Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
06. Oktobris 2010, 09:53
A kur un pa cik nopirki?
06. Oktobris 2010, 10:19
06 October 2010 10:53:24 Igors rakstīja:
A kur un pa cik nopirki?
.gif)
Ilgi meklēju, veicās dabūt tepat Latvijā. Cenu gan neatceros, pusotrs gads varētu būt pagājis kopš pirkšanas brīža. Tikai viens ieteikums — nav vērts meklēt labus, jo tik un tā gribēsies pāršūt. Iemesli divi — nav tādās krāsās kā MB saloni, ja vien nedabū melnus, tad vēl tā. Otrs — pati āda nav tik labas kvalitātes un gandrīz vienmēr ir stipri padilusi. Audums noteikti ar tik izteiktām kontūrām būs izdilis. Tā kā faktiski arī pārdevēji pārdod drīzāk lietotu beņķu konkrētu modeli, par izskatu kaulēties visai bezjēdzīgi. Tā kā kopējās izmaksas ir beņķi + pāršūšana + ieinstalēšana. Ērti tas, ka šiem beņķiem vajag tikai + un -, lai viss strādātu, bet tad vēl tā stiprināšana pie grīdas un Airbagu pieslēgšana (kam tādi ir). Par Airbagiem neesmu līdz galam sapratis, bet tur būs jātaisa kāda mānīšana, lai sistēma saprastu, kad kāds sēž beņķos un kad ne.
06. Oktobris 2010, 10:40
Man der tieši melni, un airbagi manam komplektācijā nav

Pa lielam jau tās elektriskās regulēšanas arī nav dzīvibas un nāves jautājums, Padomā pats cik reizes dienā, mēneši vai pat gadā tu regulē sava beņķa pozīciju?

Vienu reizi noregule un aizmirsti
Tālu jau nav jāmeklē:
http://cgi.ebay.de/RECARO-C-CLASSIC-PAAR-LEDER-NEU-BEZOGEN-/260672933992?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3cb1515068
06. Oktobris 2010, 10:53
Es regulēju gan. Man patīk tālu un zemu sēdēt, bet dažreiz naktīs vajag vairāk koncentrēt uzmanību, tad tomēr pievirzos tuvāk stūrei, noregulēju stāvāku atzveltni. Vai tālos braucienos laiku pa laikam jāparegulē sēdpozīcija, lai nenogurtu, man regulāri gadās pa 1000 km dienā. Šī iemesla dēļ par lielāko murgu uzskatu visādu japāņu auto beņķus, kam kā atzveltni atbrīvo, tā nolaižas līdz zemākajai pozīcijai — drausmīgi neērti regulēt braucošā auto. Un tā kā autoparks liels un arī lietotāji vairāki, tad elektriskie beņķi ar atmiņu ir tieši tas, kas vajadzīgs.
06. Oktobris 2010, 11:01
Par to nav strīda ka eletro regulēšana ir laba fīča un ja lietotāji ir vairāki, atmiņas funkcija vispā ir ideāli.
Katrā gadījumā, ja kadam ir lieki, vai kāds zin kur ir tepat mūsu zemē "Recaro C Classic" beņķi padodat ziņu.
06. Oktobris 2010, 11:07
Bija šrotā Biķerniekos, auduma, parasti. Būtu ņēmis, ja derētu kupejai, bet tie nebija nolokāmi.
06. Oktobris 2010, 11:10
Jā, aizmirsu piebilst, ka obligāti vajag nolokamus
31. Oktobris 2010, 15:12
[url=http://cgi.ebay.de/brabus-ledersitze-recaro-cse-amg-w124-alpina-w107-w126-/230544016732?pt=Autoteile_Zubehör&hash=item35ad7e855c]Recaro beņķi eBay.[/url] CSE, bez atmiņas, toties ar visām pārejām, kas ir pluss. Lietotas pārejas vien ap 60 EUR bez sūtīšanas izmaksātu.