Publicēt atbildi

Re: Ēd akumulatoru.

22. Septembris 2019, 19:39

Pieliku multimetru pie plusa klemmes un akumulatora rāda 0,05A zudumu, bet nu es ilgi negaidīju kādu minūti pēc aizslēgšanas. Tas zudums ir tik kritisks?!? Un vēl es pamanīju, kad atverot bagāžnieku Vadiem tā gumija ir pārplīsusi un tur ir tāda kā savīta metāla plāksne, tā ir antena? Un vai tur iespējams nevar sist uz masu?

25. Septembris 2019, 05:33

Tas jau ir labi, bet pamēģini ilgāk pamērīt, ja viss tā pat, tad ģeneratoru pārbaudīt, citreiz tie ir slikti vadi arī, kāds masas vads vai plus.

25. Septembris 2019, 11:40

Pamācība: https://www.yr.lv/ka-nomerit-auto-akumu ... s-nopludi/
Sanāk, ka 100Ah akumulatoram, noplūde pieļaujama līdz 0,1A, parasti ir mazāk. Pie akumulatora sprieguma 12V var parādīties ziņojumi par dažādu sistēmu atslēgšanas. Braukājot īsus gabalus, akumulators var nepietiekami uzlādēties.
Domāju, ka tev vispirms jāizņem un jāuzlādē akumulators. Ja tuvākajā laikā problēma atkārtojas, jāmeklē nopietnāk cēlonis.

21. Oktobris 2019, 19:13

Nu esmu noķēru to momentu, kad strāvas zudums ir 3,6A. Izrāvu visus relejus, drošinātājus, nekas nemainās. Tad izdomāju vajag atslēgt nost generatoru ar starteri, stravas zudums uzreiz nometās nost līdz 0,06. Tad nu likās jāsapror kurš tad ēd nost pieslēdzu visu atpakaļ, bet atslēdzu generatoru , zudums visu laiku lēkā no 0,2 līdz pat 1,5A nekad vispaar nestāv uz vietas. Tad pieslēdzu atpakalj generatoru bet atslēdzu starteri, nekas nemainās! Vienīgi nesaprotu, kur aiziet tas otrs vads no startera?!? Saslēdzu tad visu atpakalj, to 3,6 A vairs nav , bet tā lēkājošā amplitūda no 0,2- 1,6A palikusi. Cerams varēja kko saprast ko domāju! Jautājums ir vai kādam ir tā bijis varbūt ir kāds padoms? Paldies jau iepriekš.

24. Oktobris 2019, 14:12

Iespējams, vadu izolācijā problēma, pakustināji, novietojās savādāk, ēd mazāk. Pārbaudi vadu izolāciju uz ģeneratoru un starteri, drošības pēc labāk samainīt šos vadus.

P. S. Pāris gadus atpakaļ, paziņām nodega pa jauns Audi, pirms tam ik pa laikam akb bij izlādējies.
Publicēt atbildi