02. Aprīlis 2012, 08:20
02. Aprīlis 2012, 08:43
.Iztīriju dubļus un viss ok.02. Aprīlis 2012, 08:58
02 April 2012 09:43:08 Ugis rakstīja:
No savas pieredzes:
1. - aizdambējušies H2O noplūdes kanāli priekšējās stoikās,un ūdens no lūkas tek salonā.
2. - aizdubļojusies notekas sistēma pie logu tīrītājiem - zem redelēm.Ūdens tek ventilācijas sistēmā un salonā.
3. - Tek gar priekšējā stikla loga gumijas - tur gan baigajai peļķej nevajadzētu būt.
4. - kautkur grīdā gumijas korķis izkritis vai caurums - dzen salonā.
Tavā gadījumā,manuprāt,varētu sākt ar notekas sistēmu zem loga tīrītājiem.Kad es savu atvēru,mana sejas izteiksme bija šāda -.Iztīriju dubļus un viss ok.
It sevišķi,ja ūdens krājas arī stāvot lietū.
Jo ja grīdā būtu caurums,tad tur jau tikai braucot sadzītu ūdeni salonā.
Tad vēl lūka.Tur var izprovēt,kas notiek,ja lūku aizlīmē ar izolācijas lentu - kas izmainās vai nē.
Priekšā grīda ir augstāka,tāpēc galvenā peļķe veidojas aizmugurē.
02. Aprīlis 2012, 09:14
02. Aprīlis 2012, 09:31
02 April 2012 09:58:48 Krizix rakstīja:02 April 2012 09:43:08 Ugis rakstīja:
No savas pieredzes:
1. - aizdambējušies H2O noplūdes kanāli priekšējās stoikās,un ūdens no lūkas tek salonā.
2. - aizdubļojusies notekas sistēma pie logu tīrītājiem - zem redelēm.Ūdens tek ventilācijas sistēmā un salonā.
3. - Tek gar priekšējā stikla loga gumijas - tur gan baigajai peļķej nevajadzētu būt.
Tavā gadījumā,manuprāt,varētu sākt ar notekas sistēmu zem loga tīrītājiem.Kad es savu atvēru,mana sejas izteiksme bija šāda -.Iztīriju dubļus un viss ok.
Tad vēl lūka.Tur var izprovēt,kas notiek,ja lūku aizlīmē ar izolācijas lentu - kas izmainās vai nē.
nu priekšā viss ir sauss. tad jau visticamāk notekas sistēma zem logutīrītājiem.
ūdens pārāk ātri krājās lai būtu vainīgas mazas pilītes pie lūkas. karā ziņā paldies par info pastīšos tās noteksistēmas.
02. Aprīlis 2012, 10:49
02 April 2012 10:31:52 Ugis rakstīja:02 April 2012 09:58:48 Krizix rakstīja:02 April 2012 09:43:08 Ugis rakstīja:
No savas pieredzes:
nu priekšā viss ir sauss. tad jau visticamāk notekas sistēma zem logutīrītājiem.
ūdens pārāk ātri krājās lai būtu vainīgas mazas pilītes pie lūkas. karā ziņā paldies par info pastīšos tās noteksistēmas.
Ja priekšā pilnīgi sauss,tad sistēma zem logu tīrītājiem varbūt nav pie vainas(apskatīt un iztīrīt ja ne reizi nav tīrīta var nebūt par skādi_),jo tad taču vajadzētu ūdenim nākt no priekšas.
Varbūt ir tieva tērcīte,ko tu neesi pamanījis?(piem.gar vakuumvadiem zem plastmasas)
02. Aprīlis 2012, 10:59
02. Aprīlis 2012, 11:32
02 April 2012 11:59:04 Krizix rakstīja:
varbūt kautkas ar lūku. kur lūkai nāk tas notekcurules? var būt kada no turbām pušu un tapēc rodas tas ūdens.
02. Aprīlis 2012, 12:10
02. Aprīlis 2012, 12:24