Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
05. Decembris 2007, 16:25
vieglak jau nopirkt vieta citu
05. Decembris 2007, 16:26
ko es varu teikt pacenties atrast kaut cik puslidz normalu sedekli un vel pie tam sofera, ---nereāli---
05. Decembris 2007, 16:29
ja nevares nopirkt tad jau vaidzes lapit caurumu un taisit mehanismu
19. Augusts 2009, 11:25
Mazliet cits jautājums:
Vai kāds ir labojis šos mehāniskos galvas balstus? Tieši pašu izvelkamo daļu? Šķiet, ka man te viens, kas būtu jāsalabo, jo iekšā mehānisms laikam bojāts — brīvi ļurkājas un nefiksējas nekādā stāvoklī. Vajadzētu labot konkrēto, nevis pirkt citu, tāpēc jautāju!
19. Augusts 2009, 13:20
19 August 2009 12:25:39 Mizx rakstīja:
Mazliet cits jautājums:
Vai kāds ir labojis šos mehāniskos galvas balstus? Tieši pašu izvelkamo daļu? Šķiet, ka man te viens, kas būtu jāsalabo, jo iekšā mehānisms laikam bojāts — brīvi ļurkājas un nefiksējas nekādā stāvoklī. Vajadzētu labot konkrēto, nevis pirkt citu, tāpēc jautāju!
Kur tu vakar biji garažā izmetu ārā korpusu.
Un vispār ja vajag var mierigi nomainīt blakussēdētāja sēdekli pret vadītāja ....loģiski pārliekot ādiņas. atšķirība tik tā ka ripa paliek otrā pusē, bet man tā pat vairāk patīk.
19. Augusts 2009, 13:27
Nē, problēma tāda, ka jāmaina tieši tikai galvas balsta iekšas. Nu, man tas konkrētais galvas balsts vajadzīgs, ir tur doma. Tāpēc esmu gatavs pačakarēties, ja tur vispār ir ko labot... Neesmu līdis un skatījies, ka pēc tam neizrādās vairs kopā nesaliekams!
19. Augusts 2009, 14:48
jāņem nost sēdekļa aizmugures apvalks
19. Augusts 2009, 15:54
19 August 2009 15:48:21 SZ rakstīja:
jāņem nost sēdekļa aizmugures apvalks
Nē, ne tā daļa!!! Izvelkam laukā vienu vienīgu galvas balstu, bet tas uz abiem stieņiem ļurkājas visos virzienos! Un mehāniskais, ne elektriskais. Tas viens pats būtu jāver vaļā!!! Izrādās, ka arī tos var salauzt...