Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

126 ādas salons

15. Novembris 2005, 17:23

[user]46621|uraa|[/user]Šaubos vai pastāv iespēja iegādāties W126 kvalitatīvu ādas salonu Latvijā !!! dziļa sajūta ka viņi jau ir labi pasēdēti

Izsēdētas ir atsperes. Ja ļoti gribas, atsperu karkasu var samainīt pret jaunu. Piemēram, W124 aizmugurējais dīvāns (sēžamā daļa) maksā jauns kaut kādus 500 ls. Priekšējais sēžamais manuprāt maksā virs 100ls. tas ir bez regulēšanas daļas, kura jauna maksā 350ls. Tā kā var padomāt :evil:

126 ādas salons

15. Novembris 2005, 17:26

Vācijā Ebay par štuku var dabūt C124 ādas salonu , var arī W126....par 1 k eiro!!!!!!!

Nenopietni, pie tam visu īsto apšuvumu pārbūve un vadu pārviklšana, ja gadi par daudz atšķirās, sagādā ne vien vien galvassāpes, un ja ieliec tikai ādas beņkus , ne pārējos komponentus, izskatās pēc ne pēc kā, pēc " nepietika naudas" varianta! 8D

Jau jau ļoti gribās, var Latvijā par 1000 eiro ļoti kvalitatīvi apšūt, ne jau Cardesign, ir arī citi privāti kantori, kas labi taisa, bet ir rindas..... ;)

126 ādas salons

15. Novembris 2005, 17:27

W124 aizmugurējais dīvāns (sēžamā daļa) maksā jauns kaut kādus 500 ls. :evil:

dārgi gan Jums Latvijā tās lietas 8D

126 ādas salons

15. Novembris 2005, 17:33

[user]2|SuperZigs|[/user]mja, nu smukāk ir, un tas ir viss? tāpēc būtu jāpērk nojāts MB, ka viņam ir āda? sorry, tas nav nekāds arguments, smukāk ir un tas ir viss, nekā praktiska neredzu un to, ko Mizx stāsta, ok, SLC āda varbūt ir tik perfekta.....

manā gadījumā man ir tādi smuki Sportline sēdekļi rūtainajā Karo sport dizainā, un nekā nenopietna tur neredzu, galu galā šāds dizains bija ar piemaksu, tātad nav nekāda herņa......

otkārt pēc 93. gada ādas beņķiem nav tādas formas, kā ir maniem, man ir kas nedaudz atgādinošs Recaro, nekur neslīdu līkumos un mugurai perfekti pielāgojas...bet ādas beņķiem ir tāda kā vanna, kurā slīdi pa labi un pa kreisi...

ok ok, samuldējos AMG C124 bija šādi ādas beņķi, nesen redzēju vienu tādu, bet ej nu un dabuj tādus beņķus!

Huh huh... SZ nomierinies. Tev ir ļoti labs auto un te nemaz neiet runa par nojāta auto pirkšanu ādas dēļ - kāpēc uzreiz jāmetās no viena grāvja otrā? Nojātu auto pirkšana nav laba doma ar vai bez ādas.

Vienu laiku man likās, ka lupatniekus jauniem MB cilvēki ņem tikai tāpēc, ka viņiem nav naudas ādai. Tagad domāju, ka dažiem ir arī citi apsvērumi.

A pa to slīdēšanu ārā no sēdekļa - es nekur neslīdu.
Laikam masas dēļ ;)

126 ādas salons

15. Novembris 2005, 17:34

Varbūt prātīgāk ir aizdzīt auto uz himku ;) un domas mainīsies :D

126 ādas salons

15. Novembris 2005, 17:35

[user]2|SuperZigs|[/user]
W124 aizmugurējais dīvāns (sēžamā daļa) maksā jauns kaut kādus 500 ls. :evil:

dārgi gan Jums Latvijā tās lietas 8D

Tās ir tikai atsperes, bez apšuvuma.
Pie tevis ir lētāk?

126 ādas salons

15. Novembris 2005, 17:39

Renoir viss ir kārtībā!

Nu tiešām āda man nav un nebija noteicošais auto izvēlē... 8) ja ir, ok, ja nav arī ok......vienaldzīgi..

Slīd ne jau masas dēļ 8D nu vienkārši sajūta kā vannā, bet man patīk, ka sēdi stingri un ērti, apņemts no apkašas un muguras :) gan redzēsi manus sēdekļus un to man jau vienā vācu MB tusā teica vīrs, kuram bija 320 TE 24v Sportline ar meh. kārbu :! , ka šādi beņķi nāk tikai AMG versijām ar ādu..lūk...

126 ādas salons

15. Novembris 2005, 17:40

Pie tevis ir lētāk?

ir te daži kantoripa visu Vāciju ,kas jauc vecus un sistus W124, nesen aizgāja E 500 ādas salons par 790 eirām :P

126 ādas salons

15. Novembris 2005, 17:43

[user]2|SuperZigs|[/user]
Pie tevis ir lētāk?

ir te daži kantoripa visu Vāciju ,kas jauc vecus un sistus W124, nesen aizgāja E 500 ādas salons par 790 eirām :P

Es tādu negribētu, bet uzlabot izsēdētās atsperes vismaz šofera sēdeklim gan.

126 ādas salons

15. Novembris 2005, 17:51

aizsit sīm te meilu un uzzini, cik maksāstu sūtījums!

http://www.amg340te.de/html/komplettfahrzeuge.html
Tēma slēgta