Switch to full style
Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

MB Stūres

03. Decembris 2007, 19:59

Lieta ir sekojosa velos nomainiit stuuri 201 vai arii parsuut adu :!

Sture ar airbagu.... ;) vai pats var nomainiit sturii ? cik maksaa parsusana ?
kas ir ja perk lietotu pasu sturi? Varbuut kads var padaliities pieredzee :ninja:

MB Stūres

03. Decembris 2007, 20:03

[user]272341|DEALER|MERCEDES BENZ STUURES!!![/user]:D Lieta ir sekojosa velos nomainiit stuuri 201 8D vai arii parsuut adu :!
Sture ar airbagu.... ;) vai pats var nomainiit sturii ? cik maksaa parsusana ?
kas ir ja perk lietotu pasu sturi? Varbuut kads var padaliities pieredzee :ninja:

Sture jau nav gultnis.Var pirkt lietotu,kapec gan nee?Es savam pirmajam mersim,paris gadus atpakal ari mainiju sturi,tas bija w124.Pirku lietotu,un nekadu problemu.Srotaa.

MB Stūres

03. Decembris 2007, 20:06

ja āda ir virsū tad varot pāršūt elementāri... bija viens kantoris rīgā kas to par pāris(~40LS) to darīja.... ļoti kvalitatīvi, čomam pārvilka... ja ir interese tad varu dabūt arī addresi un precīzu summu... :whistle:

MB Stūres

03. Decembris 2007, 20:26

ja kas ir man sture ar adu un airbagu

MB Stūres

03. Decembris 2007, 21:01

Pie puiša, kas tiešām dara filigrānu darbu un darbojas pie Mola, stūri pārvilku par Ls45 (pie tam 2 krāsās). Ja interesē - varu iedot tel. nr.

Mana izvēle toreiz bija pārvilkt arī ātrumkļoķi (arī divkrāsaini), par visu kopā samaksāju Ls60.

Bet rezultāts tiešām ir tā vērts!!!

MB Stūres

04. Decembris 2007, 09:05

:D Vai no 129 der sture 201 ? (sture originaalaa) :! vai liekot no cita modela stuuri ir vajadzigs kaut kada tipa parveodotajs ???

MB Stūres

04. Decembris 2007, 09:58

ja airbags nav izšauts, tad mainīt pret stūri bez airbaga ir dumji. Gribi iemainīt izskatu pret drošibu?

MB Stūres

04. Decembris 2007, 10:30

Luk uz doto mirkli esosaa sture, vajdzigs repairs vai nomaina
lielaa bilde

Attēls

MB Stūres

04. Decembris 2007, 12:31

Stures paarsuusana maksaa 50Ls, man paarsuva - ir loti ok. www.ergana.lv

MB Stūres

04. Decembris 2007, 20:57

:D Gribu nomaiinit vot luk uz sadu stuuri
Attēls