Switch to full style
Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

w123 salonā ūdens.

02. Aprīlis 2012, 08:20

problēma tāda. ka salonā uz grīdas rodās ļoti daudz ūdens. bez maz vai taka ar spaini būtu ieliets. un tieši aizmugurē. un daudz vairāk labajā pusē. cik noprotu diezvai varētu būt dēļ cauras grīdas jo grīdu pārmetināju un tad tik daudz ūdens tur nevarētu uzkrāties. lūka gadās ka pil bet nu nejau tik daudz ūdens lai sakrātos. ievēroju arī to ka atstājot mašinu lietū ta peļķe tikkai krājās. bet ne kur redzemā vietā nevar redzēt ka kautkur pilētu ūdens. tad es nodomāju ka varētu būt problēmas ar to ka kur gaiss uz salonu nāk kautkas aizbāzies. un tad ūdens pa veltilātora trubām kas iet uz aizmuguri tur sakrājies. Daudz no tas sistēmas kas tur ir nesaportu tapēc domāju ka kāds varētu palīdzēt paskaidrot kas tur varētu būt aizbāzies un kā tur visu salabot.

w123 salonā ūdens.

02. Aprīlis 2012, 08:43

No savas pieredzes:

1. - aizdambējušies H2O noplūdes kanāli priekšējās stoikās,un ūdens no lūkas tek salonā.
2. - aizdubļojusies notekas sistēma pie logu tīrītājiem - zem redelēm.Ūdens tek ventilācijas sistēmā un salonā.

3. - Tek gar priekšējā stikla loga gumijas - tur gan baigajai peļķej nevajadzētu būt.

4. - kautkur grīdā gumijas korķis izkritis vai caurums - dzen salonā.

Tavā gadījumā,manuprāt,varētu sākt ar notekas sistēmu zem loga tīrītājiem.Kad es savu atvēru,mana sejas izteiksme bija šāda - :O .Iztīriju dubļus un viss ok.
It sevišķi,ja ūdens krājas arī stāvot lietū.
Jo ja grīdā būtu caurums,tad tur jau tikai braucot sadzītu ūdeni salonā.
Tad vēl lūka.Tur var izprovēt,kas notiek,ja lūku aizlīmē ar izolācijas lentu - kas izmainās vai nē.

Priekšā grīda ir augstāka,tāpēc galvenā peļķe veidojas aizmugurē.

w123 salonā ūdens.

02. Aprīlis 2012, 08:58

02 April 2012 09:43:08 Ugis rakstīja:
No savas pieredzes:

1. - aizdambējušies H2O noplūdes kanāli priekšējās stoikās,un ūdens no lūkas tek salonā.
2. - aizdubļojusies notekas sistēma pie logu tīrītājiem - zem redelēm.Ūdens tek ventilācijas sistēmā un salonā.

3. - Tek gar priekšējā stikla loga gumijas - tur gan baigajai peļķej nevajadzētu būt.

Tavā gadījumā,manuprāt,varētu sākt ar notekas sistēmu zem loga tīrītājiem.Kad es savu atvēru,mana sejas izteiksme bija šāda - :O .Iztīriju dubļus un viss ok.
Tad vēl lūka.Tur var izprovēt,kas notiek,ja lūku aizlīmē ar izolācijas lentu - kas izmainās vai nē.

nu priekšā viss ir sauss. tad jau visticamāk notekas sistēma zem logutīrītājiem.
ūdens pārāk ātri krājās lai būtu vainīgas mazas pilītes pie lūkas. karā ziņā paldies par info pastīšos tās noteksistēmas.

w123 salonā ūdens.

