Switch to full style
Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
Tēma slēgta

Ātrumkloķis

16. Novembris 2006, 14:09

Iespējams kāds varētu paklīdzēt sakarā ar ātrumkloķa ādas nomainīšanu. Respektīvi, vai kāds nezin, kur var nopirkt jaunu visu to uzliku, un iespējams paskaidrot, uz kāda principa viņš tur ir uzlikts(uz vītnes, uzlīmēts???) Varbūt kādam jau ir bijusi pierdze.
Paldies.

Ātrumkloķis

16. Novembris 2006, 15:28

Kloķis ir uzskrūvēts, dekoratīvais ādas parvalks tiek uzmaukts uz rāīša apkārt kulisei...
Nopirkt var rumbulā... un daudzos citos veikalos

Ātrumkloķis

16. Novembris 2006, 16:34

Tās kulises ir dažādas... Mani arī visu laiku nomoka jautājums par iespēju tādu savest kārtībā. Apakšējā daļa ar to rāmīti un viss elastīgais ir perfektā stāvoklī, bet tikai pats gals, precīzāk, vieta, kur kāds nēsājis tādu pamatīgu un asu gredzenu ir izberzta pilnīgi caura. Un var redzēt, ka āda ir cieši pielīmēta (piekausēta???) plastmasas pamatnei, tur ne īsti ko nomaukt, ne noplēst var, jo detaļa uztaisīta pamatīgi (ādas ir ne tikai kulise, bet arī pats pārslēgs, ja nekļuva skaidrs no mana apraksta). Visi, kam jautāts, atbildējuši, ka jāmaina līdz ar pašu kloķi. Pāršūt? Nu, tad atkal negribas pāršūt visā garumā, tur rastos citas problēmas, bet tikai augšdaļu, kur roka. Tikai savienojuma vieta varētu izskatīties pilnīgi nekā. Tā arī šobrīd palicis... beigās apniks situācija, savāks naudu un nopirks jauno oriģinālo detaļu!...

Ātrumkloķis

17. Novembris 2006, 09:21

The same shit!
tapāt bija izdīrāts ar kredzenu caurums, un tākā man pirmais robs ir uz leju tad attiecīgi vēl bija vajadzīgs pareizais zīmējums uz kloķa, vai arī vispār bez...
neko pieņemamu atrast neizdevās un es to augšiņu izjaucu 8)
No sākuma ir jāizvelk no savienojuma vietas (kur augšiņa savienojas ar apakšējo daļu) ādas strēmele. Viņa tur ir ielīmēta.
Tad var plēs nost augšdaļu - āda ot pielīmēta uz plastmasas formas un tad tā forma pielīmēta pie kloķa.
Īsāk sakot, jāsameklē līdzīga āda, jāizgrīž pēc esošiem paraugiem, jāsālīmē un viss.
Vienīgais nebūs iespieduma
R_2_4
1 3 5

Ātrumkloķis

17. Novembris 2006, 14:08

Manis aprakstītajam gadījumam nederēs -- āda ir vienā gabalā no paša kloķa gala līdz pašam pamatnes rāmītim, tikai 4 vīles gar malām lai cieši piegulētu pārslēgam, neviena horizontāla savienojuma...

Ātrumkloķis

17. Novembris 2006, 21:02

[user]97701|Igors|[/user]The same shit!
tapāt bija izdīrāts ar kredzenu caurums, un tākā man pirmais robs ir uz leju tad attiecīgi vēl bija vajadzīgs pareizais zīmējums uz kloķa, vai arī vispār bez...
No sākuma ir jāizvelk no savienojuma vietas (kur augšiņa savienojas ar apakšējo daļu) ādas strēmele. Viņa tur ir ielīmēta.
Tad var plēs nost augšdaļu - āda ot pielīmēta uz plastmasas formas un tad tā forma pielīmēta pie kloķa.
Īsāk sakot, jāsameklē līdzīga āda, jāizgrīž pēc esošiem paraugiem, jāsālīmē un viss.
R_2_4
1 3 5

Iespiedumu arī var uztaisīt. Vajag dabūt tos ciparus un burtu R samērcēt ādu uzlikt burtus uz slapjās ādas ielikt starp diviem dēlīšiem un iespiest skrūvspīlēs. Pēc ādas izžūšanas noņemam dēlīšus un ādā ir palikusi saliktā ciparu kombinācija ;)

Ātrumkloķis

17. Novembris 2006, 22:43

[user]77520|eiforiks|[/user]
[user]97701|Igors|[/user]The same shit!
R_2_4
1 3 5

Iespiedumu arī var uztaisīt. Vajag dabūt tos ciparus un burtu R samērcēt ādu uzlikt burtus uz slapjās ādas ielikt starp diviem dēlīšiem un iespiest skrūvspīlēs. Pēc ādas izžūšanas noņemam dēlīšus un ādā ir palikusi saliktā ciparu kombinācija ;)

No vienas puses-eļementarščina,no otras-prieks ,ka starp mums ir Meistari.Godīgi :clap:

Ātrumkloķis

04. Augusts 2011, 15:00

17 November 2006 14:08:01 Mizx rakstīja:
Manis aprakstītajam gadījumam nederēs -- āda ir vienā gabalā no paša kloķa gala līdz pašam pamatnes rāmītim, tikai 4 vīles gar malām lai cieši piegulētu pārslēgam, neviena horizontāla savienojuma...

Man tieši tas pats šobrīd! Tiki ar to galā vai arī meklē iespējas kā to izdarīt?

Ātrumkloķis

04. Augusts 2011, 15:05

04 August 2011 16:00:54 Fenix rakstīja:
17 November 2006 14:08:01 Mizx rakstīja:

Man tieši tas pats šobrīd! Tiki ar to galā vai arī meklē iespējas kā to izdarīt?
Tas ir iemesls doties pāršūt to kloķi.

Ātrumkloķis

04. Augusts 2011, 15:07

Kur to izdarīt?
Tēma slēgta