Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

Merinstrumentu panela jauksana.

03. Oktobris 2007, 17:08

Varbut kads varetu izskaidrot ka var atvert merinstrumentu paneli W-124.Velos ielikt plazmas ciparnicas.Vai kads jau to ir darijis?Pats var izdarit,vai janes pie specoka???

03. Oktobris 2007, 19:02

:(

03. Oktobris 2007, 19:05

[user]307477|gaidzin|Merinstrumentu panela jauksana.[/user]Varbut kads varetu izskaidrot ka var atvert merinstrumentu paneli W-124.Velos ielikt plazmas ciparnicas.Vai kads jau to ir darijis?Pats var izdarit,vai janes pie specoka???

Vnk panem izrau vinju aara un skruuvee valjaa !!!

Pameklee mekleetajaa :!

03. Oktobris 2007, 19:05

esmu jaucis! neka sarezgita nav, tik galvenais atzime ka tev raditaju bultinas stav lai zini precizi salikt atpakal! vislabak noperc shrota velvienu (ap 10Ls) paneli un eksperimente ar to! ja vajag kadu sikaku padomu raksti PM.

03. Oktobris 2007, 19:06

var pats. nekā sarežģīta, tikai grūti tikt klāt. pēc idejas viņš nav iestiprināts, bet vienkārši iespiests starp peneļiem. var ar kaut ko smalku un izturīgu izvilkt. ja nevar,tad jāskrūvē paneļa apakša un jāizstumj ar rokām.

03. Oktobris 2007, 19:10

[user]261791|Doberman|[/user]var pats. nekā sarežģīta, tikai grūti tikt klāt. pēc idejas viņš nav iestiprināts, bet vienkārši iespiests starp peneļiem. var ar kaut ko smalku un izturīgu izvilkt. ja nevar,tad jāskrūvē paneļa apakša un jāizstumj ar rokām.

Man ir otrs,es samekleju laicigi.Nu tagat iegadajos rinkus un ciparnicas,domaju ka ielikt ieksa.Vai skruvet vajag otra puse tas skruves vala???Vai no prieksas jasak ar stiklu?Ka pareizak.Kurs zin konkreti???

03. Oktobris 2007, 19:11

nē, no otras puses :!

03. Oktobris 2007, 19:14

[user]261791|Doberman|[/user]nē, no otras puses :!

Otra puse laikam tas lielakas skruves?Vai ta?Vins man te blakus,skatos>

03. Oktobris 2007, 19:17

jā, tur tik skrūves jāskrūvē.nebaidies.

03. Oktobris 2007, 19:26

ceru,ka palīdzēs kaut drusciņ
http://www.gdtm.ru/Priborka/priborka-preparation.htm
Tēma slēgta