Salona apdare, paneļi, krēsli, ...
10. Septembris 2004, 01:00
Sveiki mani dargie draugi!
Interesejos par salona rekonstrukciju. Tb. benku parpakoshanu un salauzto atsperu nomainju.
Ir kadas idejas,kur vai kas,to varetu paveikt?
Paldies par atsauciibu.
15. Septembris 2004, 11:02
Njāāaa,atsaucība te ir diža! :evil:
15. Septembris 2004, 11:13
vienkārši Tavs topiks netika pamanīts........ :whistle:
15. Septembris 2004, 11:16
kādreiz iekš iauto kaut kāds frīks teicās, ka varot atjaunot drēbei salonam utt...Bet vot par atsperu nomaiņu toč neko neesmu dzirdējis.....varbūt ir ātrāk un lētāk nomainīt pašu sēdekli???
15. Septembris 2004, 11:16

...par benku restauraaciju tikai nepateiksu,bet par paarvilksanu varu teikt taa...man pasam bija saskiidusi benki aizvedu uz latbema man salaboja un paarvilka ...leeti un kvalitatiivi...veel esmu dzirdeejis ka tdsports ...restauree un paarsuj...tad ir daargie, vigilla un aadas dizains domaaju ka tie reaali arii labo un restauree.
15. Septembris 2004, 13:13
nu es varu vieniigi ietekt vienu kantori kursh nodarbojas ar seedeklju paarvilkshanu arii leeti, kvalitatiivii. Vinjsh atrodas uz skanstes ielas kur ape motors...tas kantoris atrodas tur iekshaa pagalmaa kur visaadi boksi ir...karoche jaamochii cauri visam tam pagalmam un kur galvenaa eeka beidzaas tur uzreiz ap stuuri labajaa pusee buus redzamas taadas kaapniites kuru galaa ir ieeja, nu luuk un tur jaadodas iekshaa un tur vinji arii atrodas tur droshi var paraadiit savus seezamos un pastastiit par savaam iecereem ko tu veelies paveikt nu un tad uzreiz tev pateiks aptuveno taami.
ceru, ka saprati....
15. Septembris 2004, 15:35
Re, padomi jau gana sabiruši... Par atsperēm: cik zinu, tās parasti vienkārši sametina... jebkurā servisā... Bet varbūt tiešām vērts meklēt citu sēdekli?
P.S. Pēdējā laikā pārāk daudz W201 ar salauztiem sēdekļiem... Būsi kāds 5.... No citiem MB modeļiem tādas sūdzības neesmu dzirdējis...
15. Septembris 2004, 17:01
Man ir ādas Recaro salons. Sameklēt tādu būs problēmas
15. Septembris 2004, 17:02
[user]379|Mizx|[/user]P.S. Pēdējā laikā pārāk daudz W201 ar salauztiem sēdekļiem... Būsi kāds 5.... No citiem MB modeļiem tādas sūdzības neesmu dzirdējis...
Svarīgi braucēji
.gif)
!
05. Decembris 2004, 00:10
[user]608|Pastnieks|[/user]Man ir ādas Recaro salons. Sameklēt tādu būs problēmas
Tur tev gadiijumaa aizmeguree seedeklis nav sadaliits divaas daljaas? Vienkarshi esmu redzeejis taadu RECARO salonu!