Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
21. Janvāris 2012, 15:00
Sveiki!
Saskaros ar problemu: pec nakts stavesanas pazuda ventilators, var just ka silda, bet nav nekadas pushanas. Ari gaismina nedeg regulatoram. Un nav ari nekadas starpibas, vai pagriezts uz 1 2 3 vai 4. Parbaudiju drosinatajus, ari bagaznieka, viss ok. Varbut kads ir saskaries ar tadu problemu, kas tas varetu but? paldies
21. Janvāris 2012, 15:07
cik saprotu meds but problem ar kontaktiem, paneli pie pashiem regulatoriem. man ar kaut ka bij problema, ka bija jauzsit ik pa bridim uz panela augshpuse, lai aizietu ik pa bridim ventilators.
21. Janvāris 2012, 20:18
Ir bijis līdzīgi, problēma bija kontaktos pie motora, pie tā saucamā "eža".
Atrodas zem paneļa aiz bardačoka.
31. Janvāris 2012, 17:29
W202 CDI(2000.g.)universalim problēmas ar pečkas ventilatoru. Uzliekot uz piem. 2 pozicijas ir dzirdama neliela, bet kaitinoša sīcoņa no pečkas motoriņa, savukārt slēdzot uz citu, augstāku pozīciju liekas, ka sīcoņa pazūd. Neakarīgi kurā pozīcija apgriezienu slēdzis ir uzlikts, brīžiem sāk pūst ka viss iet pa gaisu un tad atkal pats nomierinās. Vārdu sakot nevienmērīgi strādā.
Kas varētu būt par iemeslu sīcoņai un nevienmērīgai ventilatora apgriezienu darbībai? (pečkas motora oglītes?)
Vai arī jāmeklē vaina pašā regulatorā?
31. Janvāris 2012, 19:12
Kad man bija W202 C180, visam aprakstītajam esmu gājis cauri.
Čīkstēšanas iemesls ir nepietiekamā asītes eļļošanā vai metāla asītes nesaķerē ar lāpstiņu plastmasas korpusu.
Aprakstītie spoki ir raksturīgi W202. Zem tā regulatoru paneļa ir tāda ļoti nekvalitatīva, lēta detaļu plate, kur allaž kāds nekontakts/aukstais lodējums.
Ēs vēl saskāros ar tādu jaukumu, kā "gaismas mūziku" tā paša paneļa dēļ. Apgaismes lampiņas mirgoja mūzikas, apgriezienu, pagriezienu un citos ritmos.
31. Janvāris 2012, 19:51
Par apgriezienu regulatoru aptuveni skaidrs, jāpataisa vaļa tas bloks un pašam kārtīgi jāīzpēta, kas un ko saslēdz/nesaslēdz.
Tad sanāk tā ka, vienkārši motora asītei smērviela ir zaudējusi savas īpašības?
Pēdējo reizi laboja
Kalnins - 31. Janvāris 2012, 19:51, kopā labots 1 reizi.
31. Janvāris 2012, 20:38
Jā zem paneļa ir tas lielais štekeris,man tāda pat hujņa bija,palocīju uz visām pusēm,sabāzu gar malām ``šurupus``,lai nekustās un ir ok.Zinu izklaisās skarbi,bet nebija variantu.
31. Janvāris 2012, 21:44
31 January 2012 20:38:14 ZONA rakstīja:
Jā zem paneļa ir tas lielais štekeris,man tāda pat hujņa bija,palocīju uz visām pusēm,sabāzu gar malām ``šurupus``,lai nekustās un ir ok.Zinu izklaisās skarbi,bet nebija variantu.

Domu sapratu, paldies.
Tagad tik jāpameklē info kā tikt pie tā bloka otras puses zolīdi, neko nesalaužot.
31. Janvāris 2012, 22:12
21 January 2012 15:00:58 frankwhite rakstīja:
Sveiki!
Saskaros ar problemu: pec nakts stavesanas pazuda ventilators, var just ka silda, bet nav nekadas pushanas. Ari gaismina nedeg regulatoram. Un nav ari nekadas starpibas, vai pagriezts uz 1 2 3 vai 4. Parbaudiju drosinatajus, ari bagaznieka, viss ok. Varbut kads ir saskaries ar tadu problemu, kas tas varetu but? paldies
apmēram līdzīga problēma, tikai man nepūš silto gaisu vienā pusē un apgaismojums regulatoram nodzisa. kur meklēt vainu ar kontaktiem? jaukt arā konsoli un skatīties pie temperatūras regulētāja? w124
01. Februāris 2012, 15:09
Šitā laikam nav ventilatorā problēma, bet tomēr...
Lieta tāda, brauc pa štrāsi uz 90-110 km/h, viss ok - mashiinaa naak karsts gais (motora temp 80 graadi), apstājos krustā vai nometu ātrumu uz 50 km/h, naak kanapi silts gaiss (motora temp 80 graadi, kas tas varētu būt?