Switch to full style
Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

``Padlokotņiks``

05. Septembris 2007, 07:19

Cien.kl.bied. :D Kaa jau juus visi zinaat vecajiem mershiem meedz buut sekojosha probleema ....``padlokotņiks``jeb ekona balsts shofera pusee vairs nestaav :lol: kaa vajag ...horizontaali... bet gan noluuzis uz leju!!!...sekojosh jautaajums :vai sho probleemu var mehaaniski labot(varbuut kaads to ir dariijis un kur)???...vai tomeer japeerk jauns????...Tanx!!!

``Padlokotņiks``

05. Septembris 2007, 07:57

Parasti tur iekšas mehānisms salauzts, jo kāds pārāk smags tam ir "uzkāpis". Es meklētu jaunu. Detaļa tā īsti jaucama un labojama nav. Tur daudz plastmasas, it kā varētu līmēt, bet tas līdz nākamajai reizei, kad atbalstīsies. eBay tai mantai vajadzētu būt, ja ne mūsu šrotos. Savukārt apvalciņu tai daļai vajadzētu būt viegli nomainīt -- iztiksi bez šuvēja un uzliksi oriģinālo. Neviens pat nenojautīs, ka esi detaļu nomainījis.

``Padlokotņiks``

05. Septembris 2007, 08:15

tā ir, kad 150 kg onkuļi guļ uz tiem balstiem..... 8)

``Padlokotņiks``

05. Septembris 2007, 18:59

Man gan liekas, ka mehanisms tur nelust gan. Vienkarsi ta centrala caurulite, kura skruvejas pie atzveltnes, ir piemetinata ar diviem punktiem. Un ja gadas ta stiprak uzspies, tad vienkarsi nogriezas tie divi metinajuma punkti. Agrak lietoju 124, un gadijas tada liksta, bet bez problemam sametinaju. Precizi ka neatceros, bet janem nost noteikti, tad ari otra puse nonemsi to plastmasa gredzenu un redzesi metinajuma vietu. Atgriez atpakal vecaja vieta, un kartigi piemetini, un bus oki doki!

``Padlokotņiks``

06. Septembris 2007, 00:29

Varbūt te kāds pārdod podlakotniku, vēlams no gaišā salona :whistle:

``Padlokotņiks``

06. Septembris 2007, 06:54

es šo problēmu risinātu likvidējot oriģinālo un uzstādot jaunu,kas liekas virsū ar kabatiņu iekšā,bet ja ir vēlme saglabāt original tad nu paklausīsimies citu viedokļus

``Padlokotņiks``

06. Septembris 2007, 07:39

Metāls, metinājumu vietas parasti ir stiprākas par plastmasas daļām, tāpēc brīnos. Pašam trāpījušies divi ar salauztām plastmasas iekšām, bet metinājumu vietu reiz pārveidoju ar nolūku – tur viss kopā turējās ne pa jokam. Arī skrūves, ar kurām elkoņa balsts bija ieskrūvēts benķī bija nosmērētas ar līmi, lai nenāk vaļā. Versija par metāla savienojuma lūzumu man šķiet maz iespējama.
Tēma slēgta