Publicēt atbildi

Vai esat cietis no auto spoguļu un parkošanās sensoru zagļiem ?

Vienu reizi
3
14%
Vairākas reizes
5
23%
Pagaidām ir sanācis izvairīties
14
64%

Kopā balsis : 22

Re: Spoguļi

03. Aprīlis 2014, 14:14

es domāju tiem spoguļiem kuri ir vienkārši darbnīcā izgriezti un pielikti klāt (bez apsildes, paštonēšanās utt)

03. Aprīlis 2014, 14:15

Kamēr policija netaisīs reidus pa spoguļu tirgotājiem un attiecīgiem šrotiem kā tagad traucē "legālo narkotiku" tirgotājus, diez vai kas mainīsies. Redz, vismaz tāda biznesa traucēšanai policija spēj mobilizēties. Jā, arī nav iznīdēts, bet vismaz pierāvušies ir. Un apdrošinātājiem būtu jāaizliedz izmaksāt naudā šādus zaudējumus, uzstādīšana tikai jauni, oficiāli. Pāris lati pie polises cenas šajā gadījumā auto īpašnieku nesatrauks, jo zinās, ka nebūs jātērē nervus un laiku atkal pazudušu spogulīšu ziņā.

03. Aprīlis 2014, 14:17

weedheady rakstīja:es domāju tiem spoguļiem kuri ir vienkārši darbnīcā izgriezti un pielikti klāt (bez apsildes, paštonēšanās utt)

Man Škodai tādi jau no rūpnīcas. Tā kā MB spoguļi sildās kopš 70-tiem gadiem, tad attiecīgos laikapstākļos braukt ar tādu Škodu ir kā braukt bez spoguļiem.

03. Aprīlis 2014, 14:25

Tieši tā, man arī tad no apdrošinātājiem zvanīja un prasīja, vai es gribot CASH vai servisu, uz ko es jau tieši jautāju, vai viena no lielākajām apdirsināšanas kompanijām piedāvā man atbalstīt zagļu biznesu ? Uz ko bija ātra atpakaļgaitas ieslēgšana un 101 iemesls skaidrojumam, kāpēc piedāvajot dažādas opcijas un kāpēc es esot pārpratis situāciju.

Ir jābūt regulējumam, ka šādos gadījumos tikai remonts lielos oficiālajos servisos un nekādu cash izmaksu, tas taču ir neverending story. Katrs "pa kreisi" nopirktais spogulis ģenerē 10 jaunas zādzības, tur taču nav jābūt gaišreģim, lai to saprastu.

03. Aprīlis 2014, 14:51

oh cmon jūs te peļat policiju... ko ta viņa var izdarīt, ja firmā ir noformēts invois ka "iepirkti" spoguļi no lietuvas vai polijas, nemaz nerunājot par šrotu, kur bija mašīna un vairs nav bet spoguļi ir palikuši, kā lai izseko šo spoguļu virzību.... nereāli

03. Aprīlis 2014, 15:06

Pārprati. Es diezgan labi zinu to virtuvi un neesmu teicis, ka policija mums neko nedara. Daudz īstenībā dara, savu iespēju un resursu robežās, kuri nav lieli, maigi izsakoties. Piem., jau ieejot izmeklētaja kabinetā, palika šķērmīgi, jo tur kā bija LPSR laiku iekārtojums un pelējums griestos, tā joprojām tas tur ir....

Iespējams, ka šī problēma nav prioritāte un nav konkrētas komandas "no augšas" izbeigt šo rūpalu. Pēc sarunām ar šiem es vismaz sapratu, ka visu viņi zin, gan uzpircējus, gan sistēmu, gan piegādes kanālus, nestrādā tur nekādi muļķi :)

Tā nu man tika ieteikts pirkt Volgo un aizmirst par šo problēmu.:ninja:

03. Aprīlis 2014, 15:20

Kad es pāris zagļu iecienītas lietas pārdevu eBay.de, Vācijas policija atrada laiku un resursus mani patraucēt ar jautājumu, kur ņēmu un kāpēc pārdodu. Latvijā tas nenotiek. Kamēr esošajā sistēmā nekas nemainisies, nekas arī nemainīsies. Ar sistēmu es domāju auto detaļu aplasīšanu, servisu un apdošinātāju reakcijas, policijas reakcijas un apļa sākšanos no jauna.

Pavadzīme no Lietuvas ir štrunts — ja tīra manta, kas nav ne marķēta ne citādi aizdomīga, viss OK, lai puiši darbojas. Tikai tā kā marķēšana nepalīdz, tad ir loģisks secinājums, ka otrreizēju detaļu aprites reālas kontroles Latvijā nav. Elementāri kontrolpirkumi un aizturētas personas. Savulaik vienam 3. BMW vajadzēja klimata vadības bloku. Sludinājumos atradās, tikšanās benzīntankā, piebrauc jauns, tonēts džips, kam visa pakaļa ar plauktiem, atvilnītēm, kuros tikai auto elektronika, sensori, spogulīši — dārga, bieži viegli nozogama prece. Auto durvis, spārnus, motorus viņš netirgoja. Nē, nemaz nav aizdomīgi.

03. Aprīlis 2014, 19:42

Nu jāa, taisnība vien bija - salauzts ir arī motoriņš.
Tad jau turpmākais skaidrs, jauns motoriņš un spoguļus varēs uzlikt.
Paldies.

Neīstais laiks , neīstā vietā !

03. Aprīlis 2014, 21:53

Atvainojos par Double Post.
Uzgāju ebay'ā motoriņus, kas nāk no Latvijas..
Šodien biju aizbraucis uz vienu vietu un man darbinieks teica, ka ir iespēja, ka derētu arī šie motoriņi no SAAB vai kādas citas mašīnas. Iespējams.. Tad nu pameklēju un atradu par ļoti zemām cenām gan SAAB'a gan Volkswagen, gan citu auto spoguļu motoriņus un patiešām, viņi izskatās pavisam līdzīgi.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksi ... &_from=R40
Un pieņemsim, ka apskatīsim šo.
http://www.ebay.co.uk/itm/SAAB-9-3-9-5- ... 4d178dcfa6

Zemāk bildēs redzams, ka motoriņš ir ar tādu pašu vadu pieslēgts (3pins) un arī skrūves atrodas tajās pašās vietās, kur manējam.. Jautājums ir viens, vai viņi nāk diametrā tik pat lieli un diez vai viņi neatšķiras?
Piemēram te(zemāk links) ir Merša motoriņš, kas, manuprāt, ir 1 pret 1 ar šo SAAB motoriņu..
Kādas idejas?

http://www.ebay.co.uk/itm/MERCEDES-BENZ ... 1e81c7e799

04. Aprīlis 2014, 09:04

Zoliidais rakstīja:
Neīstais laiks , neīstā vietā !

Nē, vecīt. Tā varētu teikt, ja uz auto nokrīt lidojoša govs pļeka, vai kaijaka pļeka. Ja sniega klucis no fūres uzkrīt utt. Te ir darīšana ar sistēmu un pofigismu.
Publicēt atbildi