Switch to full style
Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

elektriskie logi prieksh w124

13. Janvāris 2008, 14:04

vai kaads nevareetu paliidzeet ar info par to kur var dabuut elektrisko paceelaaju komplektu visiem 4 logiem?!

13. Janvāris 2008, 14:08

Vari reklaamaas pamekleet bet buus daargi :scratchchin:

13. Janvāris 2008, 17:42

hmm.... kadaa shrotaa pamekleee :)

13. Janvāris 2008, 18:10

[user]380322|mermar|elektriskie logi prieksh w124[/user]vai kaads nevareetu paliidzeet ar info par to kur var dabuut elektrisko paceelaaju komplektu visiem 4 logiem?!

+vadības bloks būs vajadzīgs ;)

13. Janvāris 2008, 18:12

var jau visu venkāršāk saslēgt :whistle:

16. Janvāris 2008, 08:42

Man viens komplekts ir. Vadi, releji, pogas, korpusi ap pogaam un pacelaji. Orginaalais, viss iznemts no viena auto. Kaadreiz pats prieks sava nopirku bet taa arii neuzliku. Toreiz pirku pa 150-, tagad iisti nav kur likt, vareetu atdot bisku leetaak.

16. Janvāris 2008, 09:08

[user]254844|fourmatic|[/user]Man viens komplekts ir. Vadi, releji, pogas, korpusi ap pogaam un pacelaji. Orginaalais, viss iznemts no viena auto. Kaadreiz pats prieks sava nopirku bet taa arii neuzliku. Toreiz pirku pa 150-, tagad iisti nav kur likt, vareetu atdot bisku leetaak.

viss komplekts pa 150 ls ir ļoti lēti.
cik pogas tajā?
vajag jau 6, lai uzliktu īsto sistēmu. aizmugures durvīm tie plastmasas korpusi ir? Ja nē, tad tie jauni maksā kādus 3ls, bet uz pasūtījuma.
Pats esmu sūtījis.
Ja tā sistēma ir uz vājstrāvu (pēc 1989. gada), tad ir pavisam forši.
Konsoles dēlis normālā stāvoklī ar visiem caurumiem arī ir?? Tie esot grūtāk dabūjami. Turklāt var būt arī cita izskata - tad nebūs smuki - atšķirsies no pārējā koka.

Es ieteiku nedomāt ne sekundi un ņemt šo piedāvājumu.

16. Janvāris 2008, 09:18

uzmanīgi ar atšķirībām starp veco W124 un jauno W124. :!

var sanākt smuks ČAKARS, ja jaunākam W124 (93.-96) liksi vadus no vecā W124 ;)

16. Janvāris 2008, 10:28

protams, offtopic, bet vecīt =)
http://www.reaktors.lv/content/view/7/8/lang,lv/

16. Janvāris 2008, 15:30

[user]398|Renoir|[/user]
[user]254844|fourmatic|[/user]Man viens komplekts ir. Vadi, releji, pogas, korpusi ap pogaam un pacelaji. Orginaalais, viss iznemts no viena auto. Kaadreiz pats prieks sava nopirku bet taa arii neuzliku. Toreiz pirku pa 150-, tagad iisti nav kur likt, vareetu atdot bisku leetaak.

viss komplekts pa 150 ls ir ļoti lēti.
cik pogas tajā?
vajag jau 6, lai uzliktu īsto sistēmu. aizmugures durvīm tie plastmasas korpusi ir? Ja nē, tad tie jauni maksā kādus 3ls, bet uz pasūtījuma.
Pats esmu sūtījis.
Ja tā sistēma ir uz vājstrāvu (pēc 1989. gada), tad ir pavisam forši.
Konsoles dēlis normālā stāvoklī ar visiem caurumiem arī ir?? Tie esot grūtāk dabūjami. Turklāt var būt arī cita izskata - tad nebūs smuki - atšķirsies no pārējā koka.

Es ieteiku nedomāt ne sekundi un ņemt šo piedāvājumu.

Es jau negribu nevienam neko iesmērēt. Redzu ka cilvēks meklē to kas man laukos salikts vienā kastē. Man šī lieta ir palikusi pāri no iepriekšējā autiņa. Pats to gādāju un gribēju uzstādīt. Pamatīgi nočakarējos kamēr sameklēju bet pēctam pietrūka laika uzstādīt. Kā bija brīva diena tā vienmēr kaut kas cits bija plānā.
Ir pilns komplekts, visas plasmasas, visas pogas, pogu ietvars no viduskonsoles, visi pacēlāji un vadu mudžeklis kurš atvienots no autiņa. Par to koka paneli vel var diskutēt, ideāls tas nav bet es biju domājis to uzslīpēt un nolakot. Ja nemaldos, tad auto bija starp `89 un `93. Bet to viegli uzzināt, jāpaskatās kādi kodi uz relejiem vai pogām un gan jau tur gads arii figurēs. Tā kā varu pārdot, tāpat jau ar laiku būtu licis sludinājumu.
Tēma slēgta