Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

W124 Salona sēdekļi

06. Janvāris 2006, 21:12

Sveiki! Neesmu specs par MB tāpēc jautājums...
Interesē tāda lieta vai W124 Mersim tie sēdekļi (priekšējie un aizmugurējie) kopš dzimšanas tādi pārāk atsperīgi, ka pa bedrēm var ar galvu auto griestos iebraukt, vai vnk tie ir izbeigušies?

W124 Salona sēdekļi

06. Janvāris 2006, 21:19

Ar sēdekļu atsperīgumu MB ir slaveni. Par W124 precīzi nezinu, bet citiem tiešām īstas atsperes un ūdenszāles iekšā, nevis porolons un elastīgas metāla plāksnītes -- limuzīns tomēr! Ja tie benķi ir taisni, sēžot nesveras uz kādu pusi u.t.t., tad ar tiem viss kārtībā!

W124 Salona sēdekļi

06. Janvāris 2006, 21:34

[user]379|Mizx|[/user]Ar sēdekļu atsperīgumu MB ir slaveni. Par W124 precīzi nezinu, bet citiem tiešām īstas atsperes un ūdenszāles iekšā, nevis porolons un elastīgas metāla plāksnītes -- limuzīns tomēr! Ja tie benķi ir taisni, sēžot nesveras uz kādu pusi u.t.t., tad ar tiem viss kārtībā!

Nu skaidrs. It kā nesveras gan uz nevienu pusi, taisni arī, tad jau sanāk ka viss ok. Dīvāns uz 4-iem ratiem :)
To pārāko atsperīgumu nevar kaut kā mazināt?

W124 Salona sēdekļi

06. Janvāris 2006, 21:35

Manam W 124 ir melni rūtains salons, un ir normāli beņķi. Kad meklēju savu, visiem arī bija šie atsperīgie.

W124 Salona sēdekļi

06. Janvāris 2006, 21:38

Daži meklē sporta sēdekļus, daži mēģina tur virs atsperojuma ielikt ko cietāku (finieris vai kas līdzīgs), bet vispār laikam vairums iesaka izbaudīt, īpaši tālākos braucienos. Ja visu kā vajag saregulē, tad brauciens būs tiešām patīkams, atšķirībā no tipiskajiem japāņu auto sēdekļiem, kur bieža šoferu maiņa ir sēdekļu diktēta vajadzība...

W124 Salona sēdekļi

06. Janvāris 2006, 21:48

Neko cietāku nevaru likt, jo sēdekļi ir apsildāmi...
Tie rūtainie sēdekļi moš varētu būt no jaunākā w124.

W124 Salona sēdekļi

06. Janvāris 2006, 22:10

Fig viņ zin. Mans 90 gada.

W124 Salona sēdekļi

06. Janvāris 2006, 22:59

nu sēdekļi būs gan ar tām atsperēm, taču diez vai tik traki, ka ar galvu jumtā otru lūku pec bedrēm uztais.... 8D

Man ir Sportline Karo Dessin sēdekļi, tie biki labāki, ar tādām maiņām, kas aptver sānu, bet nav ādas..tācu zināms atsperīgums ir ;)

mainīt sēdekļus nav īpaša jēga, es nesen gribēju AMG ādas salonu ielikt, bet papildus augstai cenai un sliktam stāvoklim, KĀ ARĪ tam apstāklim, ka tie bija no kupejas, kas bija līdz 93. gada ražojums- tas viss izvērtās par nenotikušu pasākumu.....

no 93. gada tur ne tikai kā paši sēdekļi ir savādāki, bet arī visa "provodka"ja vēl apsilde ir un elektriski regulējami......čakars tāds, ka maz neliekas .........

W124 Salona sēdekļi

06. Janvāris 2006, 23:10

Sliktāk ir ,kad apsilde nestrādā( kā man pašlaik :lol: ) un nav nekā labāka par W124 ādas rekaro ar strādājošu apsildi :P

W124 Salona sēdekļi

06. Janvāris 2006, 23:11

apsilde......vadības bloks? kontaktus apskaties, visus vadus redzamos...sliktāk ir, ja sēdeklis jāuzšķērš vaļā :(
Tēma slēgta