02. Aprīlis 2012, 09:14

Iepriekš jau aprunātas tēmas, ja kas tad meklētājā kaut ko atrast par šo var.
Nezinu kā W123, bet W124 ir 4 ūdens notekkanāli zem auto, kuriem galā stāv gumijas elementi, tādi, kā korķi ar caurumiem, kas novirza ūdens plūsmu, tad ļoti bieži šie gumijas elementi nostrādā kā dambis, aizsērējās un ūdens vienkārši nenotek lejā. Viņus vienkārši izņemot un iztīrot var atrisināt problēmu.
Katrā ziņā tur vai citur, bet vaina visticamāk ir netīrumos, kuri tad arī ir jāatrod un jāiztīra.

w123 salonā ūdens.

02. Aprīlis 2012, 09:31

02 April 2012 09:58:48 Krizix rakstīja:
No savas pieredzes:

nu priekšā viss ir sauss. tad jau visticamāk notekas sistēma zem logutīrītājiem.
ūdens pārāk ātri krājās lai būtu vainīgas mazas pilītes pie lūkas. karā ziņā paldies par info pastīšos tās noteksistēmas.

Ja priekšā pilnīgi sauss,tad sistēma zem logu tīrītājiem varbūt nav pie vainas(apskatīt un iztīrīt ja ne reizi nav tīrīta var nebūt par skādi_),jo tad taču vajadzētu ūdenim nākt no priekšas.
Varbūt ir tieva tērcīte,ko tu neesi pamanījis?(piem.gar vakuumvadiem zem plastmasas)

w123 salonā ūdens.

02. Aprīlis 2012, 10:49

02 April 2012 10:31:52 Ugis rakstīja:
02 April 2012 09:58:48 Krizix rakstīja:
No savas pieredzes:

Ja priekšā pilnīgi sauss,tad sistēma zem logu tīrītājiem varbūt nav pie vainas(apskatīt un iztīrīt ja ne reizi nav tīrīta var nebūt par skādi_),jo tad taču vajadzētu ūdenim nākt no priekšas.
Varbūt ir tieva tērcīte,ko tu neesi pamanījis?(piem.gar vakuumvadiem zem plastmasas)

nu ja tur bija tīrs kur pie logtīritājiem tās notekvietas.

w123 salonā ūdens.

02. Aprīlis 2012, 10:59

varbūt kautkas ar lūku. kur lūkai nāk tas notekcurules? var būt kada no turbām pušu un tapēc rodas tas ūdens.

w123 salonā ūdens.

02. Aprīlis 2012, 11:32

02 April 2012 11:59:04 Krizix rakstīja:
varbūt kautkas ar lūku. kur lūkai nāk tas notekcurules? var būt kada no turbām pušu un tapēc rodas tas ūdens.

Cik zinu,tad no lūkas ūdens tiek novadīts pa trubām,kas iet caur priekšājā stikla sānu stoikām,un trubu gali iznāk laukā zem priekšējiem spārniem.
Itkā ūdenim tad ar jānāk no salona priekšpuses,ja kur laiž.

Tad kad man bija aizd.. noteka zem loga tīrītājiem,ūdens pilēja uz pedāļiem,kautkur nāca zem bardačoka,un reizēm ventilators to pūta salonā.Viss no priekšas.
Pēdējo reizi laboja Ugis - 02. Aprīlis 2012, 11:34, kopā labots 1 reizi.

w123 salonā ūdens.

02. Aprīlis 2012, 12:10

Nezinu kā ir universāļiem, bet kupējam trubas no aizmugurējiem kanāliem iznāk pie aizmugurējā sānu loga - aiz hromētā alumīnaija veidojuma. Normāli pie aizmugurējam trubām var tikt tikai noņemot jumta apšuvumu, jo tās iet no panas aizmugurējiem stūriem.

http://www.peachparts.com/shopforum/die ... moval.html

kautkā tā tas izskatās kupejām un sedaniem
Pēdējo reizi laboja jk12 - 02. Aprīlis 2012, 12:32, kopā labots 1 reizi.

w123 salonā ūdens.

02. Aprīlis 2012, 12:24

nu katrā ziņā ta būs jamēģina aizlīmēt lūka un jaskatās kas notiek.
Tēma slēgta