Switch to full style
Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

w124 koks

10. Marts 2008, 20:15

Tātad ir sekojoša problēma...salona koks, kas atrodas galvenajā konsolē ir palicis matēts un vairs nespīd kā agragrāk....ar ko ieteiktu atgūt iepriekšējo spīdumu...kas ar ko vispār to koku tīra? :whistle:

w124 koks

10. Marts 2008, 20:32

Auto krāsu veikalā ir pulējamās pastas! Domāju, ka ar tādu to matējumu varētu dabūt nost! ;)

w124 koks

10. Marts 2008, 21:01

Koka laku ar auto pulēšanas līdzekļiem?????????????????
Interesants piegājiens... Es ieteiktu sākt tomēr ar attiecīgiem materiāliem domātiem līdzekļiem un tur arī tos meklēt. Auto ādas salonu arī parasti kopsim ar ādas kopšanas līdzekļiem, nevis kādā BodyShop pirktām eļļiņām!

Iesākumā iesaku saprast kāpēc tā laka ir matēta, tas tomēr nenotiek pēkšņi un nejauši. Un tad arī pieņemt attiecīgus lēmumus par turpmāko rīcību.

w124 koks

10. Marts 2008, 21:04

Neiet runa par kaut kādām `turtle` izstrādājuma tulbiņām! Bet gan pa speciaļu pulējamo pastu! Ir ar tādu pulētas mašīnas, organiskais stikls, lakotās mēbeles, telefona panelīši un nekad nekādu problēmu nav bijis! Ļoti labi noņem švīkas un matējumu!

w124 koks

10. Marts 2008, 21:05

Vienkārši pārs reizes noslauciju to koku ar mitrām salvetēm :whistle: un tad arī sākum pamanīt to atšķirību :cry:

w124 koks

10. Marts 2008, 21:07

[user]204624|Shmit|[/user]Vienkārši pārs reizes noslauciju to koku ar mitrām salvetēm :whistle: un tad arī sākum pamanīt to atšķirību :cry:

Traks minējums, bet vai iepriekš nav salons pucēts ar kādiem speciāliem līdzekļiem??? Kaut vai automazgātuvē? Šiem gadās tāda lieta, ka pēc tam vai nu ar mitru, vai sausu mainās spīdējums / matējums un dažreiz nezinot pilnīgi negribot. Atliek tīrīt vēl un tad saprast, vai tiešām. Bet varbūt baigi nikno spirtoto salveti būsi pagrābis, tad tiešām bez pulēšanas neiztikt.

w124 koks

10. Marts 2008, 21:07

Taa es varu ieteikt ar to pasu "turtle"un ir labi jo pats parbaudiju :whistle:

w124 koks

10. Marts 2008, 21:08

varbūt mitrās salvetyēs esošš ķimikālijas "saēda" to laku? :?

w124 koks

10. Marts 2008, 21:08

Pats neesmu redzējis tādus speciālus līdzekļus auto koka paneļu lakas atjaunošanai! Ja tādi ir tad, kā teica Mizx ar to vajadzētu sākt! Bet ja nav vai nevar atrast, tad mans ieteikums!

w124 koks

10. Marts 2008, 21:11

[user]311291|baigais|[/user]Neiet runa par kaut kādām `turtle` izstrādājuma tulbiņām! Bet gan pa speciaļu pulējamo pastu! Ir ar tādu pulētas mašīnas, organiskais stikls, lakotās mēbeles, telefona panelīši un nekad nekādu problēmu nav bijis! Ļoti labi noņem švīkas un matējumu!

Es arī nerunāju par benzīntanku produkciju, bet 3M produkciju. Pulēt jau var ar visu, arī tīru lupatiņu, tomēr ir lietas, ko kur un kā var un ko nevar, efektu var dabūt no procesa vien arī bez visiem līdzekļiem. Ātrāks un drošāks paņēmiens būs mēbeļu pulējamie līdzekļi! Un arī ne Rimi pirkti!
Tēma slēgta