Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

W123 salona remonts

14. Februāris 2005, 16:10

ja kāds ir saskāries ar līdzīgām problēmām, lūdzu padalieties ar zināšanām. iepriekš pateicos. :D
http://foto.inbox.lv/kirdikto/probleemas :cry:

W123 salona remonts

14. Februāris 2005, 16:14

Es tik varu piebilst ka man ar tāda pati problēma! visu jau lobās ārā gumijas! :)

W123 salona remonts

14. Februāris 2005, 16:39

Pievienojos man saplaisājušas durvju gumijas, pēc mazgāšanas slapjums uz sēdekļiem un bagāzniekā šad tad akvārijs vēl tik zivis jāielaiž :cry:

W123 salona remonts

14. Februāris 2005, 17:25

Mana pieredze ar W123 ir tāda, ka kupeju gumijas parasti ir pagalam un jumta lūku sānu blīvējums (stienītis ar gumiju, augumu un matiņiem pret putekļiem), pārējam vajadzētu būt OK. W123 universālam salīmēju kādas 3 vietas, kur bija to gumiju šuvju vietas, nu, bagāžniekam gan varētu mainīt, jo vienkārši dažviet caurumi virskārtā izplīsuši. Šķiet, ka pat vesels lietots un joprojām izmantojams sedana komplekts joprojām ir krājumos, bet par to vēl būtu jāpārliecinās.

W123 salona remonts

14. Februāris 2005, 17:42

Man viens vecītis klārēja, ka to durvju apmales gumiju (iešuta audumā) varot mainīt :? Jāpainteresējas MB Busā.

W123 salona remonts

14. Februāris 2005, 17:58

Var mainīt. Es gan nezinu, W123 durvīm "audumā" gan tā īsti nekā nav, ja neskaita lūkas malas... S-klasei gar logiem gumija audumā gadās, nu, man bija sava metode to lūkas malu labojot, šis tas no mēbeļu inventāra un oriģināls aizstāts...

W123 salona remonts

14. Februāris 2005, 18:00

Nu audumu protams var piemeklēt, bet ar kādu līmi tu līmēji to audumu pie metāla (droši vien ar koka špātelīti stūmi spraudziņā)? :?

W123 salona remonts

14. Februāris 2005, 18:10

Audumu nelīmēju. Gar lūkas malu stiprinās tāda alumīnija līstīte, kam pielīmēta auduma strēmele ar sariņiem gar vienu tās malu t.i. līstīte stiprinās sānā zem jumta un tie sariņi ir izvirzīti uz sānu pret lūku (lūka virinoties it kā birstējas gar to), lai visādi putekļi netiek iekšā, vējš nesvilpo u.t.t. Tad nu veikalā neatradu auduma, bet tādu pašu plastmasas strēmelīti, ko liek bīdāmu skapju durvīs, logos arī lai putekļi neiet iekšā. Nogriezu vienu malu tai platmasas strēmelei, otru pielīmēju pie alumīnija un ieskrūvēju vietā. Tik taisna tā mala kā oriģinālā nesanāca, bet citādi nav kur piesieties. Būtu tā mala bijusi auduma (ir tādas redzētas), būtu uztaisījis kā oriģinālā paredzēts, bet vajadzēja sataisīt un citas melnas veikalos neatradu, principā ka tik neizrādās, ka atkal nerodas jauna vajadzība pēc šīs pašas putekļus aizturošās lentītes...

W123 salona remonts

14. Februāris 2005, 18:11

Nu, visu izjaucu un līmēju ar Momentu vai ko tik elementāru saspiežot zem svara. Tur jau oriģinālā tā līme pēc skata kā Moments...

W123 salona remonts

14. Februāris 2005, 20:28

Tas ir jumta luukas malai, bet cita lieta ir durvju saanu malai. Varbuut neesmu uzmaniigi peetiijis, tachu tur tas audums jaaiespiezh shauraa shkjirbinjaa. :scratchchin:
Tēma slēgta