
08. Jūnijs 2007, 22:55
Mērinstrumentu panelim viena puse palika tumša (tur kur benzīna, eļļas dačiks)...vai pats var to lampiņu nomainīt W 201 86.g??? :whistle:
08. Jūnijs 2007, 23:13
Bez problemam!!! noskruve to plastmasu kas zem stures tev virs kajam... iebaz vislabak pa labo pusi roku un satausti spidometra trositi un atskruve to (var atskruvet ari apaksha pie karbas, bet tad jalien zem mashinas) tas obligati jaatskruve, jo trosite par isu lai pavilktu paneli uz aru, tad ar rokam no aizmugures vienkarshi spied uz sevi visu paneli. turas uz gumijam! tad atvieno no tevis kreisaja puse apalu shtekeri, ieprieksh atzimejot kada stavokli ir, jo var vinu uzlikt ari par robu uz priekshu nu un tad ari parejos shtekerus!
08. Jūnijs 2007, 23:17
Skaidrs...rīt mēģināšu...
Bet vai var tur ielikt, teiksim sarkanas lampiņas, man baltās kaut kā ne īpaši patīk?
08. Jūnijs 2007, 23:27
ielikt var ko vien velies, bet vinam ir tada sistema ka apgaismo caur plastikata stiklinu un cita gaisma vairs tik labi neizgaismos raditajus. a lai izgaismotu jaliek jaudigaka spuldzite, bet ta savukart bus par karstu un izkauses tos stiklinus. es biju ielicis zalas diodes... nu itka jau normali, bet pa nakti gruti saskatit, taka atstaj vien labak baltas!
09. Jūnijs 2007, 13:50
Es parbūvēju un sarkanās diodes ieliku tieši tai gaismas vadošajā plasmasā. un atstāju ar orģinālo gaismu. Diodes atsevišķi atslēdzamas ( diodes nedrīkst laist caur reostatu)
Nu skats it labs ( itkā rūpnīcā būtu taisīts)
10. Jūnijs 2007, 18:12
[user]69858|Puteklis|[/user]Es parbūvēju un sarkanās diodes ieliku tieši tai gaismas vadošajā plasmasā. un atstāju ar orģinālo gaismu. Diodes atsevišķi atslēdzamas ( diodes nedrīkst laist caur reostatu)
Nu skats it labs ( itkā rūpnīcā būtu taisīts)
Nja... ari variants!